Nismo zaključali, muž zaspao a meni to džabe jer znam di je ključ.
Printable View
Kod mene je upalilo. Zapravo, ni sad mi se ne jede puno slatko, osim što sam naviknula kupovat crnu čokoladu iz navike, a i jer kažu da ima željeza. Jučer sam je pojela preko volje. Profiterol isto. Ostalo mi čokoladno mlijeko i za njim baš ne patim trenutno. Ono o čemu razmišljam je zaletit se u Mak na konac. Ali ono kad baš budem žudjela za slatkim. Zadnji put sam uzela kolač i iako je bio božanstven zapravo sam ga pojela preko volje. I ovo slatko koje sam uzela na Sajmu slastica sam isto pojela u žurbi jer mi je on smazao dvije trećine prvi dan pa sam mislila da ako ću još čekati neće ostati ništa, a planirala sam raspodijeliti na nekoliko dana.
Pali kod svih. Jer se samo radi o seceru u organizmu. Sto ga vise imas vise te trazi. Treba kvalitetan detox.
Lavko kakvu vi to igru igrate vas dvoje :) to skrivanje kljuca mi je urnebesno.
Zuta, kaj je tebi tvoj partner smetalo po kuci :)stalno ga oslovljavas sa "on"
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Partner zvuči usiljeno. Muž/suprug mi nije. Dečko je glupo da ga zovem. Ponestaje mi opcija.
Zovi ga dragi :heart:
Nemam naviku bilo koga tako zvati... hm.
Zovi ga imenom, ilikak ja zamjenim jedno slovo i ispadne nekaj sasvim drugacje9
To bi zanimljivo izgledalo jer mu je ime savršeno za zbijanje šala. Osobna zamjenica mi se čini ok. Samo dva slova. Ne komplicira puno.
" On" zvuci kao da je manje od cimera.
Jebiga.
Smoje i Lepa su se zvali On i Ona. Meni je to bas simpaticno.
Nisam se još navikla na ulogu odrasle žene koja partnera zove mužem, suprugom.
Svaki put se iznenadim kada ga drugi tako nazovu. Prvih par milisekundi sam - o kome mi to govorimo.
Ne smeta mu. On mene u mobitelu ima pod inicijalima.
Na stranim sajtovima koriste so, significant other, koje je fino neutralno. Može biti cura, dečko, vjenčan, nevjenčan. Šira internetska masa ne zna više od onog što treba znati. Kod nas se ustalilo mm. Znači, ne može Joža doć i napisat mm, a da svi odjednom ne znaju da se radi o homoseksualnom paru. Samo usputni osvrt na ovo s nazivima.
Nacin oslovljavanja partnera/muza/decka u drustvu (ako dopustimo da je ovaj forum neka vrsta društvene zajednice) puno govori o odnosu. Razumijem tvoje brkanje i nelagodu. To ti govori nesto na jednoj razini. Govorilo je i meni. Nisam pojma imala da ću biti toliko sretna kada necu vise imati problem s time i zvati ga jednostavno mm. U drustvu uvijek koristim njegovo ime cak i kada je pokraj mene. To sam trebala nauciti. Doista zvuci kao da je manje od cimera.
Sretna svjeze udana nasa Kris :heart:
Je da ipak je drugacije.
Ja tebe zuta skroz razumem, i meni je trebalo vremena da postanem zena/supruga udata za muza/supruga. Ne mislim da sam se nesto preterano rano udala, ali mi je to tada stvarno bilo nekako strano.
Nemam problem s tim da ga zovem on, na forumu.
Ma pustite zutu da ga zove kak hoće...
Jesam, skinula 10 kg u 3 mjeseca. Prije dvije i pol godine.
Bilo mi je super. Dok nisu opet ušle neke bube u glavu. I..... ode sve u krasni.
Sreća, trebalo mi je preko godinu dana da vratim tih 10 kg. I još godina da dobijem dodatna 3 kg.
Nije kod mene toliko stvar u slatkome, koliko u ukupnoj količini UH, posebno navečer. Dijelom zbog brzine ne stignem misliti unaprijed pa u zadnji čas potrpam svašta u sebe... a dijelom to isto radim zbog emotivnih razloga.
Svi smo u trećem licu. On, ona, ono.
Ne vidim sta bi mi tu bilo jasno. Zovu se parovi svakako. Nadimak je osobna stvar. Ovo je manje od nadimka. Na stranu kurtoazija, puno tu stvari ne stima.
Bolje sutiti i ispasti glup nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Tako Bandic redovito :mrgreen:
:lol:
zaboravih citirati Kris
Na godisnjem sam. Zderem. Super mi je. Kupila sam u hm sve kaj je broj 42 i 44.
Uspjela sam izaći iz trgovine, a da ništa slatko nisam uzela. jej
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/za...ti-od-slatkog/
Ne znam kako mu je pošlo za rukom da se ne izbljuje.
Eto tema se zove ljecenje ovisnosti o slatkom pa ja mogu reci da sam u recidivu. Nakon mjeseci da je slatko moglo biti pored mene a da ga niti ne primjetim bila je svadba pa medeni dan i svaki dan sam nesto slatko pojela. I tako 7 dana. Alarm mi se upalio sinoc kada sam se pospana dignula i trazila zivotinjsko carstvo. To je to,trazi me sve vise. Ide opet detox naravno od sutra. Danas se pojelo sto se pojelo.
To je istina, sto ga vise jedes, vise te trazi.
Tesko da bi se ovo moglo nazvati vise. Vise od nista mozda. Tipa: tanka snita torte, pola cokoladnog kolaca, red cokse, par cokoladnih crispija, kugla sladoleda dva dana zaredom. To sve u tjedan dana. Neki to pojedu u jednom danu, kao mm npr.
Joj Kris..pa to je stvarno nis. To ja smazem u jednom danu. Ali ako osjecas da bi moglo otici dalje, dobro je stati.
Ja sam se doduse pocela drugacije osjecati. Bila sam u hm i gledam druge punije zene, sredjene i shvatim da stvarno mogu kombinirati odjecu tako da i dalje izgledam ok i da konačno i zelim izgledati dobro. Zelim se urediti. Zelim si biti lijepa iako sam debela. Jer do sada sam cekala da smrsavim pa ce zivot poceti. Nema nista od cekanja.
To nisam 2 godine osjetila.
Meni ovo ne bi predstavljalo problem. Moj problem je kruh i tjestenina, ne slatko nego škrob. Toga se moram riješiti.... I općenito smanjiti količine hrane + povećati količine tjelesne aktivnosti.
Uglavnom, često jedem od čiste dosade (ako imam pametnijeg posla, ne jedem toliko) i zato jer imam priliku, a u kući kraj tri muška uvijek ima hrane i to ne bilo kakve....
Kaže neka na Dobro jutro Hrvatska "Samo sam počela mahnito raditi torte. Svaki dan jednu.", nakon što je dala otkaz na dobrom poslu.