danas idem pogledati trgovina koje ste mi naveli za buce, možda nađem nešto prije slijedećeg snijega :)
Printable View
danas idem pogledati trgovina koje ste mi naveli za buce, možda nađem nešto prije slijedećeg snijega :)
imamo winxicu!
ime joj je bloom, iz mullera je i ima krila koja svjetle ako ju se stisne za pupak...cijena 149,00 kn.
sad ja jedva čekam sv. Nikolu da vidim reakciju!
što se tiče dječjih kišobrana, ja danas kupila dva u cicibanu u juirišićevoj, po 60 kn/kom. doduše, ja sam uzela za dečke, ali ima i za curice.
u nami na trgu ima na spidermana, wp i barbie u raznim bojama drške, cijena je 59 kn, na sklapanje je stotinjak kuna.
u o2p je na baltazara 80 kn.
pozdrav svima.
i ja trazim nesto - kupili prosle godine DORA setove (megabloks) kucice za slaganje i luuuudo se igra time. sad bi joj uzela jos, ali ne mogu naci. ima dora sirena i dora gusar, a njoj 'trebaju zidovi'!!!
ili me uputite gdje da pitam za razmijenu - ako netko ima a klinci mu se ne igraju time, otkupila bi...
ovo: http://www.amazon.com/Mega-Bloks-Dor.../dp/B000Q41UHC
thnx...
cure,
jel znate mozda gdje ima za kupiti ok, a povoljnih puzzli?
nisam to nikad kupovala jer mi je starija curka oduvijek nezainteresirana, a mladja je poludila za njima i stalno slaze ovih par kompleta koje je starija dobila i nikad pogledala.
na kaj je popust u mercaTORU???????????
Ines, odi u Getro...
tamo su Treflove puzzle tako jeftine, da možeš odmah kupiti 5 kutija.
a ima svih mogući slika, od Disneya do... neDisneya
Ma jesi sigurna da su danas sve igračke u Mercatoru na 50%? Pokušavam doći do te inf na njihovoj stranici pa ne vidim ništa!
super cure, hvala na info!
a jel bitno koja je 'marka' ili svejedno, da biram po motivu?
Ovaj Mercatorov popust vrijedi i u Getrou.
Gdje još ima za kupiti DINOSAURA osim u Mulleru?
Zanimaju me oni kvalitetniji.
U Škrinjici (Domjanićeva ul.)
Gdje ima limenih kutija za kekse?
ja sam super kutije vidjela nekidan, po pristojnoj cijeni (ne sjecam se vise tocno kojoj) u Baumaxu
Hvala spajalice na info, samo ju nazalost ne mogu iskoristiti - nemam Baumax nigdje u blizini. Ako ima u nekim od ovih uobicajenih ducana, molim vas, javite. Ima li mozda u Metrou?
Gdje ima za kupiti kostur dinosaura? :-)
TL - bar je bilo.
Neki dan sam ja kupila u Kaptol centur u onom dj. dućanu u prizemlju dinosaura u gipsu (ili nečem sličnom) za iskopavanje.
ako ti nije za poklanjanje i nije ti važno što je nacrtano... u svim dućanima se sada prodaju "danish cookies" u okruglim limenim kutijama, sa različitim crtežima: od djeda mrazeva, preko snjegovića, do klasičnih plavih sa slikama keksa.
tridesetak kuna kutija s keksima.
Ma bas mi je za poklon. Inace imam svojih kutija doma ko pljeve, al ne mogu njih pokloniti.
imate li Doma casa dućan?
imate li one dućančiće tipa Morning Glory?
Gdje kupiti PUL? Sašila bih si wetbag a ne znam gdje da nađem materijal u Zg.
gdje kupiti sah? drvene figure u drvenoj kutiji-to je ustvari ploca u koju se spreme figure i zatvori se
gdje dati naostriti noz?
moji obožavaju te iskopine. u tl ih ima sigurno.
puzzli ima svogdje gdje ima igračaka. biraj ravensburger i trefl, eventualni clementoni.
u mulleru je definitivno najveći izbor motive.
šah sam vidjela u tl i u nami na trgu na igračkama.
Gdje kupiti zaštite za vrata ormarića u kuhinji da ih dijete ne otvara. Ja bi gumene, barem malo savitljive koje neće odmah puknuti ako povućem vrata i zaboravim na zaštitu. Vidjela sam samo plastične koje se trebaju otvoriti prije nego otvoriš ormarić.