Bubilo, meni je problem u tome koliki stres menadžeri nabiju nama voditeljima. Jer su to konstantni pozivi na razgovore s njima, prijetnje bonusima, stalno obavještavanje koliki postotak bonusa ti se skida, stalno moram pisati feedback zbog čega mi je tim loš. Uglavnom, stresno postane kad se često događa. Onda dođem kući i razmišljam zašto se ja uopće sekiram, pa dvoje ili troje ljudi sam danas imala iz cijelog tima, kako bi oni uopće i mogli prebaciti dnevni cilj, ali ujutro opet na sastanku ista stvar, isti osjećaj da loše vodim tim.
Zhang, slučajno završim tu. :lool:
Jer svi dobiju dojam da meni to baš ide. Nije to ni potpuno krivi dojam, ali ja je ne volim, ne volim taj osjećaj stalne borbe za novac. Više volim marketing u kojem će mi se rezultat mjeriti na kraju neke kampanje, a ja ću cilj pokušati ostvariti na svoj način. Ovdje nema mog načina, ovo je uhodani način rada koji je sigurno nekad djelovao, ali mislim da prodajna strategija ne može biti ista zadnjih 10 godina i da se očekuju rezultati. Ja imam hrpu ideja kako bih pokušala, ali nemam tu slobodu da smijem. Moram slijediti praksu koju su postavili prije milijun godina. Marketing mi je puno draži jer dobijem zadatak, zna se koji ciljevi trebaju biti postignuti, ali ih postižem onako kako mislim da treba.