sanela žao mi je
ina28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti da nas obraduješ
Printable View
sanela žao mi je
ina28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti da nas obraduješ
jos cu se konzultirat s dr pa bi htjela i prirodnjak probat izmedju ovih postupaka, sanse su znam male ali tko zna jos vjerujem u cuda.... :-)
inna28 cekamo betu..... i drzimo fige!!!!
BETA 411,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVIMA VAM PUNO HVALA NA PODRŠCI.Ne odustajte jer se sva ova muka i trud mora isplatiti.Svima vam od srca želim uspjeh!velika pusa
draga inna28, predrago mi je zbog tebe i tm...posebno sam osjetljiva na azoo parove...želim vam urednu trudnoću i predivnih 9 mjeseci!
Čestitke inna 28!:-D:-D
Prekrasna beta!!!
Bravo inna28 :-D:-D:-D
Mora da smo danas razveselili dr. L sa lijepim vijestima, i ja sam mu javila moje današnje lijepo duplanje bete :heart:
inna 28 cestitam!!!!!! uzivaj u svojoj trudnoci!!!!
Inna 28, izmamila si mi osmijeh na lice..:-D..čestitam od srca.
Monka ,super za duplanje.
Aslan, ako budeš imala novosti za prirodnjak ,molim te,proslijedi..
Nekako se mislim, uz toliko novih trudnica nama ostaje više procenata /čitaš šanse/ u slijedećem postupku :-)
Pokazala se jedna mrvica na utzv :-D!!!!!! Sad mora da raste, za 10-tak dana kontrola. Dr L. kaze dobro je pa neka tako i bude do kraja. Četitam ostalim djevojkama na beti :klap:Nadam se i ostale cure da će dočekati svoje mrvice:yes: Pozdrav za sve!!!!!!!
ovdje super vijesti monka čestitam na duplanju, inna28 na prekrasnoj beti i danna na malenoj mrvici sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Kakve lijepe vijesti ovdje!!!
inna28 beta je super, čestitam, monka super za duplanje,danna bravo za mrvicu. Svima želim savršenu trudnoću!!
aslan i ostale koje zanima ja sam bila na konzultacijama kod dr L odmah nakon MB i rekao je dr da nikako ne preporučuje da se odmah ide u prirodni jer tijelo različito reagira, od anovulacije do hiperstim. sa jako malim dozama tako da on nije za to. Također je rekao da treba tijelu i jajnicima da se odmore i oporave od punkcije jer je to ipak zahvat. Uglavnom ja pauziram već 2ciklusa, u 3. ćemo krenuti u postupak, ako bude sve ok na uzv.
Naravno, da ovo zavisi od postupka tj., od stimulacije koju si imala. Ja sam za MB bila u dugom protokolu, 2mj kontracepcija, 25 inekcija supresije i 24 stimulacije (12dana po 2 gonala). Vidi na konzultacijama s njim jer znamo da je svako tijelo posebno i da pravila nema tako da bi možda nekog drugog uzeo u postupak. U svakom slučaju sretno!
Svima od srca želim sretnu Novu 2011.! Curama koje su trudne da napokon dočekaju dvoju dječicu, nama koje čekamo postupke da nas razvesele krasne bete i svima ostalima neka sve ostvare sve želje!
:dancingfever:
Hvala svima!Od srca vam želim najljepšu i najplodniju Novu 2011.
evo da se i ja javim...od nedjelje sam u bila u bolnici, blaga hiperstimulacija...ali sada je sve u redu...
jučerašnja beta je 160:-D
ipak je ovo dobitna slavonska kombinacija:-D:-Dzajedno sa Inom28-doktor L. nam je objema prognozirao trudnoće
sada mirovanje i iščekivanje :heart::heart:
prekrasna beta :-D:-D:-D
ČESTITAM!!!!!
snow.ml cestitam, super beta!!! uzivaj u trudnoci!
snow.ml draga od srca čestitke:-D:-D:-D!!!
~~~~~~~~~~~~~~ za urednu, dosadnu i školsku trudnoću do kraja!
svima zelim sretnu novu godinu!!!!!
nova sam na ovom forumu,zanimalo bi me kako to ide u privatnim klinikama sa MPO.koliko kosta cijeli postupak,a gdje ima najvise rezultata.
do sada sam isla na MPO u Rijeku.21.12 sam imala transfer oplodene 2js,beta je trebala biti 7.1 ali danas sam dobila.sad razmisljam da bi smo probali u privatnoj klinici.koga bi ste mi preporucili?hvala!!!zelim svima sve najbolje!!!!!
Bok Mery, dobrodošla.
Ja idem privatno u polikliniku Vili kod dr. Radončića i jako sam zadovoljna jer mislim da se dosta individualno posveti paru, od drugih privatnika u ZG imaš još nekoliko poliklinika, IVF centar čini mi se niže dosta uspjeha (to je novootvorena klinika u kojoj radi dr. Lučinger), zatim imaš u Splitu Cito također su vrlo uspješni u zadnje vrijeme. Također tebi iz Rijeke nije daleko dr. Reš koji radi u Ljubljani/Postojni i kod njih se mogu oploditi i sve j.s. i kasnije zamrznuti embriji, tako da možda ti je ta solucija još najbolja (cijena ti je 1100 eura bez lijekova) a brzo se dolazi na red. Evo na početku imaš o svim klinikama pa malo pogledaj i sretno!
Što nije u IVF klinici dr. Šimunić?
Aha, thanks, nisam imala pojma da su tako slična imena :-)
Pozdrav cure želimo svima sve najbolje u novoj godini i ispunjenje najveće želje od:heart:
Lijepo je vidjeti da naš dr.Lučinger niže tako lijepe uspijehe i naši fakini su njegovih ruku djelo :yes:
Zanima nas koliko dođe ET kod njega pošto imamo na VV još 5 smrznutih blastica koje bi preselili k njemu privatno :-)
neš smo čitali da i kod njega se može preko hzzo-a ali sad nemrem naći.
Svima šaljemo puno :-* i želimo da nam budete ubrzo trbušaste sve :yes:
snow.ml iskrene čestitke baš je čini mi se bilo veselo u IVF centru u 12. mjesecu :-D:-D
ana- baš su ti krasni dečki na snijegu šteta da ne rodiš još barem dva komada:zaljubljen:
hvala svima na čestitkama:-D
kod Lučija je bilo super...smijali smo se kao ludi...zato je i moralo uspjeti...i to je dio svega...:mrgreen:
Luči je rekao da je u 12.mj.imao 6 trudnoća samo iz slavonije...ide to njima jako dobro!!!:klap:
Snow_ml, čestitam ti :-D :-D :-D
ana- baš su ti krasni dečki na snijegu šteta da ne rodiš još barem dva komada:zaljubljen:[/QUOTE]
Hvala draga :-* ići ćemo pa bumo vidjeli kaj bu ispalo,kako buju se mrvice odmrzle u planu nam je ove godine otići po još jednu bebicu ili bebice tata bi sada dvije princeze :yes::yes:
Ai kod smo bili kod dr.L. zadnji dan na VV da vidi dečke reko je da kad budemo htijeli da mu se javimo ali nas zanima cijena ili može preko hzzo-a da se na vrijeme pripremimo ( financijski ).
svima sve naj,naj,naj..... u novoj godini i puno bebuški ;-)
Evo baš se vratih sa prvog ultrazvuka od dr. L i vidi se jedna mrvica :-D
Inače on je cijeli ovaj tjedan na go i samo dolazi na posao da napravi ovakve preglede :heart:
Da ne kažem da nije htio naplatiti uzv jer rekao je da je to za njega uživancija kada neka od pacijentica ostvari trudnoču :love2:
I još mi je impresivna informacija da su u IVF Centru u kojem rade samo on i biologica od 15.10.2010. pa do kraja godine ostvarili 50 trudnoča :-o Meni se to čini stvarno puno za jednu tako novu kliniku.
Od srca im želim da tim tempom nastave i u ovoj godini :zaljubljen:
cure znam da nije bas neka tema al moram vas pitat ako netko zna... vec 3 dana imam ujutro proljev :-o i onda popodne vise nista!
pa me zanima ima li netko slicno iskustvo i trebam li se brinuti???
Uzimaš li Folnu kiselinu ili neke slične trudničke vitamine? To ti je najvjerojatnije od njih
Čuj, ako se nastavi - javi se doktoru, ali čini mi se kao reakcija na Folnu kiselinu. I zbog toga ne moraš brinuti!
a moze sta ja znam vise,mada je meni 2.12.bila punkcija pa tako i oplodnja. pa ako je ovo sad jos rano onda je valjda to to!
Draga nemoraš brinuti ja sam dosta dugo imala jutarnje proljeve i mučnine i to sve je kod mene počelo dosta rano već treći dan nakon transfera.
Može ti biti i od nervoze podsvjesno i straha da se nešto ne dogodi bude se i to smirilo nakon nekog vremena.
:-* svima
:klap: dr.Lučinger na velikom broju trudnoća i da se samo tako nastavi :klap::klap:
ej ženske imam pitanje, kako sad to ide s receptima. npr, ja sam u Viliju i dali je normalno kupujem injekcije kao i do sada, ili nemogu kupovati bez recepta? Ako dobivam recept dali dobivam od Vilija, ili svog socijalnog ginekologa? Ak je koja skoro išla, možda znam, kad se stalno nešto mjenja..