super :D :D ali to mali lupko želi posjetiti svog bracu smješka dok je još u jednom komadu s mamom :)
Printable View
super :D :D ali to mali lupko želi posjetiti svog bracu smješka dok je još u jednom komadu s mamom :)
:D :*
ma sve po školski... :)
tako treba biti :)
Supač :D :D
Ajme.....još malo.....veselimo se s vama! :D :D :D
još malo :*
:D :love: :heart:
joj jedva čekam novog kvartovskog dečka :D
nadam se da ću vas sresti u šetnji prije proljeća :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što lakši i ljepši susret s Vedranom! :love:
:heart: :heart: :heart:
Za ljubav na prvi pogled!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
:heart: :heart: :*
:love: :heart:
Cool! :DCitiraj:
sretna35 prvotno napisa
Vedran će doći kad on odluči da je vrijeme
takve su ti bebe,najbolje znaju što je dobro za njih :heart:
:heart:
Ne bi ni ja iz mamice da mi je toliko lijepo kod nje! ;)
dragi moji stričeki i tete evo mene Vedrana Lupka s kontrole 38+6/7 oliti 39-1
bome je mamica polagano počela popuštati pod mojim pritiskom tako da je cervix tijesno prohodan za prst, ostalo je nepromijenjeno, znači mogu mirno odlučiti kada je najbolji trenutak za upoznavanje s okolinom, još nisam ziher iako mi mamica priča da je vani sasvim OK, da mi je kupila puno lijepih stvari i da me s radošću čekaju bake i djed, ujo, ujna i teta i tetak i bratići i moji dragi mali prijatelji moji vršnjaci: David, Borna, Mihael, Nikola, Morana, Jakov i Damjan, Lovro i Luca čije su mame i tate također puno suza prolili dok ih nisu dobili
Svaka čast svima njima, ali meni je nutra tako lijepo i toplo :zaljubljen: i imam još vremena...
I da mamicu sada s vremena na vrijeme ćopi nekakav šiz pa se onda pita hoće li sve dobro biti. Hoće kako neće..hoće... kako neće...samo još malo strpljenja i evo mene Vedrana Lupka s vama družino draga :love: :heart: :love:
Vedranova mama, molim lijepo, listi malih prijatelja koji čekaju Vedrana treba pridodati i Supermana!
Veselimo se s vama! :love: :*
Vedrane Lupko, ajde požuri da je što manja razlika među nama i da se u proljeće i ljeto lijepo igramo skupa. Tvoja prijateljica M. :saint:
Joj maleni Superman sorry ja sam se nekako orjentiral za zagrebačku županiju ti si bio moj najžešći navijač iz vremena kada sam bio predembrij i ti si baš super kompa i šaljem ti veliki poljubac :*Citiraj:
Superman prvotno napisa
Vedrane Lupko, istina, s nestrpljenjem te ocekujemo! Ali, znamo da bebe same odlucuju kad ce doci... :heart: :love:
Tebi i mami sretnoj35 sretno upoznavanje! :*
Evo vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (da ne dobijem ječmenac). :P :love:
Vedrane Borna čeka novog frenda. :heart:
ceeeekamo vas ;-))))))))))))))))))))))) :heart: :love:
:* :heart: još samo malo :love:
brzo ćes i ti mijenjati avatar :heart:
Još malo... :heart:
Mislim na tebe.... :heart: :heart:
:*
evo i to smo zbavili i upoznali prekrasnog bracu Domija koji se smije i guguče sve u 16, a ujo i ujna su nas zatrpali brdom prekrasne robice :zaljubljen: koju je Domi prerastaoCitiraj:
kata.klik prvotno napisa
zbavili smo i uređivanje kod frizera iako smo se već unazad 4 tjedna kad se mamica zadnji put farbala pozdravili s frizerkom koja nam je poželjela svako dobro, nadam se da nećemo dočekati još jedno farbanje :lol: :lol:
ajde sretna moja draga, da konačno i tvoje čudo vidimo!
premda moram ti priznati prekrasna si mi ovako 2u1! :*
Sretna :* ... mislimo na vas :heart:
Mi svako malo provirimo vidjet jel ste jos 2u1
:love:
Sretna, sad mi virkamo da vidimo što se događa kod vas...
Ja svojeg frizera nisam ni dočekala, imala sam dogovor u utorak, a u ponedjeljak sam završila u bolnici...
baš nam je bilo drago kaj ste došli...a mi i dalje pakiramo robicu uredno...bit će još paketića :)Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
a kaj se frizera tiče, ja svoju vidjela nakon tri mjeseca...i ogulila me...skoro pa do kraja...jedino kaj nema više farbanja pa sam sad lagano šarena...
Sretna, sretno !
Napeto na ovom topicu :*
Sretno
Evo nas dvoje tj. troje stigosmo s kontrole s Merkura: Vedran Lupko je bio jedina budna bebab na CTG-u pa je doktor bio jako zadovoljan, herčika mu bubnja ko' vurica, moj tlak i dalje super, krvna slika potpuno OK i EKG također dobar
sada sam otvorena 1,5-2 cm, polako odlazi i sluzni čep, trudova još nema, ali situacija je vrlo napeta: slijedeća kontrola u nedjelju ujutro u rađaonici pa onda opet ako ne bude ništa ni u nedjelju onda u utorak rano ujutro
baš me veseli da mi daju ovoliko vremena i prostora da se situacija sama od sebe pomalo razvija :D :D :D
joj cure jedva čekam da ga vidim :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za susret :heart:
sretna 35~~~~~~~~~~~~~~~~~~ o sretna li si!!!!! :heart:
joj šogi sretno....moglo bi to skoro, vrlo skoro...pusa od domija