Hm, ne javlja se jucer ni danas. Mozda je rodila?!
Mare tvoje cure danas imaju dva mjeseca. Vrime letiiii. Na pocetku trudnoce nikako docekat drugo tromjesjecje. A sad mi ovo zadnje tako brzo prolazi.
Printable View
Hm, ne javlja se jucer ni danas. Mozda je rodila?!
Mare tvoje cure danas imaju dva mjeseca. Vrime letiiii. Na pocetku trudnoce nikako docekat drugo tromjesjecje. A sad mi ovo zadnje tako brzo prolazi.
legaal, proleti sve, moram priznat da se sa sjetom sjećam trudnoće, predivan je to period, iako naravno je samo prijelazan period:-)
Napokon su stigli najtvrdoglaviji blizanci na forumu!:-D Danas na 41tt+2, 11.48h rodio se Luka od 3020g i 50cm i odmah napao cicu :lol: a 5 min kasnije i Lana od 3090g i 49cm i odmah uputila mami osmijeh <3 . Ipak su ih malo precjenili na uzv, i nemam nista protiv i ovako je bilo "dovoljno" Sve je krenulo prirodno jucer kasno navecer, i mama i bebe su super i puno vas sve pozdravljaju a mama ide dalje spavat jer nije cijelu noc a oko 7 cemo se i maziti! <3
Čestitam Medonija,uživajte :) :)
čestitam,napokon su odlučili,sretno
Cestitam! :-)
hvala svima!
inace, za danas ujutro nam je bila zakazana indukcija, ali NE! moralo je bas biti kad oni hoce! :lol:
Cestitam! VELIKE BEBE!
Medonija, čestitam i ovdje!!! Tvoji blizići su zbilja jako očekivani :) Moja uža okolina je slušala o tebi i tvojim bebicama ovih dana :) Sad uživaj u njima...
divno, medonija, cestitam!
Medonija, čestitam! :-)
Evo i mene, konačno da se javim... danas smo na 29+3. Bebice (obje curice) su dobro, velike 1400 i 1500. I ja sam već veeeeelika.
Sada su krenule i poteškoće, teško spavam, ostajem bez daha, ne mogu hodati i to mi je najgore. S prvom trudnoćom sam radila kilometre po nasipu, uzela bih psa i štapove za hodanje i idemo u obaranje rekorda. Tako da mi je ova situacija užasna. Mantram si: još samo malo... :-)
medonija i ovdje da pozelim srecu .
Čestitam Medonija draga, tebi i tvojim dugo očekivanim srećicama. mazite se, volite i uživajte :heart: :heart:
:pivo:Juhuu medonija cestitam! :pivo:
Cekali smo ih ka britanci svog prijestolonasljednika. Zivili princ i princeza!
Čestitam! Uzivajte, danas su tako maleni, a ubrzo ćeš trčati za njima!
Čestitam medonija!!!!!! puse tebi i bebačima :)
Ooo Medonija cestitam!! Konacno! Tvrdoglavci, dobro nam dosli!! Grlite se, mazite i uzivajte! :*
Cestitam Medonija!!!!
Medonja draga cestitke od <3 <3 na toliko cekanim srecicama . Lista bude cim mi se komp tj internet popravi :-*
evo nas malo na druženje,danas smo točno 16 tt,bili na pregledu,sve super,bebači su oko 15 dkg i jedan je sigurno pišonja,drugo nismo još stoposto sigurni,ali nama u konačnici svejedno,osim što bi bilo praktično da je cura zbog silnih stvari i robice
Medonija cestitke... Uzivajte i mazite se
nas su na uz 36+3 procjenili na oko 3000 a rodili smo se sa36+4 sa 2500... Ai tvojebebe su za blizance stvarno super...
Di nam je Bab ???
Joj evo da se i mi malo pohvalimo... Za koji dan cemo 8 mj, M sjedi samostalno i stoji u kimbacu ... E je malo lijena pa se samo valja po podu trbuh-leda
22.08. i moje mrvice stigle na svijet, u 36 tt, Maša u 03:05, teška 2310 g i dugačka 45 cm, i Pia u 03:10, teška 2360 g i dugačka 47 cm, vaginalni porod, u 2 h počeli trudovi u 3 h več gotovo, ne mogu se požaliti stvarno, jedino da sam bila doma ne bih ni stigla do rađaone. Obje su dobile apgar 10/10, bile su u toplom krevetiću par dana a onda stigle k meni u sobu. Za sada ide nekako, dojim ih i izdajam se pa im dajem na flašicu. Inače čestitam medonija i Tinisch, želim vam pregršt prekrasnih trenutaka sa vašim malim ljubavima, i da medonija evo jesmo vas i mi prestigle :)
Petarmali cestitam!!! :-D
i moram priznat ljubomorna sam zbog poroda, meni su prvi trudovi krenuli u 22h a rodila sam drugi dan nesto prije 12h, ali nije bilo tako strasno kako zvuci, nego se nisam otvarala: u 6 ujutro je tek bilo 4prsta i tad sam dobila epiduralnu i drip pa je poslje sve bilo brze i lakse ;-)
Čestitke petarmali!!!
inace, mi smo nazalost jos u Petrovoj :'(
Jucer popodne je Princeza dobila temperaturu i smrkljav nosic, a navecer je i braco postao "sumnjiv" pa joj se pridruzio... Vjerojatno je nesto virusno, nisu jedini, pa su izolirani u inkubatoru... Jucer smo skoro otisli doma ali je pedica rekla da bi ona za svaki slucaj jos dan i eto.... Koliko god mi je tesko, tjesim se da sva sreca da nismo otisli doma jer sta bi ja s njima kad bi nocas oboje zakurili ?! Ovako je ona vec jucer u 5popodne, a on od oko 9 navecer "u tretmanu"... Vjerujem da ce vec za 3-4 dana biti dobro...
A joj!
Zacepljen nos je nezgodan kod tako malih beba.
Zelim vam brz oporavak!
pozdrav... evo i ja sam odlucila da se pridruzim vasem forumu, ako me primate :)
naime ja sam trudnica 22 nedelja trudnoce koja prirodnim putem nosi 2 decaka i devojcicu :) Trojkice :)
jako smo srecni kad ima neko kao mi, pa da razmenjujemo iskustva :D
VAU! TROJKE! :-D
cestitam i dobrodosli!!! Nismo dugo imali trojke!
Mi smo puno bolje, vec jucer nisu imali temperaturu, i sincic je maknut iz inkubatora i vjerojatno cu ga dobiti popodne na dojenje, a kcerkica ce jos danas ostati u inkubatoru i vjerojatno nam se pridruziti sutra ;-)
veco sve cetitke na trojkama, svaka cast
medonija najvjerovatnije da su ti se djeca samo prehladila , nije to nista strasno, i meni se to znalo desavati mnogo puta cim je djete malo duze odmotano ma dovoljno 10 minuta i odmah se nosic zacepi, al sve to brzo prodje.
veca čestitke!!! trojkice i to prirodnim putem :) kako podnosiš trudnoću?
pa ne znam sta tacno da ti kazem, trudnocu podnosim kako kad :D kada sam ja ok, kada su mirni savrseno :D
al kada su nemirni bude svasta :D
jel ima neko ovde ko je imao trojkice ili ih ceka da me posavetuje?
pozdrav i :****
TRUDNICE U 2013.g. (termini poroda):yes:
marina64 - 10.07.2013. ? jel nam zna ko o curama kaj
jele2405 - 11.07.2013. ? da ih se upiše u listu rodilja
legal alien - 10.10.2013.
pilek - 27.10.2013.
Lela86 - 09.11.2013.
Branka - 10.11.2013.
Leva - 13.11.2013.
Pinar - 26.11.2013.
*mare* - 29.11.2013.
Angel_26 - 08.01. 2014.
leeloo77 - 19.01. 2014
đurđa76 - 18.02.2014.
sybylle - 02.03.2014.
boss - 03.03.2014.
RODILE U 2013.g. :zaljubljen:
amyx - 03.01. cura i dečko
adria13 - 07.01. 2 cure
Tikica78 - 14.01. cura i dečko
elizabeta - 17.01. cura i dečko
dada.star - 21.1. 2 dečka
danci3107 - 28.01. cura i dečko
TamoNeka - 02.02. 2 dečka
BigBlue - 10.03. cura i dečko
finger - 16.05. cura i dečko
mileraj - 28.05. cura i dečko
malena85 - 28.05. 2 dečka
mare41 - 28.06. 2 cure
Bab - 12.07. cura i dečko
frenkay - 12.07. cura i dečko
Heli - 20.07. 2 dečka
mery-0065 - 26.07. 2 cure
Tinich - 09.08. cura i dečko
petramali - 22.08. 2 cure
medonja - 28.08. cura i dečko
Petramali čestitke draga :heart:
Veca. :klap: na trojkicama i dobro nam došli ajde samo datum termina da te dopišem na listu :)
Znaci mi smo sljedece??? Javim se ako dodje do nekih promjena. Za sada samo najavljena hospitalizacija za sljedeci ponedjeljak. Povecava se razlika izmedju cura u velicini a doc kaze da mu to I nije bas drago pa s obzirom da cu u pon bit 36+4 da dodjem malo pod nadzor.
legal još malo pa tulum...
kod mojih je bila razlika skoro 700 gr u Viktorovu korist.
Legal jos malo,kak se osjecas?
mi smo na kontroli u utorak pa budemo vidli kak smo :) mene jedino muci nespavanje,opce mi se ne spava...i da trbuh mi tezi :)
Evo da se i mi malo javimo. Jucer smo bili na uzv sa 22+5 i izgleda da su decko i cura. Za curu nije sto posto sigurno jer je na zadak al kaze dr da nista ne visi pa se cini da je cura :-). Teski su 670g i 510g. Cini mi se da je to ok za te tjedne. Inace imali smo i preventivnu serklazu pa moramo mirovat i bit sto vise u horizontali.
legal - još samo malo - sitno brojiš. Hoćemo li i za tebe otvorit kladionicu ?
Ne brini za razliku, i kod mene je bilo razlike 500 grama u Dobričinu korist
Ma super sam zapravo. Njih dvije vec imaju vise od 5300 zajedno pa sad ne mogu ocekivat da sam kao leptirica.;-)
Uglavnom utorak sam malo pretjerala sa ruckom I napucala se janjetine sa bizima (graskom na hrv). Uh kad je to proradilo na patronaznom tecaju za njegu beba ja sam mislila da su to trudovi koliko je to bolilo. Naravno tamo bas nisam mogla prduckati pa mi je od toga bilo jos gore. Poslije kad sam si doma dala oduska sve ok. :-P Jos uvijek imam bezbolne kontrakcije. Ali kako nisam otvorena ne zamaram se s tim. Sporije se krecem I teze spavam ali to je sve normalno. Nadam se jos kojem lijepom danu da se malo uvalim u more I budem u bestezinskom stanju.
Pilek pokusaj tu I tamo odspavat preko dana. Meni obicno jedna noc losije spavanje pa drugu noc nesto bolje. Naravno svaki okret se budim.
Javim vam se iz bolnice kada budem nesto vise znala.
cure drage, ide vrijeme, legal još malo-sretno!!!!!!