iberc, drago mi je da se sve dobro riješilo. sad mirno dočekaj m i sretno!!
jel znate šta s brojevima? jel se to kreće kud? ja zovem za 15-ak dana opet.
Printable View
iberc, drago mi je da se sve dobro riješilo. sad mirno dočekaj m i sretno!!
jel znate šta s brojevima? jel se to kreće kud? ja zovem za 15-ak dana opet.
MalaMa, zvala ja prošli tjedan, čisto onak da pitam. Rekli mi da zovem za 3 tjedna. 253 sam. I tek 05.10. idem na konzultacije za nešto, išta. barem polustimulirani. malo se opet sve usporilo :(
Aha znači samo za to se lijekovi koriste.. Hvala na info! Dosta se dugo čeka,.. Ja idem kod U. 6.10. pa ćemo vidjeti šta kaže.. Do tada naivno pokušavamo prirodno :(
hvala na informacijama, idem kod njega 6.10. pa će me on vjerojatno dalje usmjeriti..
pozz
Cure,zaboravila sam jučer pitat,moram počet sa 2 gonala,kak to ide,2 praška i 1 otopina?
Imam još i 4 decapeptyla,pa mi je rekal da i to potrošim,kaj to ide isto u ruku?
Pozdrav cure! Ja sutra krećem sa folikulometrijom, polustimulirani klomifensko - gonalski. Jednostavno nisam imala strpljenja čekati lijekove!
Hej Modesty nisma te dugo čula, nadam se da si dobro :). Ali ni ja nisam bila cijelo ljeto ovdje na forumu...jednostavno mi je trebalo odmora od svega ali isto nisam mirovala 100%
Nazvat ču i ja S.Duh ovih dana da vidim kako to ide s odleđivanjem jajnih stanica pa da pokušamo i stime.....ali su mi sve nade popožene u Cito sljedeče godine u 4mj.
Corina i meni je trebao odmor od svega (kiretaža, fijaska u Mb-u i užasnog pokušaja prirodnog na SD-u)!
Gore jutros nije bila gužva, radila je samo dr.T.
Ja sam u petak opet gore. I da, ono najvažnije, imamo 3 folikulića nakon klomifena i sad ću još pojačati sa po 2 gonala slijedeća 2 dana.
Svakako nemoj čekati 4 mj i idi po svoje smrzliće! Naša Iva Mia je upravo iz takvog ostala trudna (pusa bebaču :kiss:)
Hvala,cure na odgovorima,decapeptya imam samo 4 od prošli put pa je dr rekal da i to potrošim.
Modesty4,super za 3 folikula!
Modesty draga joj nisam znala svašta ti se izdogađalo. Nadam se da je gotovo s ružnim stvarima i da dolaze samo ljepe :).....
Zovem S.Duh ovih dana za dogovor morala sam napuniti baterije i odmoriti se od svega......sad stiže jesen i vrijeme je za nove akcije :)
zvala sam, napokon stigli svi ljekovi, sutra idem po njih... ima koga sutra?
Ja sam sutra gore inana, ali jurim odmah nakon folikulometrije na vlak! Koji si broj?
modesty i corina,drago mi je da ste opet "u igri"..
:-)
sretno!!
cure meni je ostalo 5 gonala od zadnjeg postupka rekli su mi da to moram vratiti a ja nikako do zgreba pa me zanima jeli ja baš to moram vratiti ako imam zakazano opet drugi postupak neda mi se da bezveze idem do zg samo radi nečega što mi je več debelo naplačeno i nije nakraju uspijelo,jeli me mogu sudski ganjati za 5 gonala :)
Inana, ti si ono dobila sve osim menopura još u 8.mjesecu, zar ne? Kad startaš, što su ti rekli?
:-D za lijekove i pomicanje s mrtve točke čekanja!! :-D
Cure danas sam pitala, sestra mi je rekla da su lijekovi došli do broja 250.
U ponedjeljak sam na punkciji, imali možda još netko?
super cure za napredak
i vidim da se počelo zahuktavati
ja u pon vadim betu
svim čekalicama da im što brže prođe...linalena "držim fige" za 19.9.:-D
Haha, ne vjerujem da će te proganjati. I meni su rekli da na transferu vratim lijekove koji su mi ostali... i ja vratila, mada sam se isto osjećala glupo jer nisam tada znala da će sve završiti sretno. Ja bih se sada na tvom mjestu malo oglušila jer to su tvoji lijekovi i sada imaš pokušaj manje. Da nismo ograničene brojem pokušaja vraćanje lijekova bi imalo smisla, a ovako mislim da to traženje lijekova natrag nije u skladu sa zakonom. Dakako, budu li inzistirali popusti im.....jer će ti još trebati :-) U svakom slučaju: sretno!
ninice moja hvala na odgovoru ,imam ja več novi broj ali nakon fijaska koji sam imala u 7 mjesecu lučinger me je uzeo pod svoje okrilje pa sad skupljam ljekove imam ja dosta i možda bi mi baŠ TIH 5 gonala bili taman ako ostanu ja njima vratim ali tek nakon pozitivne bete,imaš potpuno pravo i potpisujem ono što si rekla
:klap: draga moja, ja sam dobila samo menopure, ostalo sam čekala, dobili su ljekove do 250, ja sam taman 4 broja manje... joj, nesmijem puno misliti o tome... nisam išla danas, da ih ne gledam prek vikenda, idem u ponedjeljak...predpostavljam da bu me opet hitil na dugi, ali nema veze, danas mi je 7 dc, tak da bi startali za dva tjedna...., Bože, ako me čuješ...:heart::heart:
Curke, imam pitanje....bila sam prije cca 2 godine na sv duhu, icsi, a mozda bi uskoro opet, pa me zanima koliko se ceka i koja je tocno procedura? hvala! nemam vremena za pretrazivanja foruma, ali dr B vise nije tamo?
thratinchica,
ja sam krajem 5.mj zapisana na listu čekanja i vjerojatno će mi lijekovi doći u 10 mjesecu.
mi smo u 5.mj imali sve nalaze. za mene hormone, briseve, papu, za mm spermiogram, analizu ejakulata na bakt., a za oboje markere za hiv i hepatitis, e da i psihološko i pravno savjetovanje.
nama je ovo prvi put pa ne znam kakva je lista čekanja za one koji su već bili u postupcima. to će ti reči cure koje su duže vrijeme u tome.
dr. B je još uvijek na SD.
sretno!
Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima
kordice,nadam se da je to to :-D sretno!
Kordice,bravo!:-D
Bravo:-D
jej Kordice
čestitam :-D:-D:-D:-D:-D
kordice čestitam!!!!
linalena tebe čekam sutra...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kordice, super vijesti!!!
Kordice, čestitam:-D:-D:-D
Kordice.super:-D,kad vadiš betu?
Linalena,~~~~~~~~~za tvoju sutrašnju betu,da bude velika!
Ja sutra na folikulometriju,nadam se da da imaj nekaj folikulića,nekak mi se čini da su mi 2 gonala premalo,bumo vidli..
U srijedu vadim betu. Hvala svima
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~