Rozalija čestitam od:heart:! svim ostalim šaljem trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas sve zarazim njima!:-D
Printable View
Rozalija čestitam od:heart:! svim ostalim šaljem trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas sve zarazim njima!:-D
Rozalija, oduševljena sam ... čestitam!!! :-D
Ovo proljeće ću navratiti da te vidim kao trudničicu, kad te već nisam prošlo ljeto povukla za nos ... ma glavno da si ti uspjela. Baš sam sretna zbog tebe!:love2:
Joss, stiže nam prijateljica!!! Jeeeeee :-D:-D:-D
rozalija cestitam od srca! :-D:-D
Joss bravo za curku! :heart:
:zaljubljen:Rozalija, čestitam Vam od srca !!!:-DBaš me ovakve vijesti uvijek razvesele i daju snagu za dalje:zaljubljen:
Joss, bravo za malu curičku
Luna1, kak se držiš?
Jel maziš bušu?:heart:
Dani82, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ da ß bude veeeliiikaaa
Svim dragim trudilicama, i trudnicama i mamama i bebama šaljem veliki :love2:
mi još sitno brojimo...za 2 tjedna počinjemo sa suprefactom i nadamo se ovaj put malo boljem raspletu situacije.
Ja mislim da su te preporuke 6 ili 3-4 miks između zdravstvenih i logističkih (ne može te prije primiti) razloga, plus da ovise o rekaciji žene, netko tko hiperstimulira ili ne ovulira poslije stimulacije (ja) trebat će veću pauzu od nekog tko se ponaša normalno nakon.
Za ove, de facto, poluprirodnjake s klomifenom + tipa 10 menopura - ne znam što si imala, ali ako je neki takav miks, pretpostavljam da je 6 mjeseci debelo previše. 6 mjeseci je ono za standardne postupke, tipa 30+ gonala ili tako nešto. Barem mi je tako logično. Pitaj doka.
Evo da se i tu javimo napunili mjesec dana i bili kod pedijatra na prvom pregledu. Dečki lijepo napreduju Marin 3350g i 51 cm,a Martin 3300g i 50 cm sve je super u petak idemo na uzv glavica i srčeka.
Pusa svima od nas troje :) : ) :)
šaljemo svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
čestitke novim trudnicama :)
a tužnicama samo hrabro i nema odustajanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nove pokušaje
Draga Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju lijepu betu
i da znaš već nas zamišljam na kavici ti onako sa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikom trbom a ja sa svojom curicom u kolicima
Rozalija čestitam!!!
~~~~~~~~~~~~~~za najljepšu betu...... :heart:
Joss - bravo za curku!
ana- malci su preslatki
luna ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude uspješno
cure, hvala vam na mišljenjima i infoima
ja se već bacila u planiranje, a dr-a zovem sutra kad budem imala i službenu, tj. pismenu potvrdu neuspjeha
planirala sam u prirodnjak odmah sad, jer sam tako zadnji put ostala trudna, al nažalost mm je na putu i ništa od toga :-(
tako da će vjerojatno ići tek ciklus iza ovoga, a ja mrziiiiiim čekati
inače, primila sam ukupno 18 gonala
...pa sam malo računala kako će mi ići ciklusi
ispada da je 6. ciklus u drugoj polovici 7. mjeseca pa će vjerojatno svi biti na go
zbog toga sam odlučila (ako se mm složi, jer njega strah da idem prečesto u stimulacije) da idemo polovicom 6. mjeseca
to će mi biti 5. ciklus nakon stimulacije
još malo moramo financije srediti, al dobro...
brljanje je sve jače, a počinju i poznati bolovi, tako da je stvarno gotovo
malo sam dobro (dok planiram), a malo loše pa cmizdrim ko luda...
:-Droza, roza roza go go go:-D:-D:-D:-Dčestitam od srca i drago mi je ajme , sretno draga i da trudnoća bude lijepa i školska
rozi :-D:-D:-D:-D
Rozalija iskrene čestitke!:heart:
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo betu sutra!
Joss :heart: i curica :zaljubljen:
pčelica, pa ti si nam baš za pravo aktivna :-D
Ginger :love2: , ja ipak navijam za jedan mjesec odmora pa prirodnjak.Ali za sada još malo~~~~~za pozitivno iznenađenje.
Dani82 sutra ima da skačemo do neba:-D:-D:-D:-D:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!
Cure moja beta je 201,52.
Hvala vam od srca na čestitkama ljubim Vas sve.
Rozalija čestitam :-D:-D:-D
rozalija jupijaja:klap::-D:gumi::joggler::sing:
:tele::tele:
:preskaceuze::sing: :dancingfever: jjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssss!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo i ovde~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-Dza rozaliju i sve cure za sta god vam treba...:heart:
Rozalija, brvo za betu!!! :klap:
rozalija draga bravooooo :joggler:
Čestitam Rozi!!! i sretno, i kako je netko rekao, želim ti dosadnu trudnoću!!! :-)
Rozalija čestitam od :heart:!!!
Joss super za curkicu - stiže mala frendica :-)
Ginger žao mi je draga...ali ima još mrvičak nade do sutra, ne? :love: Grli i ljubi malenu.
Svim čekalicama i curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Rozalija, predivna vijest, čestitam :-D
Čestitam još jednom i tebi i andiko kao novim trudnicama :-D
Rozalija čestitamm na beti :-D :-D :-D
rozalija :preskaceuze:
rozi, čestitam!!!!!!
rozi:-D:-D:-D:-D prekrasno
Rozalija čestitam :-D :-D :-D
Rozalija iskrene cestitke:-D:-D:-D
rozalija nisam ni sumljala da će beta biti ovakva :-D:-D:-D čestitam!
Rozi, čestitam i želim ti predivnu trudnoću!:-D:-D:-D:heart:
Ginger, držim fige za sutra da ipak bude sve ok!:love2:
rozalija čestitam od sveg :heart: !!!!!!!!!!! dani82 sutra ua veeeeeeeeeliku betu :-D:-D:-D:-D !!!!!!!!!!!
Rozalija draga to! :-D:-D:-D
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sutra iznenadis :heart: