:klap: cure moje a sad malo usporite i sve laganini
a eto proćiče i to brzo i slijedi vam najlijepši susret
:* obadvijema
Printable View
:klap: cure moje a sad malo usporite i sve laganini
a eto proćiče i to brzo i slijedi vam najlijepši susret
:* obadvijema
Ma vrijedne ste nam vas dvije!! :D
Uopce ne sumnjam da cete sve izgubljeno rajzanje nadoknadit.. ;) :mrgreen:
:klap: cure.
Luca je poslušala mamu, a nadam se da će mama poslušati doca i usporiti malo. Nadoknadit ćete sva mirovanja šetnjama u prvim proljetnim danima.
Još samo malo ...
:* i držite se.
Velika pusa Luci, a ti ćeš se već snaći za svoje propuštene kilometre i nabačene kilice.
2,5kg tak lijepo zvuči, baš onako damski ;) !
Bravo za okret - to se čekalo.
Sad još malo mirno, a onda........
Pozdrav objema
:heart:
bravo, cure! :*
p.s. jel se to meni čini ili se opasno približavate tome da onaj "klub 39+" iz potpisa postane brojač tjedana trudnoće (a ne godina)?
bravo cure !!! :D :D
besprijekoran izvještaj :heart:
:D :heart:
Ma mala je sva na mamu živahna, gracilna i savršena. Bravo za Lucu :D
:D :heart: :D :heart:
Jedva čekam tvoj avatar :love:
:love: :heart:
fegusti, ne čini ti se.... u petak smo punih 36 tjedana.... još malo!
Curice :*
Ajme, pa super super za okret, vidiš ti kako je mala mišica skužila :D !!! Fakat brojite još maaaaaalo do dana D :heart: !
jedva čekamo :D :D :D slikicu
kako ste blizu dosle!
pa to je divno!
veselim se tobom draga, od srca! :heart:
:D :D :D :D :D :D :D
ljubac saljem tebi i luci! :* :* :love: :love:
Bravo Luce, zna malena kako se okrenut!
Mama, ti malo uspori (tko ti kaže :lol: ), a s proljetnim zrakama u šetnjice! nama je sutra 3D UZV, pa ga nestrpljivo iščekujemo. :D
:D :heart:
super za Lucu :D , čekamo ju za proljetne šetnje po Bundeku :love:
:D :D :D
evo i ja se veselim gmaloj gimnastičarki šta se u zadnji tren okrenila i neka se sad za neko vrijeme zaboravi vrtit, a kad se rodi neka se okreće na sve strane kako je volja. :love:
Bravo za živahne i gracilne-mamu i njenu Lucu. :heart:
:D :D :D super za okretanje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da i ovaj ostatak prođe u najboljem redu i naravno za brz i lak porod :heart:
:zaljubljen:
Superiska za vijesti, tako vam dobro ide! Drzim fige da i porod protekne bas onako kako zelis, a ne sumnjam da ce, tako si spremna i fokusirana, nema da omane ;) :heart: :*
btw. sve hocu da ti se javim - ona tvoja recenica iz marta me prati svakog trena, pa sam odlucila primijeniti tvoj recept i hrabro po bebicu ili dvije ;) a imam vec i plan za porod u vodi ako Bog da :D
:love: Rekla sam ti, samo treba odlučiti! A što se poroda u vodi tiče, ideja mi se sviđa onako općenito, ali, kako voda nije moj element :mrgreen: tu opciju nisam razmatrala.Citiraj:
wewa prvotno napisa
Jučer sam kupila škarice s tupim vrhom, ali nisam uspjela naći male pamučne rukavice protiv grebanja (moja mala mačkica će sigurno imati oštre noktiće!). :lol: A kad je već riječ o sigurnosti djeteta, ovih se dana spremamo na konačni odabir autosjedalice.....
I da, baka je za svoju unučicu sačuvala i poslala tatin jastuk za nošenje (paketina ili ajmpedek ili kako se to već zove....)! Iako neće poslužiti za izlazak iz rodilišta (nekada je uglavnom za to služio), uštirkat ću ga barem za jedno fotkanje baki za dušu!
raznjezih se na malene rukavice i jastuk :heart: :heart:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
:zaljubljen: veliki :* malenoj lutkici
a što se tiče pamučnih rukavica - ja sam ih kupovala u Adaxa. Samo tamo sam ih našla.
Ja sam ih kupila u H&M-u.Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
:love:
Suncem.m, Isabel :love: Hvala za info!
Luca i mama :* ...baš je lijepo čuti da sve dolazi na svoje mjesto :heart:
Baš te lijepo čitati :heart:
:zaljubljen:
iva_luca, :love: .
:* :love:
:heart: :love:
:heart: Tako me raznjeze ovi tvoji postovi... a vas dvije jos maaaalo i bliski susret :zaljubljen:
samo nam pisi i dalje :heart:
super mi je čitati ovako dobre "izvještaje"
ti lijepo malo uspori;čitaj,štrikaj,gledaj tv...i sve će brzo proći :)
a joj super za malu i mamicu :D :D
sve najbolje ubuduce i uzivaj u ovome miru jos par dana :heart: :heart:
Drage moje,
Evo me konačno, nakon duuuuugih šest dana of-line, pred ekranom!
Renoviranje stana je u globalu gotovo (ostaju još detalji) te kupnja nešto namještaja..... ali... :mrgreen: baš se ne opterećujem time....
Bitno da smo moja Luca i ja dobro! A jesmo.
Na kontroli smo bile u srijedu: doktorica veli da je jako zadovoljna, Luca je još uvijek živahna (ima još mjesta!) i sva je savršena mala curica :love: Ah, kad je to rekla ja sam se sva rastopila. Teška je 2.800 g i od zadnje kontrole je rasla taman koliko treba. Ja pak nisam dobila niti grama od zadnje kontrole, dakle i dalje sam +12!
Budući nam je to bio prvi pregled kod dr. iz rodilišta, moja je Luca, inače pomalo tvrdoglava, bila izuzetno raspoložena za suradnju: okretala se, namještala, čas nudila leđa, čas trbuh a da ne bi bilo zabune, u jednom je trenu lijepo raširila nogice i pokazala da je zaista curica! Zbog silne aktivnosti cura si je omotala pupčanu vrpcu oko guze :lol:
Cerviks je, veli dokica, lagano omekšan ali još uvijek zatvoren (rekla je da smijemo na ples!) što sam ja shvatila kao dozvolu za skituljenje i odmah se bolje osjećam! Jučer smo bile punih 38 tj. Za slijedeći petak smo naručene na amnioskopiju (ako se uopće budem otvorila do tada)....
Tata je jako ponosan..... danas je za svoju kćer odabrao najljepši krevetić u dućanu! :love: U to ime smo otišli na pizzu (prva u trudnoći) i moram se pohvaliti da smo Luca i ja našu smazale prije neg tata svoju :D
:* svima