Hvala. jel za odrasle ili djecu?
Printable View
Hvala. jel za odrasle ili djecu?
Za odrasle. (u ovom dućanu ni nije bilo ništa za djecu). To su samo jakne i vjetrovke snižene toliko, na sve ostalo je popust 50%, znači veste npr. otprilike 200 kuna, trapke ne znam, nisam gledala.
SO ima i u City one?
Naime, hrlim ovih dana tamo pa sam mislila bas skicnut 8)
Ima i za odrasle, i za djecu.Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Gdje je točno Sir Oliver, nisam ga vidjela u Importanne-u... Gdje su još po gradu dučkasi SO?
djecji imas na Kvatricu, pokraj Mcdonaldsa, a za odrasle prekoputa u Varteksovoj zgradi
Ima, ima! Veliki, na prvom katu!!!Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
A gdje je s. Oliver u Importanne centru? :? [/code]
A recimo, kad uđeš na onaj ulaz preko puta stepenica koje silaze sa Kolodvora, negdje drugi hodnik lijevo. Te turbo jeftine jakne me se nisu dojmile.
:/ bila sam u SO na Kvatriću i sniženo je 50%, ali nisam ništa našla za sebe... U Frankopanskoj su sve markice na sniženju (oko 50%) i može se naći dobrih komada...
Veći izbor snižene SO robe za odrasle ima u CC1.
Imaju dosta traperica na sniženju, a još samo ako stanete u vel. 34 ili 36. :roll:
Zna li netko da li AND ima nešto na sniženju?
New Balance u Petrinjskoj ima dosta sniženih tenisica i nešto trenirki i majica (oko 30%) za odrasle i djecu. Dječje tenisice, koža, npr. 229 kn.
ne znam je li vec netko napisao, djecji benetton u ilici na vec snizene artikle dodaje jos 20% na kasi
tako da sam ja danas jos jednom tamo trzila, kupila sam zari samt jaknu, majicu i spavacicu, sve za 350 kn
MM i ja smo se danas zaletili do Rosesa. Isplatilo nam se. Popusti su stvarno OK u Dieselu, SO, Levisu, Mustangu...
Champion, Alpina, Simecki... iste cijene i snizenja kao u gradu.
Algoritam - ne kuzim sta glume, osim par strganih knjiga na 60% popusta i par slikovnica i igrackica na 20%, ostalo je isto kao i u svakom njihovim ducanu.
Ima i dva ducana sa dizajnerskom robom, stvarno dobri popusti (Valentino vestica sa 800kn na 250kn :D )
Iana na sve 50%
Isto i u KCrossu.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Plodine -40% na igračke- 24.02.u utorak(17-21h)!
MTČ u Vrbanima na 2 katu sniženje do ove subote na sve 50 %
I u Karlovcu 40%+10% kešCitiraj:
ewa prvotno napisa
U Merkatoru u Vukovarskoj ima super Disney majica za malecke (do broja 86) po 25-30 kn. Kvalitetan pamuk i slatki dezeni. :)
Do kada traje akcija u lisci 30-70%?
...kakva je situacija u Toweru u Rijeci :?
U Osh Koshu u KC ima onih njihovih tipičnih hlačica od kepera sa prugama (zelenim i smećkastim tj. hlače su drap pa sa takvim prugama), možda dužine 7/8 (potfrknute su) po 80 kuna. Ima i još nekih vrsta hlača (drap keper i sl.) po toj cijeni.
u intersparu po tri bodija dugih rukava za 50 kuna.
pamučni i jako lijepi, s dva drukera.
i, ako je tko poput mene... kremšnite na akciji, po 3 kune komad.
prodaju pakete po 8 i 12 komada :mljac:
ovo je vrlo "zla" informacija :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ja sam jučer našla trapke u Espritu za 199kn, a koštale su 549kn. :D
apri zove na grijeh :nono:Citiraj:
apricot prvotno napisa
U Cicibanu imaju tenisice na sniženju, jedan model je samo 100 kuna, nažalost, nije bilo našeg broja :(
:shock:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja nisam ni primijetila. čudila sam se što gospođa na blagajni ispred mene ima puna kolica kremšnita, mislila sam da sprema tulum...nije mi palo na pamet da su na akciji :roll:
apricot, nije da mi nisi mogla reći u intersparu, nisi valjda mislila da ću kupit SVE? :mrgreen:
Gdje? Tj. u kojem cicibanu? :)Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
U Vlaškoj i u Ilici kod Medulićeve.
Dosta su probrani brojevi i ne znam što imaju za curke.
TL mercator pula-ona igračka za raditi aliene od nekakve mase-sniženje od 180 na 50 kn!!!
U svim turbo limačima je na popustu :DCitiraj:
LeeLoo prvotno napisa
U Espritu odlična proljetna jaknica snižena sa 600kn na 200.
Snižene su i odlične bijele traperice na 100 i 200kn - za one koje se usude probati stanu li u njih :mrgreen:
18, 19. i 20. u tvornici rasprodaja
Čega?Citiraj:
meda prvotno napisa
U kojoj tvornici, di?Citiraj:
meda prvotno napisa
I čega je rasprodaja?
Kako se to zove? Pleeeeaseeeee!Citiraj:
mamaLare prvotno napisa
Masa s marsa :*Citiraj:
ana.m prvotno napisa
u zagrebu, tvornica kulture, subiceva 2.
http://www.tvornica-kulture.hr/default.asp?ID=91
Na svim kioscima mislim da tiska :P roary dvd i slikovnica-14.99
Ima par različitih.
Ja danas bila na 2 kioska Tiska u potrazi za Roary-em i oni nikad čuli :cry: . Gdje si to vidla? Please helpCitiraj:
mamaLare prvotno napisa