Jeftinije bi ispalo da odmah svi glasamo za Bandića, da ne troši NAŠE novce.
Printable View
Jeftinije bi ispalo da odmah svi glasamo za Bandića, da ne troši NAŠE novce.
http://www.vijesti.rtl.hr/video/vije...ce-se-pamtiti/
Šprajc je kralj :lol: .
Bome je!
Evo još malo o dijeljenju gradskih para:
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...ijuna-20170302
Pametni ljudi. Nisam samo skužila je li to naknada samo za prolazak kroz posjed, ili su nekretnine sad skroz u vlasništvu grada?
A njegovo "lako ćemo"... nema smisla ni komentirat.
veli klinka da iza proljetnih ferja će dobiti uniforme
Evo i Bandićevih tenisice za školarce očito
http://www.24sata.hr/news/milan-band...-mil-kn-514260
Dubravko simenc, menager borova.
Kaj se cudis, pa to je vec dugo
to će možda lili znati.
ali u prolazi mi rekla teta iz vrtića 2 majce kratkih rukava, 1 dugih i 1 duksa
Ukoliko ste zainteresirani i želite da Vaše dijete za vrijeme boravka u školi nosi navedenu školsku odoru, popunite upitnik i vratite ga najkasnije do 13.ožujka 2017. godine (preporučamo uzeti veći broj nego dijete trenutno koristi). s naše stranice
Šlape!? Pa nemaju svi iste nogice, netko ima usku, netko buhtlić:facepalm:
Ja bih našila na šlape cvjetiće ili autiće da se razlikuju i eto ti opet drugačijih šlapa.
Ako šlape koštaju 150 kn, a dijete ide 10 mjeseci u vrtić, onda je to 15 kn mjesečno, to je jedna jabuka dnevno za dijete cijelu godinu.
Jelena jel ti to zelis reci da ti je voce ispred krasnih startas tenisica u vrticu :mrgreen:
a ovaj savjet koji je jelenaO stavila mi je :lol: moja u par mjeseci prerasla hlace koje su joj padale
Moj sin je u vrtiću mijenjao broj obuće svaku sezonu, tri do četiri broja godišnje bi mu noga narasla. Kćer je nosila isti broj obuće po godinu dana.
Baš me zanima šta su naumili po pitanju šlapa. 8-)
Pa sve ce iste imati. Dodjes izaberes koje su ti dobre i u njima budes. Onaj zadnji kako mu padne grah.
Mi isto dobili papir za ispunit.....koji nosi broj tenisica, a mene samo zanima dali oni znaju da nisu svi modeli tenisica isti, moj npr.neke nosi 29, a bome neke ima 32....tako da
zna li netko jesu li to borovo modeli tenisica za škole?
gledam njihove mjere i imamo problem s veličinama... npr. nike tenisice svi nose broj ili dva veće, cieple uvijek manje... prema Borovo mjeraču treba im čak i broj manji od cipela...
Ne znam jesu Borovo, al o tim velicinama i ja pricam, moj nosi od 29-32, zavisi od modela....ja sam vratila papir uz objasnjenje da ne znam koja nam velicina treba, jer uz to nosimo i ortopedske uloske, i stvarno nam je jako tesko kupit tebisicu/cipelu bez prethodne probe, jer nam ulozak ne odgovara u svaki model, a posebno ako ce biti te od Borova, one su jaku plitke, tako da nista od toga
Tko kaze da ce biti borovo? Ili uriho?
Jel zavrsen proces javne nabave? Tko se jos javio?
Mislim, pa ne ide to sam tak. Ako Bandic ne zna, nek pita Keruma.
Btw... nasa inteligentna skola je trazila visinu djeteta i br obuce. Bez ikakvog objasnjenja i popratnog dopisa. Osim rečenice: za odore.
Napisala sam im trenutnu visinu i br noge djece. Ako je to za rujan (nisu naznačili nista) mogu ih odmah dati nekome drugome jer to mojima za 6 mjeseci sigurno nece biti dobro.
Idioti. Nemam drugog komentsta.
na fejsu je jedna cura napisala da je njihova škola bila protiv, ali da su im rekli da će ipak dobiti "uniforme".
Ak sam ja to sve dobro shvatila
Ja nisam ta cura, ali i kod nas je ista situacija. Doduše, još nas nitko nije tražio dimenzije djece iako su im najavili da uniforme stižu nakon praznika????Citiraj:
na fejsu je jedna cura napisala da je njihova škola bila protiv, ali da su im rekli da će ipak dobiti "uniforme".
Ak sam ja to sve dobro shvatila
evo vam tu detaljno dimenzije: http://os-spansko-oranice-zg.skole.h...w=290#mod_news
Barbi kojih praznika-uskršnjih ili ljetnih?
Naravno. To ce se i dogoditi. Kad svi shvate da dijete ne može ići 6 mjeseci u jednoj majici dugih rukava u školu, a nikome neće pasti napamet kupovati majice (bubam) po 50/60/70 kn, ako moze dobit 3 za 2, nac majicu za 30kn, naslijedit i slicno... Jednostavno ce ta jedna majica dugih rukava pasti u zaborav. Mozda s dvije kratkih rukava jos i potraje malo duze, al sve skupa, cini mi se da od toga nista. Frendica je u skoli dobila obavijest da ce dobiti 2 majice kratkih, jednu dugih, jednu hudicu, a ostalo ce se moci kupiti po zeljama. I pise da nosenje nije obavezno. Dakle, kako kome ta majica bude cista, tako ce biti uniformirani ;).
Lili, navodno nakon proljetnih, uskršnjih, ali nije to neka službena obavijest, to je rekla-kazala moje četvrtašice :mrgreen: pa se ni ne obazirem na sve skupa.
Kakva priprema tako će i nositi te nazovi uniforme i papuče. Već zamišljam reakciju moje kćeri kad proba startasice, ona je navikla na udobne tenisice, a startasice ja pamtim iz svojih osnovnoškolskih dana kao primjer neudobne tenisice.
Ja sam apsolutno za kupujmo hrvatsko, ali može se valjda proizvesti i neki malkoc udobniji model, tehnologija je ipak napredovala u zadnjih 30 godina.
Mi smo dobili obavijest da izmjerimo djecu i javimo potrebne veličine odjeće i obuće. Papuče će dobiti na jesen pa bi roditelji trebali predvidjeti potrebnu veličinu pola godine unaprijed!?! Očekujem da gradonačelnik podijeli svim roditeljima besplatne kristalne kugle. Kladim se da među njegovim prijateljima ima nekoga tko ih proizvodi.
Kakva je kod vas situacija s uniformama?
Ja jos nemam skolarce, a prica mi poznanica da su oni "napravili akciju". Naime, dobili su info da je razred glasao za uniforme, i onda su oni jedan po jedan medjusobno razgovarajuci shvatili da je vecina roditelja u razredu glasala protiv. Skupili se, napisali i potpisali neki dopis... U školi odmah sazvali sastanak (mislim i vijeca roditelja), na kojem je donesen zakljucak da se uniforme ne moraju nositi, da nije obavezno, nego kad tko hoce, osim za dan skole...
I da, kad su trazili rezultate ankete po razredu, rekli su im samo da je na razini skole bilo ukupno 100 glasova vise za, samo to. Po razredima nisu dobili.
kod nas je bio proglas da idu uniforme, pa je naknadno napravljen još jedan poziv, navodno pozitivnih ima samo par u razredu moje klinke, i kod nas je bilo da ko hoće nek potpiše ko ne nek zanemari