Nemam...i dalje mi se kosa zamasti u jedan dan,cice osjetljivije ali nista strasno,iscjedak i nemam neku zelju za jesti ali kada krenem nemam zelju ni stati... :-D
Printable View
Nemam...i dalje mi se kosa zamasti u jedan dan,cice osjetljivije ali nista strasno,iscjedak i nemam neku zelju za jesti ali kada krenem nemam zelju ni stati... :-D
Giovi pa kako tako dugo?
Mene sise počele nekako čudno bolit. Znam da je rano za ikakve simptome ali eto. I već me par puta onak ko iglom probolo kroz bradavicu.
Giovi ~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu.
A vadila sam ju u SUncu a kod njih se ceka 1 dan...to su mi napomenuli i rekli da inace zene idu negdje drugdje kada to kazu... e da,novi simptom su vjetroviiiiiii... imam buru doma svaki dan...:lol:
I za simptome nije rano jer su meni poceli odmah nakon O... ;-)
♥ lista za: 14.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Jutrooo!
Kavica, čaj, ness, kakao kuhani! Poslužite se!
Giovi ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Ljubičice ima li koja namjeru pišķt?
Jutro cure...evo kavice i kod mene...naravno bez kofeina...sanjala sam da mi je beta bila 8 i da sam bila sva tuzna i depresivna i da si mi ti Mami rekla da to nije lose jer je maximalna inace 20...:lol:
Eto dobar pocetak dana...:-D
Dobro jutro!
Giovi, U koliko sati ces znati za betu?
Koliko ljubicicaaaaa!
Natalie, ima li sto novog?
Rekli su mi da ce mi nalaz poslati mailom poslije 2...:-)
Mene peru valunzi. A sinoć mi je bilo tako hladno da sam se tresla u krevetu.
Natali da li ima kod tebe kakvih novosti?
Pozitivka isto? da ne citam previse unazad sta se dogada??
ostale ljubičice držim vam fige svima?
Giovi ako si sanjala Mami zanima me kako si ju sanjala?? kako si ju zamislila? hehheh
e da imam čudnu stvar sto mislite! mala se jutros probudila i kaze sanjala sam nesto!! ja pitam što? ona kaže da je sanjala da će njena baka umrt:__ja pitam kako ona kaze da ju je neki lovac upucao sa strijelom!!! kak joj je to doslo??
Ja neću piškiti, sise su mi sad ok, jučer su boljele za poludit, danas ne toliko..Naduta nisam, lice mi je donekle ok...Imam puno drugih briga pa mi to malo makne misli s ovoga, bar ne umišljam simptome ako ništa.
S obzirom da su zadnji ciklusi bili dosta dugi, imam još par dana fore da M dođe.
Stigao nalaz...111.9
Giovi - lijepa beta :) koji ti je danas dpo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
20dpo... i meni po danima poslije O cini da je ovo mali broj a ako se gleda nakon O kad je mogla biti implatacijs onda je ok. Bo
Pozdrav, cure! Čestitke Marleni i Sarasvati :)
Kod mene nema novosti, osim što sam za dijete kupila novi sling. Na stranu to što nisam ni trudna još (ili možda jesam, tko zna) :)
Ovih dana mala me budi po noći sto puta, tako da sam pomalo zombi izdanje same sebe.
Nikad ne mozes znati kad ti je bila implantacija... to moze varirati i 5 dana od žene do žene. I vise. Bitno je da se beta dupla svaka dva dana. Ako mozes izvadi sutra opet betu, sama brojka u prirodnim ciklusima nije neko mjerilo. U MPO vodama je ali isto nitko nemre znati kad je bila implantacija.
Bravo, Giovi! Zelim ti svu srecu.
Znaci po vama je ovo dobra beta?
Dobraaaa!
Nivana da ti odgovorim na pitanje...nisam imala jasnu sliku lica,mutna mi je bila i samo se tu i tamo ocrtao obris lica moje mame...:lol:
Giovi, super za betu.
U subotu popodne
Natalie zao mi je zbog M...grliiiiimmmm...
A za utjecaj operirane preponske kile ja ti bas ne znam...mozda ce neka druga cura znati...
vecer zenice drage...meni se pripila pivo:pivo: sto ga al ama bas NIKAD nepijem...ja si otvorim i malo cugam...a sta bu bu...tako da na dnevnom redu je pivo poslužite se ...ima cila gajbuša..:lol::lol:
jutro. evo sad je kavica kuhana....ili vam treba da vas malo razdrmamo...bas ste utihnule...
Jutro cure...ja danas preskacem kavicu,odlucila sam prvo doruckovati pa mi kavica sad nigdje ne stane...:-)
Koja nam piski sljedeca? Koja ce mi se pridruziti? ;-)
Zaboravila sam prijaviti da je stigla M. Danas je 4 dc
Giovi čestitam na ljepoj beti!!!
Giovi super za betu!
Ja maloprije obrisala malo krvi, sa sluzi, maaalo al dovoljno da znam da će M uskoro...
I JAKO sam potonula, užasno sam tužna, evo kreće i 14.ciklus bez uspjeha. Čak ni dokazana O ne pomaže... Začas će godina i pol..Previše, predugo.
Plan je raditi sve kao i dosad do 6.mjeseca, u 6.mjesecu otići ponovno na papa test, briseve, pregled...I onda preko ljeta uživati, opustiti se...A onda se boriti dalje, uz pomoć doktora, jer druge nema!
November, znam kako ti je. Je li i TM isao na pregled?
Ja imam rastezljivi egg-white iscjedak s malo krvi. Je li to znak ovulacije ili je ona vec prosla? Zadnja fm mi je bila u ponedjeljak, a danas su me narucili samo za vadjenje krvi buduci da folikul bas i nije rastao. Cudno bi mi bilo da pukne sam od sebe, odnosno bez stoperice, ako je velicine 16-17 mm.
A jos sam i bolesna. Bit ce to keks iz snova. :)
Nije još išao, rekla je dr da ga ona nebi još slala.
Pije stalno svakojake vitamine, trenutno smo samo na Men's arginmaxu, 1 tableta dnevno, čisto da nešto pije, jer možda je spermiogram u redu, pa ga ne želim šopati.
Sad dok prođe M ćemo pokušati još sa crvenim zdravcem, to nismo, šalicu dnevno i ja i on, i smiksat ću mu med i orahe pa će dobiti i žlicu toga na dan :)
A šta ćeš, treba sve probati!
November - uopće je glupo da ista pije ako je sve ok, meni je osobno glupo da doktori kažu da partner ne treba ici na spermio, mislim on je 50% posla. Zasto onda mi moramo ici na uzv i pape a ona ga "jos ne bi slala". Sorry malo me ljute doktorice... i mislim da je to nakon godinu dana potrebno, ali eto nisam doktorica :)
Slazem se s Monom. Ja bih ga poslala da obavi taj spermiogram pa ste bar sigurni da je sve ok. Ako nesto gadno ne valja (puj, puj, puj...nadam se da nije tako), mislim da ni med ni orasi nece tu biti neki odlucujuci faktor.
November, ti i ja imamo istu duljinu staža..., ali mi smo (zasad) odlučili bez doktora.
Slazem se s Monom, ne kuzim zasto žena prolazi nesto, a muškarac ce kasnije, a zajedno su u tome.
Slažem se, uostalom traži uputnicu od svoje dr tako da tu moja gin nema ništa. Može ići kad želi. On i želi ići, nije mu problem, a ja sam ta koja odgađa...Kao još malo, još malo, i eto. Vidjet ćemo, ipak ću pričekati "još malo"...
Spermiogram je doslovno par minuta posla :) nekima i kraće, Hehe