Kris, nekak si ne mogu pomoci. Pogotovo mi ovaj mj sve to tesko pada, jako tesko.
Printable View
Kris, nekak si ne mogu pomoci. Pogotovo mi ovaj mj sve to tesko pada, jako tesko.
Bubicazubica, nitko te odavde ne moze otjerati (vidis kak se ja drzim makar ovdje ne spadam vec 2 godine), ali tijek postupka javljaj na pdf potpomognuta (pa te tamo ja vodim na listi). Pod postupak mislim na ivf ili inseminacije, koje ti, nadam se nece trebati...
Ciljani odnosi mogu ovdje, a mozes i te cikluse bit tu na listi.
Jutro, curice!
Kavica!!! :)
lista za 17.05.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :klap:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: :raspa:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
HB pa je vikend, da sam danas radila mislim da bi svisnula.
Ovaj AIH sve drugacije.
21dc, 8. od aih-a, a simptoma nigdje i nikakvih.
Pa ni PMS sisobolja, nista.
Jedino vjetrovi, ako je to simptom uopce...
Cini mi se nista ni od ovog puta :/
Bok, ispravite me ako ne pisem na dobrom mjestu, nova sam pa se nisam uhodala :) Imam problem pa se nadam da bi mi neka od vas mogla olaksati sa svojim iskustvom, ugl ZM je bila 13.4., O je bila 30.4. (pila sam kolmifen i injekcije Menopura), i prejucer sam dobila nesto sto mi nije ni blizu menstr. tamnotamno smedji iscjedak sa sluznim grudvicama, jako je slabo ugl vidim na toalet papiru. Radila sam jutros 2 testa i -, jucer sam bila kod doktora, nesto se vidi u maternici ali mi ne moze nista potvrditi, samo je rekao da je puno drugacije i gusce od menstr. Ugl na cekanju sam, pa ako je neka imala slicne simptome molila bih za odgovor.. Ispricavam se na dugom postu.. Pozz
mene su vjetrovi u trudnoći strašno mučili !!! od samog početka!!
:mrgreen::yes::-)
Siskica :*
Jos osjecam nadutost i potrebu za podrigivanjem... Kao da zrak jedem :)
xavii najbolje se raspitaj na potpomognutoj oplodnji tamo ce ti se cure koje su u postupcima javiti. Drage moje saljem vam svima ~~~~~~~~ Mi pokrili O i sad smo na cekanju. HK kako ti je mama?
Sandra :* hvala sto pitas!!!
Mama je ok, hvala Bogu.
Prosla 10 zracenja i 2 kemo za sad i odlicno se osjeca. Nikakvih tegoba niti nuspojava. Ostalo joj je jos 3 kemo, 15 vanjskih zracenja i 5 unutarnjih.
Kad to sve prodje ako Bog da idemo ponovo na konzilij da vidimo jel u operabilnoj fazi nakon svih terapija, ako bude operisat ce se :)
Nadam se da ce sve biti super..,ja tek u utorak idem s tatom kod onkologa na dogovor za zračenje pa cemo vidjeti koliko ce ih biti... Ljubičice, trebamo brzo neko novo odbrojavanje :) pa saljem ~~~~~~~~ za neke + :)
Cure moje,samo nek je zdravlja... :love::love:
lista za 18.05.2014. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :-D
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice: :starac:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro!
Kuham kavu ako tko navrati.
Prijala bi mi jedna :*
Zadnje tri noci me muci zeludac, zgaravica ili sta vec :/ Nemogu da spavam na jednom jastuku, jer imam osjecaj da mi je sva hrana u grlu..., pa se onda borim s dva jastuka.
A nocas sam imala periode znojenja i hladnoce.
Za izludit. Cice i dalje ispuhane. 9dpo.
Sve skupa me cini jakoooo zivcanom, nestrpljivom i nezadovoljnom!
Sinoć sam se skoro od šoka prevrnula sa školjke.. opet spoting na 20 dc :evil:
Inače sam u teškoj banani , pobrala sam neku želučanu virozu i upalu živca ( od vrata, lopatice do desnog ramena) i već pet dana šizim!!!
Jutro, curice! :jutro:
Evo kavica krmeljuša za rane ranoranioce. :coffee:
Jučer i danas sam osjetljiva kao prut na vjetru... Dok gledam slike ovih poplavljenih područja, samo bih plakala... Jučer sam jedva došla sebi... :(
Jutro komadi!
Vikend pa je klasično zatišje bilo, nadam se da ste uživali i odmorili se.
Jučer sam pišnula trakicu, ali ujutro u 10 i nije bila pozitivna, ali mi je jutros pala pa bi moguće danas bila O, iako je bilo jučer više sluzi nije se baš rastezala, no mi smo svakako jučer pokrili.
Šiškice znam kako se osijećaš.
jutro... ni ja nisam nešto naj naj, a čeka me ludnica od tjedna i posla preko glave...
moje lh trke nikako da daju očekivano..jedan dan svijetla, drugi malo tamnija, sinoć opet svjetlija..mislilm za izluditi...mi pokrivamo, ali svejedno, živcira me to.
ajde bar mi dragi ima razumijevanja, bez pogovora odgovara na moje zahtjeve :)
Jutro...depra sa svih strana... Ja pisam trakice od prekjucer, prekjucer se bar pojavila testna linija, svijetla.al se pojavila. A jucer nista...mozda ja imam o 1 dc hahaha nebi me uopce cudilo
Jutro. 10dpo i nema simptoma :/ Ludim...
Jedino sto je cervix visoko (ako se visoko smatra da srednjim prstom mogu jedva dohvatiti grlic).
Nemam cak ni simptoma od utrogestana, pa ni od stoperice, a ni klomifena.... Uzas! A za test je suvise rano. Pa ostani normalan....
lista za 19.05.2014. :sing::sing::sing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :fige:
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice: :škola:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Curice, sretno u akcijama, a ljubičicama poručujem da nam se jave sa simptomima. 8-)
Vrijeme je bljak, ali zato sutra dolazi sunce.
Ja sam imala tako lijepo proveden vikend,jos sam i radila u subotu noc, da nemam razloga biti u depri... I naravno da imam menstrualne bolove kad bi danas,sutra M trebala doci...
8-)
danček curke moje...eto šaljem vam malo sunčanih zraka koje su se sad probile kroz oblake!!!!!!!!!!
...HK...:taps:
nivesa...ja uopće ni ne piškim te trakce...vjerojatno mi ne bi niš ni pokazale:)
,..a od moje m danas ni traga...a bome ni jučer...sve nešto bljakasto,spotingasto...sve u svemu jedna jako čudna m...nije se crvenila,nego...grozno za reć...bila je tama,skoro pa crna????
vatrica-možda ni ne dođe:)
srećo-nešto si se popravila...više ne zaboravljaš listu,hahaha...
Bubice pa jel bilo uopće krvi ili je samo taj spoting?
Evo i ja prijavljujem svoje piškanje i pozitivnu lh jučer,pokriveno jeste,ako uspijem i danas čemo potvrdit gradivo :alexis:
Sendam grupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,pa grabite po potrebi! :-)
Trudničice naše,di ste nestale...očemo malo vaše prašine :-D!
Nadam se da ce ovaj bit dobitan, bio bi to lijepi dar od Boga i to bas ovaj mj !vise mi lnebi bio najgori u cjeloj godini....i u zivotu
Ajooj nivesa... :-( :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
bubicazubica, a da ti pišaš ipak?? jer ovo crno može biti samo implantacijsko krvarenje...hmmm???
ma bilo je svega...samo ne one prave baš crvene krvi-petak cijeli dan onako crna krv,s grudicama...u subotu pola dana isto tako...ostatak crni spoting...
danas baš i idem kod svoje gin,jer moram po uputnicu za fol.pa ću joj zajedno to i reći...
mislim trudna nisam to znam sigurno...nešto se sve ovaj mj.pošemerilo:(