Pčelice, nemoj se sekirati.Još malo i imat ćeš malu mrvicu u naručju :saint:
Pusa bubancima :* ...mi se još uvijek držimo
Printable View
Pčelice, nemoj se sekirati.Još malo i imat ćeš malu mrvicu u naručju :saint:
Pusa bubancima :* ...mi se još uvijek držimo
pčelice, sigurna sam da će i ovo proći ok. :*
andrej je bolestan ali ok, temperatura ide gore-dolje. sutra ćemo otići provjeriti jesam li postavila dobru dijagnozu pa baki na bolovanje.
pusa svim su-bubancima :*
Cccc... a nitko nije čestitao Miloc tamo gdje treba, ha? :P
Bolesnicima šaljemo ozdravilice i pridružujemo im se: Fiona od jučer ima upalu uha. :/
Pčelice, sve će biti u redu, vidjet ćeš. :love: Ako sumnjaju u povišeni šećer, bolje da naprave OGTT nego da bude problema. Nije to strašna pretraga, samo je malo... slatka. :mrgreen:
Cure, nisam se dugo javljala. Barem ne kako je plavo oko nas 8)
Prvo, Miloc sretan rodjendan :* :heart: Samo 39 :P
Drugo, ovim bolestima kazem is, is... Hocemo sto prije proljece, pa da ove viruscine nestanu :heart:
Trece, drage trudnice uzivajte u ostatku trudnoce. Nekad mi fino zao sto vise necu biti trudna :mrgreen:
za ove koje nisu na Nogachu obaavjestenje da su i Edi i Sami non-stop bolesni. Viroze i viroze i upale usiju..., da bi preksinoc Edi iz cita mira dobila tem- skoro pa 40. Jednim cepicom smo joj je uspjeli skinut i od tada nista. Nikakvih simptoma! Samo jednu noc temperatura.Svasta :roll:
Od 25 ja pocinjem sa nekim kompjuterskim kursom plus praksom po firmama. To sam dobila od Zavoda za zaposljavanje. To je ustvari kurs i obuka za zene-majke koje su dugo bile ili na porodiljnom, ili kod kuce sa djecom. Ima zena koje su po 15 godina kuci i sad hoce posao.
Meni super zvuci, jer se ljudi zaista trude i zaista pomazu. Bilo me je strah hocu li uspjeti proci intervju zbog mog jos uvijek slabog njemackog, ali su mi rekli da sasvim solidno pricam i da ne bi trebalo biti problema.
Meni je drago da su na kursu sve same Austrijanke, tako da cu usput ucit i jezik. Bit cu primorana pricat njemacki i vjezbat.
Samija ce nam cuvati moja mama , a poslije cemo trazit nesto za njega. Editi cemo uplatit produzeni boravak, ali mislim da cemo uvijek moci dolaziti po nju do 14 h, jer ja sa kursom zavrsavam u 13 h :mrgreen:
pusa vam svima. I velikim i malim, a i onim u stomacicima :*
Odoh sad procitat onaj tekst sa portala Ne ometaj radjam :lol: Naslov je prva liga :lol:
Andrej, Fiona i ostali bolesnici, ~~~~~~~~~~~ . I A. ostaje danas doma, od sinoć je šmrkava i kašlje, vidjet ćemo u što će se izroditi. Imali smo ovaj vikend 4 višesatna posjeta pa smo svi pomalo iscrpljeni :mrgreen:.
Pčelice, ne brini (Petrovci obožavaju šećerne vile :roll: ) i ne daj se impresionirati tim prijetnjama o džambo bebi :mrgreen: .
Snorki, ima da postaneš prava biznisvumen :love: .
Cure, hvala na čestitkama - :heart: !
Maria moja, ja ti se i osjećam kao da mi je 30 ;) i manje...
Ne šljaka mi internet doma pa sam vikendom odsječena...
Kad u ponedjeljak - virusi, temp. 40, upale uha...dokle to?!
Moje dijete veli kako u nosu žive virusi, a kad se oni pokakaju, njemu curi nos :heart: !
Inače, za vikend je povraćao, polijegao, nije ni gram hrane unio u sebe, a temp. nema.
Valjda opet nervoza pred vrtić!
Eto, bubancima ~~~~~~~~~~~~~!
Pčelice, drži se :love: !
Ostale trudnice također!
Pusa svima :* !
go, snorki! :D
virotičnima puse... bolje šmrkavica nego gripa. andreju je temperatura pala jučer popodne, spavali smo noćas kao klade.
pusa svim bubanima. :* ma jos malo pa ce doci zdravstveno bolje razdoblje.
mi se polako ali sigurno izvlacimo iz tog gripoznog stanja. ah eto traje tjedan dana, a poslije ti treba jos dva da se odmoris od svega. :mrgreen:
pcelice ne brini to cesto rade kod vecih beba. morala sam i ja. naravno bez razloga. drzim ti fige. :heart:
zaboravila sam vam napisati kako smo u subotu išli u šetnju s kolicima. :lol:
andrej je imao temperaturu, odlazak u park nije dolazio u obzir a morali smo se malo izluftati. i tako smo ga nekako ugurali u kišobran kolica :lol: i krenuli rutom kojom smo svakodnevno šetali kad je bio beba. oduševio se, još je navukao krović i skvrčio se ispod. :lol: ajd, bar se nije sjetio u parkiću tražiti ciku.
jutros kad smo išli baki izjavio je da mu je teško hodati i da smo trebali ponijeti kolica. sve naopako: zaspi u sjedalici čim upalimo auto, spava svaki dan po dva sata, super mu je u kolicima... a prve tri godine sve suprotno, krv nam je na slamčicu ispio. :roll:
uglavnom, sad je uzorna beba. :lol: i budi se samo jednom noću. :lol: