u 20-om tt kos rekao da je opet dečko
Printable View
u 18 tt ginić reko da je 80% curica, sada ćemo vidjeti. slijedeći pregled za 7 tjedana.
i ja sam jučer bila kod dr. Kosa i vidio je curku. iskreno, bila sam milion posto ziher da je dečko (makar mi je trudnoća za 180 stupnjeva različita od prve). ne znam zakaj sam bila toliko sigurna, možda neki copy-paste osjećaji iz prve T (kad sam isto bila ziher da je dečko, pa je bila cura do 26. tt,kad je ipak posto dečko). međutim, s ovom tehnologijom koju ima dr Kos, mislim da je stvarno definitivno curka. stvarno se dobro vidjelo.
nisam razočarana, bitnije mi je da je s djetetom sve u redu, što i je.
Doktor Kos je osoba kojoj se treba vjerovati kod mene isto nije fulao u prvoj trudnoći...i bi curica
Jos uvijek nista ne znamo. Vidjeli smo prekrizene noge, otprilike. Sljedece druzenje s 18+5, tocno za mjesec dana.
Sa 12 tt dr. nije bio siguran,sa 17tt isto,sa 23 tt potvrdjeno curka ali ima još do kraja:-)
15tj. najvj. dečko, ja mislim da je jer se vidjelo kao i u prvoj trudnoći, tada sa 16tj.
cure, a kak vam se "vidi" dečko? naime, zanima me jel vam se vide testisi, pimpač? meni se sad jako lijepo na 4D sve vidjelo bez toga. i vjerujem da dr. nije fulao s ovim čudom od tehnologije. u prvoj T je do 26 tt moj micek bio curica, ali to pripisujem činjenici da u bolnici nemaju baš tak sofisticiranu tehnologiju pa nagađaju. ili je moj micek imao jako malog do 26. tt :P pa se nije vidio.
u 15 tjednu.. vidjeo se curetak
sa 18 RAZC to potvrdila
hvala vam, cure, na odgovorima. kod mene se sad vidjelo kao i kod tebe, mara68, sve ravno, tj. nije se vidjelo nikaj kaj bi stršalo :P.
pa ja sam kod obojice i sama prepoznala, sad kod ovog miša s 13 tj JA sam vidjela i pišu i testise - ili je bar izrazito tako izgledalo, jer mnogi tvrde da je to prerano. a možda mi je sin obdaren, pa zato :-P :lol:
mah, kako sam sad ljuborna, na tebe, manal :mrgreen:. i kod moje se susjedice već s 12 tt sve lijepo vidjelo, dakle nije prerano. moj micek očito onda ima malog kad su mu tek nakon 26 tt vidjeli pimpača, a do onda je bio curica :mrgreen:. ova beba valjda bude zadržala svoj spol do kraja :zbunj:....
Franny :lol::mrgreen: mm mora da se hvali okolo ;-)
nadam se da će ti "ostati" curica, neka imaš oboje.
To zavisi od UZV aparata. Lakše je vidjeti na 3D i 4D. Oni ovako vide, ako se beba točno okrene:
http://www.ehd.org/prenatal-images.php?thum_id=173
hvala Beti3 :*. ma to si i ja tak mislim da izgeda. naravno da na 3d ili 4d videbolje. bilo bi dobro da mi ova curka ostane, jer se i meni sviđa imati oboje, ali ako bude opet dečko, neću biti nesretna ili nezadovoljna - bitno mi je da je dijete zdravo ili da ga ne sprčkaju na porodu... ja
već oslovljavam bebu u ženskom rodu (ali tak sam i u prvoj T :P), pa se nadam da neću opet morati mijenjati spiku :mrgreen:.
Tako mi oslovljavamo bebu iskljucivo u muskom rodu. :raspa: :balon:
Mi smo saznali u 16 tt, kaže teta doktorica da je skoro sigurna da je dečko, ali past će još jedna provjera za 4 tjedna. :)
Na pregledu u 12tt dr misli da je dečko. Mislim da nije još 100% siguran. Idemo opet za 2 tjedna da vidimo...
hah, ja idem sutra ponovno u bolnicu na pegled i na UZV, bit ću 22 + 6, paaa, bumo vidjeli hoće li bebica promijeniti spol, iako sumnjam, obzirom da je detektiran na 4D :P.
u 14 tjednu mi je doktro rekao da ću dobiti dva mala pišulinca :)
danas sa 26 tt potvrdjeno da je curica:-)
evo, u 16-om tt je potvrđeno da sam cura!!! :*
(vidjelo se več u 12-om)
u 17.tt rečeno da je dečko, sad sam 37.tt :D
Jučer definitivno 100% potvrđeno dečko, pišek stoji u vis samo tako hehe.
Dakle sa 15tj. sumnja sa 21tj. potvrđeno.
S 18+5 je bilo 75% musko, prema doktorovim rijecima. Prema vidjenom, 150% decko, osim ako cura nema neki problem. :lool:
Opet cemo zaviriti za malo manje od tri tjedna.
kaae, znači osjećaj nije varao, šunko je zbilja šunko! :-)
Ja sam u 1. trudnoći saznala spol oko 16-17. tj, ako se dobro sjećam.
ja sam valjda jedna od rijetkih koja nije htjela znati spol :) ali bila sam uvjerena da je dečko cijelu trudnoću i na kraju sam i pogodila :)) valjda majčinska intuicija :D
Baš sam danas bila na pregledu (12 tjedana) i doktor mi nije spominjao spol. Nije ni pitao želim li znati (niti sam ja znala da se to već može vidjeti :oops:) pa pretpostavljam da onda nije ništa vidio :mrgreen:
Ali ja sam isto jedna od onih "čudnih" koje ne žele znati... I fakat mi se svi čude kad to kažem. Pa se ja čudim njima što mi se čude... Glavni argument im je: "Pa kako ćeš znati kakve stvari da kupiš?" :roll: Zanima me samo što je s onim slučajevima kad ti na jednom pregledu kažu jedno pa na drugom drugo pa na trećem opet prvo... Kako onda znaš što da kupiš? :mrgreen:
A baš bih se voljela iznenaditi...
Zaboravila sam još nešto...
Nekoliko žena mi je reklo kako su odmah ZNALE što nose pa sam se ja osjećala kao loša osoba jer uopće nemam nikakav osjećaj :mrgreen: Imam maaaalu skrivenu želju, imam čak i ideju što bi moglo biti (sudeći po datumu ovulacije i začeća), ali ne želim to potencirati. Nek' bude iznenađenje! :zaljubljen:
Nije valjda da ti je Chinese predictor rekao kojeg spola ce biti dijete. :lool:
Ma nije... Imam jednu frendicu koja me stalno forsira s tim i tupi mi što ću roditi (a usput rečeno, ne želi me doživjeti kad kažem da znam koji je dan dijete začeto 8-)).
Nego, čisto ono što smo naučili na biologiji - dan i položaj - jer muški su spermići lakši i stoga pokretljiviji, ali imaju manje hrane pa brže ugibaju, dok su ženski teži, slabije pokretljivi i imaju više hrane.
No, i ovdje se radi o vjerojatnosti, odn. i tu postoji određen udio beba koji se ne želi tome pokoriti. Ili su neki spermići tvrdoglavi :mrgreen:
Edit: Ta frendica tvrdi da je taj chinese predictor svima koje ona zna pogodio ishod. Meni nije jasno na temelju čega bi to trebalo raditi. :cekam:
zato danas robica i sve stvari dolaze u neutralnim zelenim, žutim, bijelim bojama pa lako za to :) a tak i tak ne kupuješ odmah djetetu sve što će mu trebat do 5. godine, nego samo u startu :) vjerujte mi da je to najljepše iznenađenje koje možete dobiti :)
Prema gotovo svim novijim istrazivanjima, dan i polozaj su rekla-kazala mitovi, kao i Chinese predictor, koji meni gata curicu.
S pimpekom, izgleda.
Proguglala sam taj chinese predictor- i meni predviđa curicu. Nije da mu vjerujem, ali ne bih imala ništa protiv. :)
No, pa to i ja velim, a ljudi me u čudu gledaju. I to velika većina (dobro, ne zna ih puno za trudnoću, ali ti koji znaju se čude k'o pura dreku :roll:).
Ja se sjećam kad je moja mama bila trudna i moje tete i sestrične (kraj osamdesetih / rane devedesete)... Nitko nije znao kojeg je beba spola. Onda smo odjednom u američkim filmovima vidjeli da se to može. Pa su neke žene koje znam išle k privatnom ginekologu i plaćale da to saznaju... Pa je to onda odjednom postalo normalo i sad svi mogu saznati kad hoće. Ja sam nostalgična i fali mi element iznenađenja. :durise:
Uh, to me veseli :-D
A što se tiče tvoje situacije s Kinezima, jesi sigurna da nisi lagala za godine? :mrgreen:
Mene, recimo, uopce ne zanima takvo iznenadjenje. Ako se moze znati, zelim znati. :neznam:
Nisam lagala za godine; opcepoznato je da imam 17.