Nema, to je bilo prije 8-9 godina pa su nas ugasili :(. Ali imaš lijepu temu na trudnicama-strahovi, strepnja...(naslov je strašniji nego sam sadržaj) ;).
Printable View
♥ lista za: 24.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
November~~~~~~~~~za sutra. Cure, ako netko može neka stavi listu, samo da napiše post "stavljam listu" prije nego što počinje uređivati (da ne ni istodobno više osoba uređivalo). Ja sam sutra non-stop na nastavi i neću moći staviti listu, isto tako za vikend mi je ludnica.
evo ja cu STAVITI LISTU... samooo tren
tocekice, koliko je izvedivo na mobu? Ja mogu uskakati i inače, pogotovo ako nije velika komplikacija na mobu. Nadam se da sam ovaj vikend na moru a ne planiram nositi laptop.
Ma, nije bas najspretnije na mobu. Samo kazem, ako je netko u prilici da stavi ako kasni lista. Cure, ja sam imala pozitivnu trakicu prije 3 dana, neg( ali ino ni C od crte) prije 4 i danas a ptekojucer je crta bila svjetlija od kontrole...ali temp mi se nije digla :\. ?
Tocekice kao sto sam gore negdje napisala nemam bajno iskustvo s njima, nikad ništa nisam saznala iz njih Hahahahaha ..
Ja osjećam da ću dobit :(
Bas sam u bedu.
Iva, sad sam vidjela na drugoj temi nakon komentara ovdje... Zao mi je:(
November, ~~~~~~
Dominkslatki, nikad ne znas! Ipak jos nisi dobila.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
♥ lista za: 26.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
evo lista je tu, nije nesto presavršena...nije ni u boji soryyyyyyyy curke....
obecala sam da cu danas preuzeti i evo zeznila...nadam se da ne smeta....
drugi put cu se bolje potruditi...
Lista je odlična! Hvala i tebi i tocekici :)
Samim pravljenjem liste bolje si se potrudila nego mi koji nismo:) Zasto bi se ispricavala? Slazem se s Munkicom, hvala vam:)
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Stigla M. Sutra pišite 2dc
hvala vam curke, jer stvarno sam relativno u stisci s vremenom ja sam samo kopirala, i promijenila stanje...heheh nisam imala vremena za uredivanje i slicno...
sutra me nema ni blizu kompa.....:cry::cry::cry:
Ja cu danas listu.
Boook :)
Obavili smo punkciju jučer, i imamo 3 stanice. Čekam da mi jave za oplodnju. Transfer će biti u ponedjeljak. Joooj :)
November držim palčeve !! Javi novosti obavezno! Bit će to ok vidjet ćeš!!
Di ste curke? Neko zatišje zadnjih dana, lijepo vrijeme bit će..
Sarasvati ima li kakvih novosti, si se čula sa ginom?
Pozdrav cure!
Bila sam prošle godine na listi ali me to sve skupa dosta opterećivalo. U međuvremenu sam pratila ovulaciju trakicama. Nisam sigurna imam li ju uopće, s obzirom da bi crta uvijek bila za nijansu svjetlija od kontrolne. Iako, nakon 14 dana od najtamnije trakice bi počela menstruacija.
E sad, kako nije došlo do trudnoće, naručila sam se kod ginekologa i namjeravam tražiti uputnice za hormone i ovarijsku rezervu.
Savjetujte mi što bih još trebala u ovoj fazi prekontrolirati jer mi ginekologinja nije baš susretljiva.
MonaLi, vidim da si uspjela zatrudnjeti i baš mi je drago zbog tebe :) :)
Suncokret - kompletnu hormonsku sliku, spermiogram, svakako i UZV (pametno je naštimati uzv baš u vrijeme oko ovulacije pa odma vidiš kako tu stojiš), papa, brisevi. To je najosnovnije. Zatim HSG. To smo mi obavili.
Hvala na odgovoru :)
Nadam se obaviti sve prije ljeta i godišnjih.
Čitala sam temu i nekako mi se učinilo da si dosta brzo išla na IVF. To je samo zbog cista ili?
Ukoliko mi nalazi budu manje više ok, ja bih probala prirodno neko vrijeme u nadzor liječnika. Je li to moguće preko socijalnog ili odmah šalju na IVF? Bojim se da bi nas mogli zbog godina...
Suncokret - hvala ti puno :*
Trebala bi jos štitnjaču pregledati ako nisi, TSH, ft3, FT4.
Mene moja soc gin nije htjela pratiti jer je rekla da ima previše posla i poslala me odmah na MPO. Tako da to mozes ako ti je dobar gin ili privatno. Ja sam otišla prvo privatno pa onda u MPO. Sretno ;)
November - sretno, neka se lijepo oplode, hoće ti javiti kako napreduju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
♥ lista za: 27.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Suncokret, nama su svi nalazi savršeni osim mog začepljenog lijevog jajovoda, uz sumnju na mali hidrosalpinks koji se na zadnjoj fm nije vidio.
Meni se nije dalo natezati sa svojom fin i gužvama i mi smo odlučili odmah probati ivf.
Sutra mi javljaju o oplodnji i u pon valjda transfer :)
Kako kaže Mona, ako imaš dobrog gin može te pratiti koji ciklus pa probate ciljane, eventualno uz klomiće možda. Isto to možeš i privatno, ne moraš odmah na IVF.
November, želim ti da upije od prve :-)
Pokušat ću je bar koji mjesec uz klomiće, iako je i meni već tlaka praćenja svega skupa :D
Suncokret, pridruži nam se na listi.
♥ lista za: 28.05.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
novembar sretno sretno......
suncokret dobro dosla ponovno.....
a vidi mene u ljubicicama....sretno curkama koju su ispred mene...
ja neznam sto bih mislila po kalendaru O smo pokrili, ali eto jucer i prekucer me bole jajnici, malo jedan malo drugi, od izmucenosti i umora ovih dana nema ni akcije...ne nadam se nicemu...samo da mi se ciklus vrati u postojece stanje
evo kava jutarnjaaaaaa
Suncokret, to je nekako normalan tok, prvo obrada da se vidi gdje šteka, a onda dalje ćete vidjeti. Klomići i ciljani kod nekog budu pun pogodak.
Samo da vam javim da su nam se sve 3 ja oplodile :)
Nivana držim fige!
November - odlične vijesti :) imam dobar filing za ovaj tvoj ciklus... držim fige :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
November evo jedna kanta trudnicke prasine, neka se nadje :) sretno od srca!
November, sretno sutra. Nivana Domini i Vlattka,~~~~~~~~~~~~ da ovih dana pišnete II (da bude trostruko, novo odbrojavanje). Ja sam sad u onom užasnom razdoblju nakon O kad razmišljam i opsjednuto gledam simptome (naravno da ih umišljam).
Vidjela sam na ttc forumima pa evo prijavljujem svoje simptome...4dpo glavobolja cijeli dan
November, odlično!
Meni je danas 15. dc, možete me staviti na listu ponovno. nadam se da će ovaj put biti uspješnije :)
Prema kalendaru, sada su mi plodni dani.
Dobro jutro! Škicnula sam jednom tijekom vikenda; ali uglavnom sam bila na plaži. Bio je to jedan dobar vikend na moru. Idem čitati i redom pisati.
A zašto se nekima javlja to? Meni se u trudnoći nikad nije javila ni naznaka krvarenja, a opet znam da neke žene pol trudnoće odkrvare i sve bude dobro.Nadam se da je prestalo!
Ja mogu sada staviti listu ako ne stižeš. Nisam polovila je li ti trebalo preko vikenda ili i inače. Sad sam na kompu.
Što se tiče trakica...nema ni meni ni C od crte. A na 8 i 9dc je bila lagano ružičasta. Prosli mjesec na današnji dc je bila neusporedivo tamnija.