ZS cestitaam, dvostruko odbrojavanje jeeej :sing::-D sad cu se jos vise misliti, a ne smijeem :oklagija: (ova oklagija je za mene, nama su govorili evo oklagije a nece biti pite haha)
Printable View
ZS cestitaam, dvostruko odbrojavanje jeeej :sing::-D sad cu se jos vise misliti, a ne smijeem :oklagija: (ova oklagija je za mene, nama su govorili evo oklagije a nece biti pite haha)
Vidim ja da zasad skulirana nije vise skulirana nego partija na veliko! Cestitam buducoj mami, neka ti trudnoca bude laka i sigurna :ghug:
ZS :klap: jeeeeeeeeeeeeeeeeej
Cestitam, cestitam, cestitam!!!Jupi bit ce da je plodna godina, ima i za nas nade :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
da, pokazivo mi lh pozitivno i to tamo od 19.d.c. svaki dan... (al bas ful pozitivno, tamnija testna od kontrolne) ja vec poslala sve k vragu, i svoj pcos i anovul.ciklus i trakice, ljuta ko pas...
kad ono... opla!! javi se bubek kaze aj ti pisni i jedan hcg, ja si kontam boze vid ove ludja od mene ( :-* )... kad ono + (23.d.c., a inace ciklus nikad ispod 30 dana) :-)
ZS cestitam. Opusti se i uzivaj.
Zasad skulirana čestitam !
Ajme cure....baš mi je drago zbog vas!!!! :- plodna nam je veljaća :D Sretno svima nama. Ljepši je osjećaj kada napokon vidiš da su se stvari pokrenule. ČESTITAM svim našim novopećenim trudnicama :)
Hvala svima, da žužy, ispada da ni ginici ne vide dobro uvijek....:)
Ja sam pisala onaj cheap 2u1 test iz DMa, first sign ovako nesto...navikla sam na one skuplje plasticne stapine , pa sam gledala u onu malu tanku trakicu sa nevjericom....
amoooo,još barem jedan plusic ovaj mjesec!!!! :fige:
JEEEEEEEEEEEEE!!! Čestitam na plusu!! stavi nam neku fotkicu testa na link ako imaš, da Žužy doda još dva roza betonska bloka na listu :-D nek nam se ljubice roze pa možda pređe i na druge ak je zarazno!
Onda ćemo ti i ja zajedno čekat ova iduća 2-3-4 tjedna i dobro će mi doći društvo protiv nervoze :)
a ja ću pokušat isto biti zasad skulirana :-P
Zasad skulirana jesi ti prešla očekivani dan menge?
ZS, čestitam na plusu!!! :-D
a evo jucer-danas bi inače dobila....meni su dulji ciklusi...
nemam fotku nazalost,mala mi se dokopala stapica pa ga je malo "raskupusala"...:lol:
e,super onda do ozujka skupa cekamo 1vi pregled....:)
ajme, čestitke!! Pa fakat vas sad ima trudnica. MOžda bi mogle i neko višestruko odbrojavanje??
Ja vibram na ove ljubice da nam se sto prije pridruze ali na ove ranije u ciklusu da bude jos koji rozi blok uskoro :))))
Danas sam 12dpo i 2 dana do ocekivane, i roza linija je sve jaca i vidljivija :)
( moram popiskit sad sve te ebay testove da ne propadnu ;) )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 05.02.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :-D
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc ll
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc ll
ODBROJAVALICE: :fige:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
sad mi je zao sto se i ja nisam prije ukljucila na listu pa bi i ja imala ovak lijepa dva betonska zida....
Evo ja danas isla napraviti sve pretrage(urin, krvna slika...).
ali nemogu docekati pregled.
Za vas zenice koje ste bile vec trudne, kad su vam se pocele vidjeti prve naznake trudnoce, mislim na trbuscic?
Nakon st mi je kasnila 5 dana sam napravila 2 testa i nakon toga sam se javila svojoj doktorici opce prakse koja me poslala vaditi betu.
Tek kad sam joj donjela potvrdu sa betom mi je dala sve uputnice za daljnje pretrage. Ja sam ti u Italiji doma, i tu je kod nas isto kao i kod Yummi, prije 9 tjedna te nece ginekolozi uopce gledati ako nema krvarenja i ako je sve ok... Cak sam se ja prepala jer sam stalno mokra dolje i stalno mi nekaj curka onak bijelo, i bila sam na hitnoj i doktorica mi je rekla da dizem paniku bez veze i da nemam sta dolaziti ako ne krvarim i nemam bolova. Tu kod nas te salju prvo raditi sve pretrage i tek onda ultrazvuk.
A koliko si ti sada trudna?
Evo mi gazimo 4.mj i tek se sad piri :-) u prvoj trudnoci kazu tako 4.,5.mj da bas bukne, a ovisi puno i o gradji zene... nekima ni u 8.mj ne vidis, a neke vec u 2.imaju pravu pupu...
one praznovjerne kazu taman kad prodje 3.mj mos priznat da nisi debela neg trudna :lol:
Ufff kad vidm kako je krenulo.... da je bar zarazno, ali nekako mislim da ni ovaj puta ništa...trebam dobiti 13.-tog i imam sve simptome pms-a !!!! :gaah: .
ja sam sada usla u 7 tj... sve mi je super osjecam se savrseno... U zadnja dva dana sam primjetila malo jaci iscjedak i onako na trenutke me pecne dolje, nadam se da nije nekakva upala... danas sam dala urin na analizu... ova trudnoca je tako dugo cekana da se svega bojim, svako malo idem na wc povjeravati, da se nesto nije desilo....kak je tebi bilo?
Draga moja, ja sam imala sve moguce simptome pms-a, osim da su me cice fakat cudno bolile, nikad tako, i rekla sam sama sebi nema sanse da test radim prije nego bude posteno kasnila... Zuzy i curke su me nanjusile i nakon 5 dana kasnjenja sam tek prvi puta pisala i pljus IZNENADENJE!
U principu mislim da su ova 3 mjeseca najgora jer si stvarno opterecen svime, sve ti je novo i za svaku bol mislis da je potencijalna opasnost, mislim da kada prodje 3 mjeseca da se sve nekako malo smiri...Barem u nasoj glavi...
Dan curke !
Uzivate vi u plusicima?!Zavidim vam :( Blazeno razdoblje...cestitam vam jos jednom...bas mi je drago!!Znam koja je to muka.
Nego Žužyyyyyyyy, ja sam 29.d.c. A i mislim da i drugi imaju po dan ciklusa manje??Nemooojjjj znas sta mi znaci jedan dan vise, blize je dan D!pusa
Sent from my iPhone using Tapatalk
sutra mi kuma nosti testove pa ćemo vidjet...navodno mogu 5 dana prije pišnut...jel tako Lady ;)
Ajme... :o ja samo napravila neke izmjene a dc vam ostavila iste...moje duboke isprike,znam kak je to teško gledati ...
:aparatic: Evo jednu rundu okrečem da vas udobrovoljim.. :pivo::mama::alexis:
Ajde, ajde oprosteno ti je, mozda si bacila neke cari na nas time:-D
:pivo:
Ja vas pozdravljam do sutra! Ubije me ovaj umor, vec sam 5 puta na kaucu zaspala od 8!