draga bravooooo :joggler: :sing: :preskaceuze: :naklon:
Printable View
draga bravooooo :joggler: :sing: :preskaceuze: :naklon:
draga :D :D :D :D :D
draga čestitam :D :D :D :D i još malo za lijepi početak i još ljepši nastavak studenog :D :D :D :D
Cure čestitam :D :D :D Nadam se da čete i mene zarazit trudničkim vibrama kad krenem u postupak ;)
Sretno svima :bye:
andream :D čestitke tebi i tm na malenoj princezi!
draga čestitam :D :D
Lambi :love: :heart:
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~
draga :D :D :D čestitam od srca...
yesssss!! :D :D :D :D
cestitam!!!
lipog li miseca!!!
:D :D :D cek, cek, ovo je pocetak jos jednog lipog miseca izgleda!!!
:mrgreen:
draga pa to je :D :D :D
draga :D :D :D :D :D :D :D čestitam od :heart: .
draga- :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
čestitam od :heart: :D :D
hvala svima... :oops:
Kate sta je rekao doktor? MIrovanje, posao..pregled??
draga, brabo draga! :D
Draga rekao je da dođem tek sljedeći tjedan na pregled, za sada je sve ok, samo da tako i ostane.Citiraj:
draga prvotno napisa
draga čestitam :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lambi, čestitam tebi i TM, a maloj princezici želim dobrodošlicu i sretan život! :D
draga, bravo, čestitam! super je vidjeti nastavak lijepih vijesti i u 11. mj.! :D :D :D
ja se osjećam puno bolje nakon juč. punk. pa sam se napokon dohvatila kompa i drago mi je vidjeti da i dalje skačemo!
Lambi čestitam :D
Draga čestitam :D Je li to bio FET? Koliko e su ti vratili i nakon koliko dana su ih zamrzli?
Draga BRAVO :D :D ,
Lambi ČESTITAM
Frka , sretno na punkciji
Ja jutros zvala lab. i kažu da je sve i ok. i da je oplodnaj počela, znači spojile su seeeeee , baš sam sretana :love:
nisu htjeli reći koliko i šta , nego da ću saznati na dan transfera u četvrtak
Draga čestitam :D :D :D prekrasna beta :D
ČESTITAM :D :D :D od ekipe iz sabora ti si već druga trudnica :*Citiraj:
draga prvotno napisa
jeeeeeej za draginu betu :D :D :D cestitamo!!!! :heart:
gabi, vibramo se medjusobno u cetvrtak :*
Biene - da bio je FET..Imala sam 6 komada u slamcici zamrznutih a vratili su mi 3 - koliko najvise mogu po novom zakonu. Jos mi je ostalo 6 za neka kasnija vremena..
Ksena - Sabor djeluje stimulativno - bas iz inata ostajemo trudne jedna po jedna.. :mrgreen:
Sve nesto mislim - ova moja beta nije premala za 14dan od transfera?
Taman je. Koliko dana stare e su ti vratili?
cure predivni dani na forumu
draga super beta i to za inat baš iz FET-a :D :D :D
Lambi iskrene čestitke za dolazak malene Lmabice..sretno... :heart:
frka, narnija, Gabi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za dobitne postupke
draga :D :D :D čestitam od :heart:
ajmeeee samo da ovo stanje potraje i sljedećih mjeseci kad budem i ja konačno u postupku morat ću rukama i nogama hvatat ove vibrice :)
evo svima puuuuuuno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kolektivnih
:heart:
draga. jao neopisivo mi je drago zbog tebe, uljepšala si mi ovaj sivi dan :D :D :D želim ti urednu trudnoću :heart: :love:
ksena i taca, saborske cure sad je red na vas ;)
Ovo moram potpisati! :)Citiraj:
thaia28 prvotno napisa
Embriji su mi smrznuti ( a tako su i vraćeni) na 5-ti dan.
Ma necu se zamarati kakva je brojka - glavno da je napokon tu! :heart:
draga :D :D :D čestitam 3.11. je čaroban datum :heart:
Primljena na čuvanje dva embrija!
draga čestitam :D :D
mmaslacak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
mmaslačak :heart: :heart: :heart: za tvoje mrvice-i ja čuvam dvije :*
evo cure moje da vam javim sto se sa mnom izdogadalo
u nedjelju oko 11 prokrvarila, nije bilo nikakva ugruska i to je krvarenje stalo,kasnije samo smedi iscjedak i to dvije tri tockice.odma na hitnu u bolnicu i tamo me samo vaginalno pregeledali i ostavili na odjelu beta u nedjelju je bila 2474,jucer bila na uzv ginekolog nije siguran jel gestacijsku vrecicu otprilike 3mm,jajnici malo povecani....
danas ponovo vadila betu i ona je pala 494 i onda sam ja lijepo izasla iz bolnice na svoju odgovornost jer mi ti u bolnici ne ulijevaju povjerenje...i cula se sa svojim mpo ginekologom on mi kaze da ponovim betu u cetvrtak i u petak se vidimo na uzv kod njega....
kod mene sve neizjvesno do daljnjega
A malena2 čuvaj se, majko mila ovim neizvjesnostima nikada kraja, šaljem ti :* :* :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe!!!!
vjeruj mi ne znam sto je s tom betom,jel nalaz pravovaljan il su u bolnici pogrijesili....
Ako se ne varam ti si već iskusila pogreške, zar ne, oko one druge bete!!
Meni su ti nedavno rekli ( nakon rupture mjehura) tko radi taj i greši, je da, sve je to istina, ali da li si itko može zamisliti kako je tebi sad...... ne znam koji savjet ti dati...mislim na tebe i držim ti fige!!!
u cetvrtak cu bit pametnija....al barem sam kuci sada
mmaslačak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ZA TVOJE 2
malena :heart: :heart:
hvala vam
malena2, držimo fige da bude sve dobro, i javi kako je...