Mislim da ti je tad O kada je slijed.dan crta negativna !
Držim fige:)
Printable View
Mislim da ti je tad O kada je slijed.dan crta negativna !
Držim fige:)
Cure, meni danas 12 dc nema uopce crtice. Da li mogu sutra preskociti testiranje ili je moguce da sutra najednom pokaze pozotivan rezultat? Malo bi ustedila, jer znam da mi je kasnije O, a imam jos samo 3 testica.
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Cure koliko vi dugo ne piskite prije testiranja??
Eci ja mislim da nemoze bas sutra najednom potamniti ako sad bas nema nikakve crtice. Jel se bas nis ne pokazuje??
Koje osjetljivosti imas trakice??
Ja mislim da može naglo skočiti slijed.dan. Ja sam se npr.prošli ciklus testirala svaki dan od 7 dc, i uvijek mi se pokazala slaba crtica koja je bila svijetlija od kontrolne, i dan prije mi je bila jos manje vidljiva. I 13 dc pozitivna.
Ja imam mislim od 25 U/ml.
Ako si sigurna da ti je O kasnije, onda ju sutra nemoj testirati, a ako nisi 100 posto sigurna, rađe testiraj.
A nisam 100% sigurna. To su one trakice iz dm-a. Bas nema nikakvih naznaka druge crtice. A imam simptome O. Ma testirati cu i sutra da mi ne pobjegne.
Ja koristim one s ebaya, jako su jeftine, pa se neki put testiram i dva puta dnevno, uvijek ih imam da mi ne promakne koji dan.
Ove su mi dosta skupe, trebali bi mi barem 10 kom mjesecno.
Evo, danas mi je mrvicu svjetlija od kontrolne tako da se bacamo u akciju. Sutra bi valjda onda trebao biti pozitivan test, ne?
meni je tako bilo.. večer prije malo svjetlija od kontrolne a drugu večer tamna poput kontrolne :-)
JS živi 12-24 sata nakon O. Ksd uhvatiš pozitivnu LH, posebno ako radiš samo jednu trakicu u 24 sata, postoji mogućnost da je O već prošla. Meni je znala biti LH pozitivna i dulje od 24 sata, i pitanje je u kojem je trenutnku bila O.
martina P lh trakice su pozitivne prije ovulacije, detektiraju LH surge koji je trigger ovulacijskog procesa. mislim da je nemoguce da je LH pozitivna nakon ovulacije.
Ja sam na 13 dc uhvatila ful pozitivnu trakicu navecer u 19 h, ujutro mjerim bt koja je ostala niska, znaci bez porasta.
Radim opet znaci na 14 dc u 12 h i dobila opet ful pozitivnu trakicu. Ujutro porast bazalne sa 36.1 na 36.4
Znaci O je se dogodila al tocno kad pojma nemam.
Al nekako predpostavljam 10-12 sati nakon ove druge ful pozitivne.
Cure sto vi mislite, dal sam u pravu??
Ili je se vec pokrenula O nakon ove druge poz.trakice??
sanjka, o tome i govorim. Ne možeš točno znati, zato je sigurnije imati odnos nešto prije pozitivne trakice.
Onda cim pocne O crtica nestane? Danas mi je jedva vidljiva. A jucer je bila svijetlija od kontrolne popodne. A navecer smo bili marljivi . valjda smo pogodili. Sada je gotovo za ovaj ciklus.
Cure,
U mom slucaju je bilo slijedeće.
12 dc trakica negativna, druga crtica jedva vidljiva.
13 dc u 12 h trakica pozitivna, u 20 h trakica pozitivna - imali odnose, i vjerovatno ce mi dns trakica biti negativna, javiti xu kad se testiram.
Mislim da je meni O bila ili negdje po noci ili dns ce biti tokom dana.
Mislim da je svakome drukcije.
Eci, Tako da mislim da kad crta nestane tada nastupa O i kod tebe i kod mene.
Evo da se i ja povratno javim! Zadnja M 25.09, VJEŠTICA još nije stigla! Simptomi nikakvi-ni trudnoće ni nadolazeće M :unsure:
Napravila test prekjučer, bio negativan. Jedino mi pada na pamet da sam ga možda prerano napravila iako više nisam sigurna. Ciklus mi nikada nije bio duži od 30 dana.
Ako ne stigne do ponedjeljka, ponavljam test :-)
Hej cure,
evo ja sam prvi put sad kupila LH rakice (one u DM-u). Krenula sam 20.dc jer mi je u prosjeku 36 dana ciklus (ali zna varirati, pa sam se već bojala da neću ništa uhvatiti).
Prva 2 dana nije uopče bilo testne crte. Danas mi je krenula sluz a pojavila se i testna crta i skoro je jednaka kao kontrolna (ali nije ujednačena - s lijeve strane je jedna pruga kao testna mi se čini boja, a poslije je malo svjetlija). Vidjeti ću sutra kako če dalje ići.
Da li svajetujete da danas krenemo već u akciju ili da čekam vidjeti što će biti?
Krenite u akciju :-)
Cao djevojke :)
Imam i ja jedno pitanjce :) Naime pratim bazalnu temp.i dva dana je bila 35.9 (26.i 27.03.) i ta dva dana su mi i ovulacijske trakice pokazale dvije linijice jednakog intenziteta... mozda je ona od 27.03. bila mrvu slabija od one 26.03.. prvu trakicu sam odradila oko 16h a odnose smo imali oko 22h, ponavljam druga je trakica isto bila pozitivna mrvu mrvu slabija od one dan prije,ali tu drugu noc nismo imali odnose... 28.03. mi je bazalna skocila na 36.2 i odradila sam jos jednu trakicu na kojoj je testna linija bila slabija https://s21.postimg.org/dzjhnns07/20170328_140100.jpg evo imam sliku od 28.03.,one od prije sam obrisala... i 28. navece smo imali odnose... bazalna i dalje je 36.2.. sta mislite kolike su nam sanse da smo "uboli"... onako od oka :) Hvala :)
Mislim da ste pokrili sto se toga tice.
Spermiji prezivljavaju duze u maternici nego j.s.a po ovom ste imali odnos svaka dva dana, sto se i preporuca.
Sretno
Meni su super pomogle lh trakice s njuskala od 20 miu i pracenje bazalne. Cim bude jednako tamne crtice u akciju. Puno puta sam ulovila full pozitivnu trakicu. Meni osobno je vecinom 12 h od full poz.trakice O.
Drage cure,
s testovima za ovulaciju Ove step, dobila sam i deset testova za trudnoću. Ako kome treba, neka mi se javi na PP, šaljem običnom poštom na područje RH.
Poklanjam i osam One step trakica za ovulaciju, traju do siječnja 2018.
Pozdrav curke!Evo, ja ću samo brzo pohvaliti "one step" lh trakice. Najprije sam ih psovala(prvi ciklus da sam ih koristila, pa nisam znala kako funkcioniraju). Frustriralo me jer je od 5-6. dana ciklusa uvijek testna linija bila uvijek jednaka...Kad sam već mislila da ja neću ni dočekati bilo kakvu promjenu...puf!Znači, taj dan jutarnja bila je ista kao i ostale, a večernja( svakako koristiti dvije dnevno!) najednom znatno tamnija. Sutra ujutro je bila tamna gotovo kao kontrolna, mada ne identično, i već iduće nakon toga primjetno svjetlije...Dakle, taj skok nastaje i nestaje prilično brzo. Naš je prvi ciklus uz te trakice bio "plodonosan".Kupila sam ih preko njuškala od djevojke koja prodaje njih kao i testove na trudnoću. Navedeni test na trudnoću (isto jeftine trakice "one step")je pokazao blijedu ali vidljivu crticu na isti dan (samo navečer!) kad je s prvim jutarnjim urinom clear blue digitalni s tjednim estimatorom pokazao veliki minus!!!Toplo, najtoplije preporučam!Ako kog zanima dam u inbox kontakt broj te curke. A možete i na njuškalu pronjuškati testiće...Ima ih mnogo koje jako povoljno prodaju te iste trakice.
A vjerojatno je još povoljnije preko Ebaya odakle možda i te cure s Njuškala kupuju. ;-)
Ja sam kupila neke easy@home Lh trakice i nisu mi dobre. Imaju premali prozor očitavanja. Piše da se očitavaju nakon 3 minute i može se očitati u 10 minuta nakon testiranja. Nakon 3 minute mi je negativna a nakon toga pozitivna ???? Ispada da mi LH surge traje 5-6 dana (a u cijelom ciklusu niti jedna mi nije skroz bijela). sad sam naručila One step koje Gingerbely spominje. Njih sam već koristila i puuuno su bolje. Ako su negativne, ostaju negativne i nakon 10 minuta, a ako su pozitivne i nakon 3 minute su jasno pozitivne. Kod njih nakon imam jedan ili 2 dana poz trakicu.
Pozdrav cure, dobila sam link za ove trakice
https://www.ebay.com/itm/50-x-David-...53.m1438.l2649
I vidim da ima raznih osjetljivosti. Posto ja imam pcos i LH mi je mladjoj bio oko 11-12, a zadnji nalaz 7-8, mozda bi bilo pametno uzeti ove s osjetljivoscu na 20, a ne na 10.
Sto vi mislite? Puno hvala
Moje mišljenje je da ako ikako možeš odeš na folikulometrije kod svog gina. Bar mjesec-dva.
Osobno nemam pcos, imala sam pozitivne lh trakice 6mj na 12-13 dan ciklusa, visok progesteron 7 dana nakon pozitovne trakice i na kraju ni jednu ovulaciju u tih 6mj. Tako da... ima svega.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kupila sam clearblue ovulacijske testove koji pokazuju 4 dana. Medjutim, nemam monitor. On je oko 100 eur, pa mi je to malo skupo. Gdje bi se mogao nabaviti jeftiniji?
Molim Vas objašnjenje Lh trakice za ovulaciju ukoliko je testna crta gotovo nevidljiva a kontrolna ramna.
Što se događa a 16.je dan nakon menstruacije?
Znaci da jos nije ovulacija (ili je prosla)
Da bi LH bila pozitivna potrrbno je da je testna jednaka ili tamnija od kontrolne.
Molim vas recite mi mogu li trake za ovoluciju pokazati trzdnocu.Naime dva dana mi kasni a radimo na bebi i imam sve simptome da cu dobit ali nesdolazi i uzmem onako bezveze stapic za ovoluciju i pokaze srugu crticu ,doduse ne toliko jaku kao testnu ali dovoljno jaku a plodni dani nemogu biti.A cula sam id nekih cura da je nekima pokazalo trudnocu pa ako ste cule sta pomogle bi mi dok nekupim test ..zelim sacekat jos dva dana.
Meni je pokazao da sam trudna, nakon par dana kašnjenja M.
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk