Dobar dan.Nova sam ovdje i htjela bi s vama podjeliti moje osječaje i tugu.Imala sam spontani prije 4 mjeseca u 5 tjednu i sada u 12 gdje sam morala iči na kiretazu.Beba je bila uredu na proslom pregledu ali sada kada sam dosla ponovo iz nepoznatog razloga je prestali srce kucati i stao je razvoj odmah poslije mog dolaska mozda nekoliko dana.Znaci 5 tjedana je bebica bila mrtva.Krvarenje je pocelo u roku 2 sata nakon sto mi je doktorica to rekla i od bolova sam se doma srusila,okrenula oči i muz me nije 5 minuta mogao probuditi i mislio je jadan da ni nebude.Odmah sam otisla u bolnicu i napravljena mi je kiretaza .Nalaz koji sam dobila prije nego sam pocela krvariti po meni nije dobar jer su mi leukociti u mokraci 250 a maksimalno je 10.Zanima me ako je netko imao iskustva da su mu leukociti toliko piviseni i dali bi neka upala mogla nastetiti tako bebi ili je to zbog tog sto mi se pripremao spontani.Voljela bi znati koje pretrage bi trebala napraviti dodatno da vidim zbog cega se to desava .Malo sam duga ali oprostit cete mi