kika222, sve su to normalni osjećaji, nisam osjećala zavist, ali tugu i nemoć svakako, ja godinu za godinom po bolnici i intenzivnoj, a sve kolegice zaredom trudne, mjesec-dva kućne radinosti i bingo, to bi tako svima trebalo biti, ali takve su nam karte podijeljene i moramo s njima odigrati partiju najbolje što možemo...
mury, cvjet, crvenkapice, razumijem tugu kada nakon plsića, velike bete i svega lijepoga ostanu samo krhotine i kada se osjećaš kao da doslovno imaš rupu na srcu i kameni blok na prsima i čini ti se da suze nikada neće presahnuti...ali hoće, ne zaboravimo, ali idemo dalje jer moramo i borimo se kako znamo i umijemo...
sara10, sigurna sam da ćete uspjeti na svome putu, znam da poklekneš nakon uzastopnih neuspjeha, ali dok te želja gura naprijed, vrijedno je suza i truda, ma kako na koncu ispalo...
Dodirko, baš me rastužio tvoj post, posebno onaj dio gdje te ne razumiju oni koji smatraju da trebaš biti sretna što si živa...pa naravno da jesi, ali to ne znači da te ne smije boliti ona rana koja golim okim nije vidljiva...zar je taj papir u ladici bijela zastava ili ima šanse da bude podstreh za jedan novi početak?
Cure, grlim Vas sve, barem virtualno :love2: