Ovo ćemo organizirati u nas u Pepelani :mrgreen: joj stvarno bi to bilo presuper!Citiraj:
mandy prvotno napisa
Jutro drage moje. Ja budala sve pobrkala dane, pregled je bio jučer, ali sam doznala prekasno, doktorica zove i smije se jer sam joj ja poslala poruku da je podjsetim za Srijedu :roll: a moj pregled bio jučer u 3, tako da je sad premješten u petak, pa vas molim da sve vibrice naštimate za petak u 3 :lol:
Bambus :love: baš mi je drago da je sve prošlo super, i jedva čekamo detalje o akciji......naravno ne sve detalje :mrgreen:
Ira poljupci Vitu, he he ne mogu reči da mi te je žao što plače po cijelu noč :mrgreen: nadam se ipak da je sad lagano zatišje da se i mama stigne odmorit malo :love:
Bzarice kiss tebi i Kokiću, evo se moja Roza meni uvalila na postelju, ogromna je i hoče baš ležat pokraj stomka, pa sam ti sad malo pozavidila jer je tvoj Kokić tako maleni i nježan, a ova moja kobila, zaškripi krevet kad skoći :mrgreen: Kako si mi ti? :*
Cure poljupci svima, i ja se iskreno nadam da če zasjat malo sunca na ovom našem pdf-u, a kako smo krenule moglo bi :*