Valjda ne ostavljate robu iz frižidera ili škrinje tak u kolicima jer se može pokvarit ak ju prodavačice ne skuže u napuštenim kolicima i vrate na mjesto i onda dodjem ja i kupim to odstajalo i zavsršim u bolníici.
Printable View
Valjda ne ostavljate robu iz frižidera ili škrinje tak u kolicima jer se može pokvarit ak ju prodavačice ne skuže u napuštenim kolicima i vrate na mjesto i onda dodjem ja i kupim to odstajalo i zavsršim u bolníici.
To je bi Cekinov file, snizen sa 60 na 50 kn.
Ja ga stalno kupujem, ali kad je bila akcia nitij jedan dan ga nije bilo. Idem u Superkonzum u Spanskom.
A ovo sto cure pisu da nema robe kad je akcija je istina, doduse ne mogu reci za sve snizeno ali ipak bude toga. Prije se to nije desavalo i ja sam opceniti bila zadovoljna sa Konzumom.
ako je netko čuo - u intersparu je 3 dana (prekjučer, jučer, danas) bio na akciji pureći file. kojeg danas (naravno) nije bilo.
i taman mi je naletio šef... :mrgreen:
natpis o akciji je još bio izvješen, i ja sam tražila puretinu po 49kn. usput sam mu ispričala "doživljaj" od prošlog tjedna.
dobila sam NA POKLON 2kg purećih prsa, i kavu koju nisam našla po akcijskoj cijeni prošli tjedan. uz velike isprike zbog nedostatka artikala, a posebno zbog komentara zaposlenica.
wow!
opet ja hvalim mercator (kao da sam im dioničar :) )
u subotu je bio rođendan mercatoru u vukovarskoj (i zagrebačkoj)
i imali su dosta artikala na akciji
i svega je bilo u izobilju
Bili su moj muž i sin u Mercatoru taj dan, rekli da je red za palačinke bio kroz cijeli shopping centar... Sva sreća da nisam išla s njima. Oni nisu ulazili u Mercator (išli u dućan sportske opreme u istoj zgradi) a da su nešto i trebali, preplašili bi se gužve i zbrisali.
joj te palačinke su mi digle tlak
pekli su na 2 ploče
i za 2 palačinke paralelno pečene trebalo je 5 min
i moja požderuhica je htjela palačinku
i mi stali u red
i bili smo možda 12. na redu
i nakon 20 min čekanja došli smo negdje peti-šesti na red
da bi rekli da je pauza od 1/2-1 sat:roll:
pa sam ja morala doma peći palačinke jer je ova moja bila totalno razočarana
Joj, još si imala i puno strpljenja... Ja bih odmah ponudila palačinke doma. Ne volim gužve i repove.
ne volim ni ja
ali moja je zapela
a nije mi se činilo da ćemo toliko čekati, nije to bio tako dugačak red
i znam na moru da te palačinke (tamo ih ne kupujem iz određenog razloga mada moja žica, pa sam i zato tu popustila) ispeku u trenu
a ovdje su pekle 2 paralelno
to je trebalo bit gotovo u 5 min
mene je više zasmetalo da su oni pustili ljude da toliko čekaju i onda mrtvo hladno kažu da je pauza
To ti je lazna sigurnost, od kada sam ih uhvatila u istoj prevari kao i ostale ako imam mogucnost zavirim isprod njihovog crvenog natipisa "AKCIJA".
Evo ti SLIKA od 1.6. ove godine pa vidi, da nije netko vjerovatno slucajno odigao taj natpis ne bih skuzila :unsure:
Pisala sam ja prije nekoliko stranica o upravo takvoj prevari u Intersparu, ili pak o akciji u Plodinama gdje su pelene bile označene kao AKCIJA a bile su snižene JEDNU lipu.
Eto, sad i Lidl...sramotno!
Neki dan sam u Plodinama naletila na neki njemacki maslac 250g 9kn. Odmah uzela 3 kg. To je za mene akcija. Ovo kad snize nesto 1,13% pa se treba gurat u redu za to, nema sanse, to me uopce ne zanima...
Bohnec ima maslac po 7.81 kn 250 grama uvijek, bez akcije.
ja sam u konzumu u subotu pitala da li je cijena tikvica nečija neslana šala.... naime, bilo je prekriženo 9,99kn, a ispod toga je pisalo "povoljno" 12,99kn...
pa si ti misli...
e da proizvodi su mu savršeni!!
mljaccc..
Ja u Varaždinu na placu, pretpostavljam da i u Zagrebu na nekoj tržnici imaju svoju trgovinu.
u trgovačkim centrima je sve preko 12 kn (maslac mislim)
Tako je. Mislim čak do 14 kn.
Zna li netko di Bohnec ima svoju trgovinu u Zagrebu, ako ima? :)
Mi inače kupujemo Zagrebački puter za oko 13 kn po posudici (250 g, čini mi se). Skuplji je, ali to je jedan mali luksuz koji si priuštimo. :mrgreen:
Bohnec nam se isto sviđa, ali nikad nismo naišli na tako jeftin...
Bio je poseban topic o mljekari Veronika - ja i dalje kupujem njihov maslac (40 kn je kila, dućane ima na skoro svakom placu).
Bohneca isto cijenim, ali to mi tata i mama povremeno nabavljaju, nemam redovitu opskrbu i nemam pojma gdje ima njihovih proizvoda redovno u Zagrebu, iako sam znala naletjeti čak i u kvartovskom Konzumu, kao i na proizvode mljekare iz Đurđevca (isto odlično).
Ali, NE po toj cijeni!Citiraj:
a u ZG ima u ovim većim centrima,znam da sam vidla u metrou
Potpis na Veroniku, ali i na Križevačku mljekaru, koja ima svoj štand na Dolcu (samo na Dolcu), maslac je 35 kn, što je oko 8,5 kn za 25 dag. Jeftinijeg nema
Križevačka mljekara nema već neko vrijeme maslaca. U stvari, nije ga bilo, a sada već neko vrijem nisam išla provjeravati dobivaju li ga opet
Imaju ga stalno, ali se dogodi povremeno da ne dolazi jedno tjedan-deset dana.
I ograničili su na pola kg po osobi ....
marta, ne voliš Lidlov malsac? On je 9,99 ili manje.
ma je, bila sam jučer
Jucer je bio na akciji po 9,99. Inace je 12 ili 13, i ne nije mi fini kao domaci jer je napravljen od kiselog mlijeka ili vrhnja, za razliku od naseg koji se radi od mlijeka ili slatkog vrhnja. ALi mi je dovoljno dobar da ga stavim u kolace ili otopim u ghee.