Nisam. Odakle si ti? Javi mi se u inbox pliz...
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 2.8.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ODBROJAVALICE: :uteg: :storma:
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Bubekice jel ti pomogao ikako?
Tayla, piši 1 dc :-( Eto, barem sam produžila ciklus za 2 dana ...
Ktistinica ne brini doci ce i taj THE ciklus ;)
Ives kako si nam ti?
Nis mi stanacamo ovih dana :)
Pišite sutra 3dc.
Danas mi je 7 dc trakice su stigle sad lovim O
Hvala vam na potpori.. Lady, Anka sretno sa štancanjem !
Siskica i Kristinica, zao mi je.
Ja i dalje cekam svoju M, pocela sam jucer i bazalnu mjeriti,po njij sam u drugoj fazi ciklusa. Sad cekam pad.
Ives, pustam da priroda odradi svoje, nece mi se hormonima sopati...i ne mislim poslije ove M ni O pratiti bar neko vrijeme. Dragi i ja cemo laganini dok me piskic-manija ne uhvati :)
Jutro komadi!
Kavica!!
Ja guštam, mir, cvrči i kavica.
Totalno opuštanje.
Ej Mami i ja bas identicno :)
Ives se vec koji dan nije javila, jel se trebamo brinut?
jutro cure!
i ja navratila da poskočim za pokrivalice i piškilice :uteg:
wannahavenoah jesi uspjela uloviti o s trakicama ovaj ciklus?
Ives javi se!
Samo da demantiram samu sebe, b vitamin ne pomaže kod pms bolova..
Sinoć sam sve zvijezde prebrojila od bolova u stomaku..
Ives, nadam se da je sve u redu ..
Hej, curke!
Pozdrav morskim uzivalicama, za tjedan dana bum i ja uzivala k'o prase u blatu :)
Kristinice, nasam se da si danas bolje.
Tanita, bolje je danas, hvala bogu. Znači još malo pa na more, baš ti zavidim.
Ja sam već bila i zaboravila :-)
Tayla, šta ima kod tebe? Gdje si nam? Ines, draga, jesi dobro?
Jutro!
Ives javi se? Stvarno sam sad zabrinuta.
Curke kavica je kuhana, poslužite se.
Jutro!
Mami, hvala na kavici, pije se i kod mene :) Suseda već naveliko usisava, pa me potjerala s balkona :)
Ja se nadam da se Ives samo nakratko isključila iz svega i da je sve ok.
Hey drage moje!!!Ajme ja napravila cjelu pomutnju ovdje.. oprostite mi curke, nije mi to bila namjera. Mužu sam obečala da neću ići na net kako bi se opustila i počela pozitivno razmišljati.. sad je otišao do grada pa sam iskoristila priku.. ali pssssssst!!!.. xD
Iscjedak je nestao.. e sad čekam petak da vidim jel sve u redu.
Kako ste mi vi drage moje???Jesam li što propustila idem se odmah bacat na čitanje.. javim vam se poslije petka.. :* svima
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Ajde hvala bogu, već smo se uplašile.. Držimo fige za petak!
Tayla, javi nam se i ti ..
Ives svakako nemoj kopat po netu citajuci sve moguce scenarije i tragedije...nije u tome kvaka, nikome od toga nije bolje, samo gore..
Dan po dan doci ce i petak ;)
Nek si ti nama dobro :)
Hvala cure što mislite na mene.
Eto, vidjet ću što će doktor sutra reći.
Ja se nadam da je s bebom sve u redu. Jedino mi je to i bitno.
A da mi nije dosadno do pregleda , borim se sa stalnim mučninama..meso ne mogu ni pogledat, jutros u 05 sam prvi put i povratila. Nisam više mogla izdržat (do danas sam se jako suzdržavala). Mislim da mi je i od duphastona muka. Ma od svega. Tako da mi je sada najveći problem što klopati. Curke koje idete na more..lijepo se provedite. A curke koje ste već na moru samo tako i dalje nastavite..
Tayla, di si nam ti nestala?
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Jutro !
Kavica za trudilice i naše trudnice.
Jutro curke,
evo da popijem kavu uz forum čitajući vas, ponekad bacim oko i na moje terminuše poput Ribice i Mume na drugom PF tek toliko da vidim gdje bi ja bila sada...
ovaj vikend bi mi bilo 30t, i baš me stegne oko srca kada na to pomislim...i to me baš uhvati uvijek oko ovih dana kada ponovo pokušavamo jer mi se sav film vrati natrag...
to me iskustvo obilježilo za čitav život...
no, ajmo mi na vedrije teme :)
vidim da se uživa na moru, ja sam brzinski došla na kontinent ali već za vikend idem natrag na more :)
bolje se nekako nosim sa svim u toplijim krajevima :lool:
Ives :fige: za petak
Romeo, Tayla što ima kod vas?
Ives, tek sada vidim!
Bas mi je JAKO drago zbog tebe, zaslužila si draga! Zelim ti sve savrseno!
Nivesa draga bas mi je drago da si se vratila!
Da Ives 4 dc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima koja piškilica ovih dana da navijamo :) ?
Draga znam kako ti je jer sam prosla to. I ja bih se cesto zapitala koji bi tjedans sad bila, a kasnije koliko bi beba imala mjeseci. Najgore mi je bilo u PMS-u, valjda hormoni polude. Cesto se sjetim sestre u bolinici koja mi je lani rekla da cu doc sljedece godine rodit, to mi se cinilo kao vjecnost skoro nemoguce. Neces se ni okreni a beba ce te lupati po stomakau. Drzi se!
Vecer, djevojke. Sinoc dobila svoju prvu M nakon kiretaze i ovo je prva kojoj sam se razveselila nakon duzeg vremena.
A onda plac jer gadura nije ni trebala biti tu... Bar je dosla u okvirima, 36.dc.
Ubiti sam dosla zavibrati nasoj Ives sutra za pregled jer svaka dobra vijest mi podize vjeru da cemo sve jednog dana biti majke.
Ives, draga, ~~~~~~~~~~~~~~ do neba da je sve ok. A bit ce.
Ribica, mah mah :)
Lady, ja ne brojim tjedne, ne smijem, ubilo bi me. Nekako sam zablokirala, ne prucam s nikim o tom jervako krenem, raspast cu se. A znam ako se raspadnem da necu biti bolje. Sad se veselim moru, ne ciljanom sexu, alkoholu :) Little things...
Tayla, gdje si nestala? Si ok?
Vidim da lista stoji par dana, pa se nadam da je ok da ju sutra sredim kad bum na kompu...da se ne zagubi....
Draga Tanita, sto da ti kazem osim da to bas ide takvim tokom, kod mene, kod svih koje znam..koliko god zvucalo brutalno od kada sam pocela to prevaljivat preko jezika u razgovoru razbila sam onu nelagodu koju svi ipak osjete kada to spomenem..ali mi je istovremeno postali nekako i lakse o tome govoriti..cak imam osjecaj i da sam educirala neke oko sebe (ne zelim zvucat ko da pametujem sad na tu temu) ali nekako sam ojacala..slome me i dalje neka sranja koja me iznenade na prepad.
Kavicaaaa! Gdje ste sve?
Ja nadobudno pokušala quotat listu, ali previše mi BBBBBB znakova, pa sam se izgubila :) Može neka uputa? :)
Ives, draga, čekamo te!
LadyB, oko mene je neki zavjet šutnje oko mog spontanog. Jednostavno, nitko ništa ne pita, ja ne počinjem temu. Pa ne znam jel mi to bolje ili gore. Jer ako počnem pričati s ljudima koji to nisu prošli, krenu mi suze. Kad pričam s curama koje jesu to prošle, nekako ostajem "hrabra" zbog njih. Ne znam kako to objasniti... Ali znam da sve prolazi, pa tako će i to :)
Tanita, svatko na svoj nacin odboluje alije u svakom slucaji bitno odbolovati..vjerojatno te nitko ne zeli ppovrijediti bilo kakvim pitanjem ili podsjecati..
Ives sretno danas :)
Piškilice gdje ste? Daj pa nemojte da ja moram vec sa 1dpo otvarat sezonu :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 7.8.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ODBROJAVALICE: :uteg: :storma:
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dckristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
ja sam na laptopu pa mi nije bio problem updateati listu, nadam se da nije strogo zabranjeno :škartoc:
i nadam se da sam svima pravilno zbrojila dane.