Sutra idemo kuuućiiiiii!!!!! :-D
Printable View
Sutra idemo kuuućiiiiii!!!!! :-D
:-D:-D:-D
Ljubni malu hrabricu :*
:-d:-d:-d
:-D:-Dajme rasplakala sam se od srece :heart::-D
:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Nakon 24 dana prvi put doma... Isto toliko se seke nisu vidjele... Ja imam totalnu tremu, sva drhtim od sreće. :zaljubljen:
Sutra su pretrage, ali kaže dr. Miše da svejedno možemo kući.
kakve prekrasne vijesti:-D:-D:heart:
a slikice ...:heart:
prekrasno!!! :)
Slike su predivne, Jana je prekrasna!
:-DJeeeeeeeeeeeeee!:heart::klap:
Predivne vijesti, curke drage!
Tako sam sretna s vama!
A jeste me rasplakale! Ovo mi je bilo napetije od ne znam koje drame! Hvala Bogu na HAPPY endu! Jelka- samo mudar čovjek se boji Boga, a sve ostalo što ga snađe i zatekne predaje Njemu! Jana je sretna što vas ima za roditelje jer ste znali kome se obratiti za pravu pomoć! Idem sretna spavati!
Bravo cure.:klap:
fantastične vijesti! uživajte! :-D
:-D:-D
dakle danas ste doma, uzivajte, zasluzili ste svi :yes:
:-D:-D:-Dpredivno uzivajte
:-d:-d:-d
kako rijetko stizem na forum, propustim neke stvari, ali drago mi je da je sada sve gotovo i da je Jana danas doma
pusa
Jelka, prekrasne ste!! Kako je prosao susret sestrica??
Baš mi je drago zbog vas!:-D
Zvrndalo je jučer završio u bolnici nakon dugotrajnog povraćanja i dehidracije. Odmah mi je vaša priča prošla kroz glavu, baš sam mislila na vas.
Drago mi je da je sve dobro završilo.
:-D
:heart::heart:
:-D
Jana, dobrodošla doma :-D
Uživajte konačno na okupu :heart:
Kako su seke reagirale kad su se vidjele?
Ne mogu opisati koliko se radujem!!!! Sretno, curke, sad samo uživanje! Pusa!!!!
Čuvajte se!
Bravo!:-D
nek ste, konačno, svi doma!!
a seke guštajuuuuuuuuuuuuu:heart:
Super vijesti! :-D
Jana je doma . Tako da skakutavce:-D možete staviti na čestitanja http://www.roda.hr/forum/threads/539...=1#post1574241
sirius, hvala ti, pretekla si me. :heart:
Posebno se ovdje želim svima zahvaliti na pretoplim željama da Jana čim prije ozdravi. Uz toliko pozitive nije moglo završiti drugačije nego odlično. :zaljubljen: