Anastazija - teško da ti netko može reci sto je to, morat ćeš se strpiti i vidjeti hoće li M kasniti. Sve sto si navela su obećavajući simptomi ali opet, i sama sam se mnogo puta ponadala uzalud. Sretno :)
Printable View
Anastazija - teško da ti netko može reci sto je to, morat ćeš se strpiti i vidjeti hoće li M kasniti. Sve sto si navela su obećavajući simptomi ali opet, i sama sam se mnogo puta ponadala uzalud. Sretno :)
Anka91, sta je sa spermiogramom, jeste išli kod dr-a da vam pročita nalaz?
Nisam bila. Rekla mi je da dodem 2dc sa nalazom. Pa mi je bilo neugodno sad otici rece zena da sam dosadna.
Svaki dan vjesim na forumu reko moza ce mi se javit ko sa vise znanja. A kad neradim samo citam. Mislim da sam vec studirala na sgramima hehe. Bojim se da nalaz nije bas bajan
Anka posao ti je da budes dosadna sada :)
Definitivno je. M bi trebala stici ovih dana pa ce mo onda sve rijesiti. Moze usput jedan savjet kad budem na klomifenu i isla na folikometriju. Da usput koristim i lh trakice radi sigurnosti?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 22.01.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :klap: :naklon:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :storma:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 13.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Ljubičice sretno!!! :fige: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Ciao ekipa :mama:
Eto zakasnila ja na kavu, mami skuhaš još jednu? :aparatic:
xavii, tako i treba! Samo vrijedno pokrivati i sve pokušati, a za mpo nikad nije kasno.
Držim fige da upali još ovaj ciklus :*
Kristinice baš mi je žao zbog O, glavu gore, iduća je tvoja :love:
Anka slažem se sa Nivesom. Doktori nam moraju biti na raspolaganju, zato i jesu tamo.
Samo ti njoj budi ''dosadna'' . Da nisam bila takva, ajme majko izludila bi sama sa sobom.
Anastasija x na sve ovo i nadam se da će ti uskoro testić pokazati čistu pozitivu :fige:
Cure moje, zagužvalo se u ljubičicama..miriši mi na plusiće:-)
Kod nas sve po planu, danas opet pregled i u nedjelju, ako bude sve ok, u utorak aspiracija..držte fige za dalje
Xavii, nismo pokrili do dana punkcije, tako je doktor rekao. Ali budući da punkcije nije bilo, odmah smo krenuli u akciju:-) Osim tog folikula što je pukao bilo ih je još, pa se nekako nadam da ima šanse..
Zenii, i ovdje ti želim svu sreću i držim fige !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.01.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 14.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ljubičice sretno!!!
:fige: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Curke ja sam danas cijeli dan na putu tako da je zato lista malo kasnila. Isto vrijedi i za sutra.
Puse svima. Pišem čim stignem :* :bye:
Ives hvala, za mene nema nade, test je pokazao svoje, ali menge jos nema sto me bas živcira... Sretno drugim curama :)
Kristinica, jesi dobivala kakve lijekove za stimulaciju, jesi dobila štopericu? Koliko folikula si imala, koliko mm su bili u promjeru? Jesu li bilo cističnih folikula? Inače, u ciklusu se jednom događa ovulacija. Ako je bila ovulacija svi folikuli koji su bili sposobni za oslobađanje jajne stanice trebali su puknuti. Neće se dogoditi novi hormonski val koji bi pokrenuo drugu ovulaciju.
Cure, sretno svima!!!
Znam da je ovulacija samo jednom, ali sam se nadala zbog brevactida tj.štoperice da se produžilo.. znači, nema šanse.. meni je to sve još novost..
Naučit ću:-) Cure, ima li piškalica ?
Nakon štoperice ovulacije nastupa otprilike nakon 36 sati.
Je li ti se ovo računa kao iskorišteni Hzzo postupak?
Cure moje od moje M ni traga jos, a ni od simptoma nista. Takav mir mi vlada u trbuhu da se sve cudim :) tu i tamo me nesto strecne samo i to je to. Ja nemam praksu piskit po testovima dok ne kasni barem tjedan dana. Vidjet cemo...
Sretno svim curama u ljubicicama i onima koje su u postupku. Daj Boze da uspije od prve :)
MonaLi , jos nista?
Tajci, hm, mozda da ipak pisnes jedan☺
Bi ja Zeni, al nemam ni jedan doma. Ako ne dode do sutra onda cu kupit :) Iako sam se punoooooo manje puta razocarala od nekih od vas tu, svejedno minus tesko padne. Al mislim da ce M ipak doc jer nemam apsolutno nikakvih simptoma :/
Ives meni danas 1 dc..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.01.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 15.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Ljubičice sretno!!!
:fige: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke
Cureeee ja i mz (moj zarucnik) pocinjemo s misijom pravljenja bebe!!
Ja sam nova pa nisam bas puno ljudi upoznala sa svojom problematikom (najvise Ives).
Ukratko u zadnji tren mz je predlozio da krenemo na bebu sljedeci mjesec i ja sam sam se zbedirala da se on predomislio. A ja sva u tome kak cemo pokusati napraviti bebicu. I prije par dana je on sam predlozio!!! I prestali smo se stititi (odn. on je prestao izvlaciti u zadnji cas, hihi) i krecemo sa misijom "Mali covijek"!!
P.S. O nastupa oko valentinova, ali on je tak sladak pa kaze da se mozda i sad vec nekaj primilo, a meni neplodni dani sa velikim N
Jagodicabobica, sretno i nek vas uskoro razveseli jedan plusić.
Tajči66, si kupila testić :raspa:
Jagodoca bobica sretno i nek uspije od prve :)
Zeni nisam jos, nekak se bojim razocarenja pa si mislim ak cekam da bude bolje :) nemam ni S od simptoma. Tu i tam me malo zabolucka trbuh i mislim evo je, kad ono nista. Mislim da je samo bila kasnija ovulacija il je nije bilo pa zato kasni. Jcr sam trebala dobit :/
Tajči66, držim fige da M ne dođe..
Hvala ti, ja tebi isto zelim da ti uspije sto prije. U kojem si sad stadiju?
Nekak se ne nadam jer nemam nit iacjedak koji vecina trudnica na pocetku ima, nit me cicke bole, nis, apsolutno nista. Jel moguce uopce bit trudan, a nemat ni jednog simptoma :/
Tajci moguce je :)
Onda cu se nadat dok ne dode M...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.01.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
tajči66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~ 16.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Ljubičice sretno!!!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ za pluseke!! :fige:
Hvala na lijepim zeljama. Sad sam u problemu jer si malo racunam i ispada da nije bilo bas TOLKO neplodno razdoblje! Jbmu kak se nemrem sjetiti koji dan smo se a prosli tjedan je bilo! Imam samo zapisano 18og da sam primjetila sluz na wcu. Ali ja imam iscjedak citavi mjesec od svoje 13e god -.-
I da, moja mama samnom svih 8mj nije imala simptome. Pa si vi sad mislite hahaha.
Curke, pozdrav svima. :mama:
Evo ja se vratila napokon doma sa puta. Idem vas sada malo popratit. :kokice:
Tajci - nisam niti ja imala odmah na pocetku neke simptome,oni dodju tek kasnije (Vecinom, dok neke imaju od prvog dana)
:-D:-D jao super. Držim :fige: da uspijete što prije. I da se ubrzo preseliš na trudničke teme .
Sad si razmisljam, kad bi slucajno ispalo da smo iz prve uspjeli a ja svom dragom jos i govorila kak nema sanse da mi prosla vec O...imat cu cijeli zivot kraj sebe zivi dokaz da je on bio u pravu a ja u krivu hahaha! <3
Ives nadam se da ti se odmorila i da si uzivala :)
Jagodice jelda kak se nekad tesko sjetit neceg sto je bilo prije par dana :) kako cemo tek kad budemo stare ;)
Tajci, bome ni ja nisam imala simptoma prvih 7 tjedana trudnoce, tako da to moze biti dobar znak..
Ja sam u srijedu na punkciji pa cemo vidjeti na cemu smo
Jutro cure!! Evo da i ja jedan dan skuham. Kavicaaa!!
Mmm fina kavica.
Tajci, ja vec sad sve zapisujem ko zlatna ribica sam.
Jucer sam racunala, znaci ovak: 18og sam primjetila obilniji rastezljivi iscjedak, to sam sigurna jer sam zapisala. A brijem da smo se mi exali 19og. I sad ne kuzim na temelju ceg sam ja bila tolko uvjerena da su ni neplodni!! Brijem da sam gledala krivi mjesec.
Nisam ocekivala da cu ipak u prvom mjesecu molit da M ne stigne haha.
E da! Jel ima itko od vas iskustva s "osjecajem" implantacije. Dali bi se to osjetilo, jel ima ko kakvo osobno ili second-hand iskustvo?
(sry kaj se uvijek raspisem)
evo i mene...mi jucer pokrili ovulaciju
e sada...s obzirom koliko nam je trebalo za ovu prvu dvojicu(godine i godine rada)
ne zelim ni misliti
i da, ovaj puta smo radili curicu ;-)
implataciju nisam nikada osjetila...nisam osjetila ni da sam trudna mjesec-dva, tako da ja bas i nisam neko mjerilo