meni niti jedan :?
Printable View
meni niti jedan :?
ja sam s task managerom zatvarala :roll:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
i ja, sad se samo nadam da mi nije stagod uletilo na komp :/Citiraj:
thalia prvotno napisa
to oni za vjezbanje tricepsaCitiraj:
zhabica prvotno napisa
a ja idem na fizikalnu terapiju s penzićima. U pomoć ! :? :(Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Pa to ti je super, bit ćeš glavni komad :mrgreen:Citiraj:
pikula prvotno napisa
Eto, još jedan savjet - mene bi prije uvijek razveselio posjet nekome u staračkom domu, tamo sam svima bila lijepa :)
službeno se osjećam i staro.
bili na sanjkanju, uspjela sam opet srediti trticu! to mogu samo ja. :roll:
evo me sad doma, krećem se kao starica.
pikula, please, pošalji mi opet broj, izgleda da sam ga izbrisala. :oops:
Upiši shiatsu zagreb u google - dobit ćeš i kontakt, ali i malo info o svemu. Tražiš Marinu. :)
joj, nije me dugo bilo, pa ne znam od kud da krenem s odgovorima, ali evo ovdje:
iz provjerenog izvora: padanje po snijegu na skijanju je glavni adut za pronalazak mladih i prpošnih dečki - veli frendica da se uvijek neki dečec nađe pitati si o.k.? :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
I sad ona, glupača, veli jesam :shock: , mjesto da je legla u snijeg i kukala - neka je dečec na rukama fura do birca :lol: :lol: No dobro, s obzirom na moju težinu zadovoljila bi se i sa time da se poduprem o njegov vrat i ramena dok me vuče :lol:
tako ja za ljeto imam jednu specijalnu plazu - gdje sam uvijek gospodicna i kako ste mladiiii 8)Citiraj:
mene bi prije uvijek razveselio posjet nekome u staračkom domu, tamo sam svima bila lijepa
Ne budi škrta, podijeli, na smjene ćemo :)Citiraj:
flower prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
elin prvotno napisa
U tom slučaju ja bih trebala ostati ležati u snijegu dok on čuči pored mene.
I dobiti upalu bubrega da bi me jedan šesni, mladi bolničar (ipak) nekako otfurao u bolnicu, a tamo me dočekao još šesniji doktor..
Ili mi je bolje ustati se, obzirom na novu zdravstvenu reformu?! :roll:
snijeg me stajao glave.
pardon, guzice. :)
nije žvaka za seljaka. sad gruntam kako utrpati veš u mašinu, a bez saginjanja.
Tak su mene dva kršna nosila niz štenge na nosilima. Jadni ljudi. Stvarno sam mislila da ću im ispasti. Ali ne isplati se - dojam kvare krvava nosila od prethodnog korisnika, a i dr je bio :x , eventualno za mazohistice, ali ne samo zbog boli. Ja se ne palim na bahatost pa mi nije bio nešto.
draga, ne bi nikada govorila o padu koji uključuje bolničare i doktore, nego onak maleni pad i poneka modrica (poželjni za plakanje) i mladi bicepsima i tricepsima obdareni skijaš i kuhano vino nakon toga da mogu plakati na tom lijepom ramenu. :lol: :lol: A ti odmah ode u zdravstvenu reformu :nono: Da nisi možda stara? :lol: :PCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
imam ja rješenje: pozovi mlađahnog susjeda i zamoli da ti ga utrpa :lol: :lol: (mislim veš u mašinu, moram napisati objašnjenje jer znam na kaj bi neke odmah pomislile, ali nije to 8) )Citiraj:
mislava prvotno napisa
Ah ne znam, ne bih ja dala tim mladim dečkima blizu mašine. Ali kad smo kod toga ima moja frendica vodoinstalatera buildera, ono crna kosa i plave oči. Ma ko plakat iz brava. Mislim ja sam čudna pa je meni to totalno nezanimljivo, ali ipak muževi uglavnom ne odobravaju njegove posjete kad ga vide. Čovjek će ostati nezaposlen. :lol:
daj ti meni njegov broj, potrgati ću koju cijev u kupaonici za tu priliku, bez brige :lol: :lol:Citiraj:
pikula prvotno napisa
pričam ja MM o nekoj zgodnoj medicinskoj sestri koja mi je..pazi sad-radila klistir na prvom porodu...strašno :) ...a kaže on meni
-Pa ja tebe ne razumijem, ja kad sam tebe upoznao ti si bila super komad, i kada smo se oženili...pa i danas kad gledam slike...
!!! :evil: ne znam sad da li da se smijem ili da plačem :lol: :lol: 8)
ivy, oprosti, al baš sam se dobro nasmijala. :lol:
i ti to prihvati tako, sa dozom humora, ali i malo podbodi muža. sumnjam da je on isti kao na dan vašeg vjenčanja. :)
doživjela sam nešto slično u drugoj trudnoći, par dana pred porod.
glavna sestra u Petrovoj mi je rekla - "joj, dajte se požurite, teška ste, vidite da nam se stol savija".
pa ti vidi hoćeš se smijati ili plakati! :lol:
teška ste :lol:
:lol:Citiraj:
mislava prvotno napisa
o, ja sam im na prvom porodu strgala stol za rađanje, ona prečkica za nogu sam je odletila :mrgreen:
hm, možda su me zato drugi put odmah poslali na carski...
a i možda zato u vinogradskoj imaju sve nove stolove...
a poslije carskog kaže dr Ivičević -Hajdemo ju sada prenijeti na kolica, i onda čuješ trenutak tišine, pa....-Dođite Brankice, Josipe, Nado..u tili čaš njih 7 došlo mene i prenose me :roll: :lol:
:lol:
ajme koji topic
i ne mogu vjerovati da je u 15-tak dana toooliko stranica napisano!
mene ove teme odavno ne muce, otkad sam s 30 god. pogledala svoje slike s 20, i to one koje sam mislila baciti, jer sam si na njima bila ruzna - pomislila sam kako sam bas bila komad
onda sam pomislila kako cu sa 40 pogledati slike sa 30 i misliti kako sam bila komad, a to je upravo SAD
logicno da mi je nakon toga palo na pamet da i jesam komad
samo me ipak povremeno iznenadi pogled u ogledalo, u svojoj glavi sam si puno ljepsa
ovako i moj. stalno. ajme, kako si ti bila lijepa onda. ajme, prekrasna si bila, samo što završi i s konstatacijom: vidiš da si onda mogla manje jesti :roll:Citiraj:
ivy prvotno napisa
Thalia draga, stavi ti svog muza na dijetu, a ne sebe, jednostavno kuhaj samo djetetu i sebi minimalno, pa ce se brzo okaniti neprikladnih primjedbi. A ja bih mu jos dodatno i rekla da ni on prije nije .... recimo bio sijed ili celav, imao pivski trbuh....nesto sto mu je vazno ili mu je BILO vazno... Samo mu njegove rijeci gurni natrag (cenzura)!
Znate li kad covjek zaista, ali zaista ostari? Kad ga pocne ostavljati zdravlje, snaga i pamet. Ne mora uvijek imati veze s bioloskom dobi.
Sve prije toga je prihvatljivo.... (a tek tada se radikalno mijenja nacin razmisljanja).
Kad gledam nove fotograrije, mislim si uvijek isto:
Joooj, kak smo debeli, jooooj kak smo ovakvi, kak smo onakvi....
A onda, nakon par godina gledam te iste slike i mislim si:
Joooj, kak smo BILI lijepi mladi... :heart:
---------------------------------------------------------------------
Nisam jako mlada. Nisam ni stara, ali dugo pamtim... :mrgreen:
Dobro mi je tijelo u kojem stanujem, sa svih n+k kila viska. Vise-manje sam zdrava i sve stima. MM dijeli misljenje. Dobro mu je tijelo u kojem stanuje. I dobri smo jedno drugom.
Stare slike uzmemo kojiput i komentiramo na isti nacin (ali uzajamno) - jooooj, kak nam je bilo krasno, kak smo bili mladi i lijepi....
A onda se sjetimo i drugih stvari (joooj, kak smo bili bedasti, jooooj kak smo bili bez love, jooooj oko cega smo sve brinuli, joooj a one godine kad je firma propala pa smo svi ostali bez posla... joooj s cim smo sve imali problema, jooooj kak sam ja dugo bila podstanar, jooooj, ovo, joooj ono.... Svega je bilo. I pravih problema i izmisljenih.
NE BIH SE VRATILA VISE NIKADA, a i mm kaze da ne bi ni on, jer nam je sad ljepse i bolje! Svatko radi sto ga zanima (puno se bavimo djecom, svatko na svoj nacin ali i zajedno, a imamo i svoje zanimacije - ja idem na yogu, on prek zime odmara, ali za ostali dio godine ima bicikl i vikendicu. Ali trajalo je dok nismo uspjeli sve nekako posloziti. Ne mozemo se pozaliti... )
ivy, mislava :lol: :lol: :lol: cure, zakon ste.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
a poslije carskog kaže dr Ivičević -Hajdemo ju sada prenijeti na kolica, i onda čuješ trenutak tišine, pa....-Dođite Brankice, Josipe, Nado..u tili čaš njih 7 došlo mene i prenose me
točno!Citiraj:
elin prvotno napisa
A dodajem još i potpis na ovo
tako je i MM mislio u vrijeme svadbe kako je debeo...Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
A danas, niti 4 godine kasnije, s nostalgijom gleda slike i komentira "kako sam bio mršav" ... :)
da, ovako nekako...Citiraj:
NatasaM... prvotno napisa
a ivy i mislava, zbilja, :lol:
umrijet ću...Citiraj:
....-Dođite Brankice, Josipe, Nado..u tili čaš njih 7 došlo
meni je mama dok sam imala od 15 pa do 30 govorila: nosi minice, uske majice, bit ce ti zao za desetak godina svakog dana sto nisi
tako se i ja sa sjetom sjecam tih vremena :lol:
nisam nikad bila komad, ali eto nasla jos jednu stvar za frustrirat se, sto nisam kad sam mogla :roll:
Moj gleda slike od prijašnjih godina i komentira kako je, u odnosu na ranije, sada mršav.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Lastane, jesam li ga ja to pojela? :mrgreen:
Da, tako i moja...Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ali moja je prestala to s minicama spominjati nakon 20-ete, kad se pojavio celulit :mrgreen:
Ne moram ni reći da sam vrijeme glatkih nogu provela u trapericama i samtericama, suknje nikad
:lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Aaa, ja sam nosila minjake kao cura.
Obično zimi, ispod kaputa na duge čizme. :mrgreen: Ali nosila sam.
Zato zadnjih 7,8 godina niti jednom nisam obukla suknju, pa ni do gležnja.
Zanimljivo. :mrgreen:
Drage moje, vi ste barem u nekom periodu bile u poziciji nositi minice...
Ja sam s 18 godina imala 90 kila. Sad imam manje (ne puno, desetak, ali ipak...). A s celulitom sam se i rodila valjda... :mrgreen: Sve su to moji zubi (vlastiti, još uvijek...) natukli, mukotrpnim radom!
adiomare, ma nosila sam i ja
nosila sam i dopisnice (to su one u kojima ti gacice vire)
i bez kaputa
i bez carapa
ali nije to to
Moji su zubići isto dosta toga nakosali, posebno u zadnjih par mjeseci...
Zato se sad prestravim kad se vidim u ogledalu do poda, pa se okrenem iz profila a ono ruke istočnonjemačke bacačice kugle :(
Meni su krizne zone muškog tipa, i kad mršavim prvo odu ženske zone-guzica oplosnati, nogice se stanje, a ruke i špekić oko struka ostaje :(
Meni je samo žao što mi tada nije imao tko reći da sa 60 kila i 167,8 visine nisam debela.
Da sam onda znala što sada znam da može biti puno gore, skinula bih kaput. :lol:
Ivarice, a što bi bilo to? Eliksir vječne mladosti ili..
Što bi ti? :mrgreen: Mislim, dokle bi ti?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Kako Balašević kaže: treba ti lekarsko uverenje da je haljina, a ne majica :mrgreen:
Meni su i govorili, pa im svejedno nisam vjerovala. Sad bih se tukla po glavi... Nikad nisam obukla minicu, majice sve preko guzice i slicno, a bila sam bas zgodna. Smrc...Citiraj:
AdioMare prvotno napisa