Mi sporiji potrosimo vise kalorija, ja 2440. A uopce mi se sad ne jede.
Printable View
Mi sporiji potrosimo vise kalorija, ja 2440. A uopce mi se sad ne jede.
Divno :heart: puno znaci dobra ekipa! Carice ste!
I mi stalno imamo anegdota.
Danas otraga T.vice: Opet mi se digao!
A curka kraj mene pita mrtva ozbiljna u svom filmu jer trci: Ko ti se digao?
Na to on: Pa puls.
A mi ostali :lool: dobro da nije nesto drugo.
Edit: kako je svijet mali s kjb u grupi trci jedna od mojih frendica iz mog najuzeg kruga, jedna od onih mama iz kvarta sto se redovito druzimo vec 9 godina. I kcer mi kod nje ljetuje.
Nije Svijet mali neg je Zagreb mali. :)
Bravo cure. Tak sam impresionirana da ne znam ni kaj bih napisala
Bravo cure. Taman kad se utrenirate mocete zivjet ko ja na selu pa ce vam dolazak i odlazak s posla biti for free a jos i trening odvalite :lool:
Meni je nepojmljivo da neko ima toliko volje trcati. Zato naklon.
Spajka :lool:
Vikend je a odmora nigdi :drama:
Jucer dvi smjene gostiju, danas jedna, peglanje, kuhanje.. a popodne moram i na posao nesto odradit. Kao nadam se i trcanju :unsure: vidit cu navecer kakve cu volje bit
joj, mb, drzi se
genijalne kilometraze, svaka cast!!!
ja odmaram, jucer sam brala grozdje i odradila stepenice :)
dosta aktivnosti za jedan dan
danas planiram neku snagu iz focusa gamme, vjj piramidu
sutra opet jazz balet :dancingfever:
u medjuvremenu uzivam doma, vrijeme je bezveze pa gledam filmove, malo sredjujem i tako
Nakon sta sam pjehe otisla na posal i nazad (nekih 5 km) ipak sam otisla trcat. 8,5km za 50 min :)
Summer neka si odmorila malo :kiss:
bravo, mb! svaka cast za volju!
i ja sam u 23:15 zavrsila piramidu
cucnjevi, sklekovi, deadlifts, jumping jacks...
sad sam bolje :)
ceka me veseo tjedan
dva dana cjelodnevne radionice, jedan dan sluzbeni put, jos jedan razgovor za posao
petak/subota team building
pa opet sluzbeni put od nedjelje do srijede
trebala bih ugurati bar dva jazz baleta uz to, i dvije snage doma uz shauna
mogu ja to! :)
laku noc vam i uspjesan tjedan zelim
Summer i ja sam, kao ti, nakon trcanja bila bolje :)
Bome te ceka naporan tjedan, svaka cast sta stignes vjezbat uz takav raspored!
Spajka :lool:
MB I summer bas ste volja u takvim okolnostima uspjet ugurat treninge. :naklon:
Ja jucer snagu, a danas tesko da ce uletit trcanje (imam roditeljski a htjela bi i djecu vidjet). Mozda prebacim za sutra ujutro.Vidjet cu ovisno koliko traje trening.
Nano jel prosao muskulfiber? Ajde u nove pobjede I planove treninga. Tu smo da te bodrimo.
klin se klinom izbija. i riješila bih ja muskulfiber ponovnim rolanjem, ali mi vrijeme nije išlo na ruku.
Samo napravim par vježbi doma i to je za sada to. Ne želim pretjerivati da ne odustanem tako da sam odlučila bolje manje vježbi ali svaki dan dok mi skroz ne pređe u naviku a onda možda pojačati tempo.
znam ja iz svog prošlog sportskog života kako se čovjek bolje osjeća nakon vježbe. Cure, strašne ste
Evo me, živa sam. U subotu me jako bolilo koljeno, mislila sam: to je to, nema više trčanja, svi su ti govorili da ne trčiš toliko i vidi se sad. U nedjelju ujutro se probudim, probam saviti koljeno, boli do suza. Bila sam tužna, pretužna. Foam rollala, mazala, popila ibuprofen, otišla na wellness, masirala, opuštala, plivala, no navečer i dalje boli.
Jutros se probudim, savijem koljeno, ništa. Stanem, ništa. Prohodam, ništa. Nosila sam i tešku dječju torbu, vozila bicikl do posla, hodala 7 katova po stepenicama, i dalje ga uopće ne osjećam. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna. samo se smijem, od smijeha.
Za svaki slučaj neću danas trčati trening, ali mislim da ipak nisam zeznula koljeno.
nano bravo za par vježbi, sve se računa. A to što kažeš, bitno je ustaliti tempo, a onda pojačavanje dođe samo od sebe.
MB, bravo za trčanje nakon hodanja.
Summer, super zvuči tvoj cardio sa grožđem i jučerašnje vježbanje. Sretno sa "veselim" tjednom
Lili, nadam se da si malo odmorila jučer.
Svima želim bar malo sunca i lijepi tjedan
Nemam ništa prijavit na ovu temu, već bi mogla na onu sa zimnicom :mrgreen:
A i menstruacija me zeza, opako!
Cure :klap:
Joooj jesam baš sam imala ugodan i lijep vikend, dosta vremena napokon i sama s mužem (djeca kod mojih spavala), večerica vani, vino, nastavi niz :mrgreen:
Kjb nisam imala pojma za koljeno, a miša mu, bitno da je sad dobro. Mogu mislit kako si se osjećala i to sad pred kraj priprema.
Svakako preskoči danas, a i sutra možda trening. Imaš onih steznika za kupit u ljekarnama za koljena (nisu skupi). Možda da s njim trčiš zadnju najveću dužinu. Kažu da olakša. Mislim da nije neka ozbiljna ozljeda, inače ne vjerujem da bi ti tako brzo prošla, al si ipak malo načela koljeno, pa sad nježno s njim. Bit će sve ok.
j-la evo :klap: i za zimnicu, treba nečim i hranit ova naša istrenirana tijela ;-)
Kad vidim sunce vani odmah bi u trk :-)
kjb nadam se da koljene nece vise zezat :love:
Lili neka si uzivala :klap:
j-la posalji malo te zimnice, ja nista ne radim :škartoc:
danas rest, imam pedikuru kasnije pa patike moraju odmorit danas :)
Rise up :-D!
Kjb kako noga? Bolje joj daj malo odmora, nije ti bezveze dala signal :-)
MB pravili smo ajvar, eh koliko muke za šaku proizvoda :lool:
Inače to ništa ne radim od zimnice, ali ajvar je posebna kategorija :heart:
I naravno da ćeš pauzirat, to mi je u rangu sa frizurom nakon frizerke!
j-la ajvar <3
ja pekla paprike danas. a jutros u nedoba odradila upper i lower i abse sa zeljezom. satralo me. bas dobar trening. sutra neko trcanje ili bazen. ovisi kad cu doci u zg s terena
inace, frendica mi jucer trcala planicu. rasturila je. inace trci pm-ove svakih par tjedana, pliva sve moguce maratone vec godinama sa zavidnim rezultatima. a vegan je. i to vecinom samoniklo i sirovo jede. nesto nevjerojatno
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Prijavak 30min regeneracije po kisi p. 5,25. Divno mi je bilo ko malo dijete kad skace po lokvama.
Jos sam cula super vijest danas pa sam s gustom letila (a roditeljski bome potrajao sat i pol).
Sin mi ide u Grad mladih taman u tjednu kad u ned trcim maraton.Taman dodje u pet raspakiramo operemo pa spakiramo za sub za Ljubljanu.Bit ce pun tjedan uzbudjenja.
Lili baš dobro za sinka, što će bit ponosan na mamu. Preslatki su ti klinci.
Magriz, mi u naselju izgleda imamo neki poremećaj spvanja - u nedoba imaš svjetala u stanovima koliko hoćeš, bit će svi vježbaju. I ja sam jutros odradila 30ds level 3 da vidim kako se koljeno ponaša - bilo je super, a od straha da se koljenu nešto ne dogodi sam i ona neka zločesta dizanja ruku i nogu iz planka s utezima, koje nikad nisam napravila iz planka, već na koljenima, sada po školski odradilia kao i Jillka. Što radi strah!
Planiram predvečer odraditi katko trčanje po naselju da vidim kako je, ono stvarno 2-3 km. Držte mi fige i hvala što mislite na mene.
J-la, moj ajvar je već pri kraju, možda padne druga runda. Omiljeni carbo loading - krumpirići iz friteze (one skupe Tefalove, sa jednom žličicom ulja) koje dippam u ajvar. Ajme majko mila!
prijavljujem jutarnje trčanje za tramvajem - nisam valjda otrčala nit 50 m, disanje nisam smirila sljedeće dvije stanice - :)
Nano trcanje za tramvajem nije isto ko trckaranje koje ja odradim ponekad. tako da je to normalno. samo nastavi s vjezbama koje si do sad radila i s vremenom ces biti sve zadovoljnija.
kod mene kao i kod vecine tempo se ne smiruje. tako da je sve vezano uz mene osobno lagano u drugom planu, jer imamo obiteljskih nedaca, pa se s njima vise bavim.
spajka, drž se!
kjb, uh, dobro si prošla s koljenom. pripazi ga sad malo, možda bi onaj elaztični zavoj ili nešto drugo preventivno dobro došlo, provjeri s trenerima.
inače, super za subotnje duljine kjb i lili!
J-la, ajvar :heart:
Meni grlo užasno boli, toliko da razmišljam o antibiotiku a nisam sklona uzimati ih. Toliko me boli da odgađam gutanje koliko mogu, grozno.
Jučer odradila snagu, danas nemam pojma, s obzirom da ova kiša pada kao da nikad prestat neće.....
spajka :ghug:
ivana s vidi pa procijeni, vibram da što prije prođe.
Nano samo nastavi kako ti je rekla spajalica.
kjb :kiss:
Ja jutros na posao sa svojim bajkom i pončom, potpuno suha došla, da sam išla s tramvajem imala bi mokre čizme i tko zna šta još jer imam dio pjehaka.
Ajvar ne komentiram jer ga ne volim. :mrgreen:
Ola curke!
Nema sto prijaviti, osim uzivanje u slobodi i neradu, hehe, nisam od pomoci, znam..
Ali je super osjecaj zabrazditi povremeno i biti sam i ne morati nista i ne raditi nista u ovaj kisni dan!
Cim se vratim kuci slijedi neki dobar trening!
j- la bravo vrijednice
Ove godine nisam napravila nista od zimnice, vrt mi se sasusio i podbacio pa ni nemam volje a ne radim nista preko one stvari...
kbj super za koljeno, znam koji je to strah i nemoc kad te usred priprema zadesi tako nesto!
Bravo za tvoju duzinu, tebi i Lili!
ivana s suosjecam! Probaj angal sprej, on je izvrsna prva pomoc za bolno gutanje....
summer svaka cast na volji!
magriz i tebi svaka cast na organizaciji, bas si ispirativna!
Vise se necu javljati dok ne budem imala konkretne prijavke ;-)
Magriz bravo za frendicu! Ona je primjer kako pomaže ishrana koja nam odgovara.
S kojim težinama radiš?
Ivana s vibram za grlo ~~~~~~~~~
Nano ista sam ti u trčanju :lool:
Kjb je l koljeno nastavilo slušat :-)?
Ajvar prvih mjesec dana samo s čokoladom ne jedem, uz sve ostalo ide :lool:
Flopi, pomalo ti zavidim. Ne sjećam se kad sam tako ne radila ništa i bila bez obaveza.
Zato tebi želim da maksimalno iskoristis pruženu priliku u uživanju :-*
Kod mene danas Fire up. Još tri treninga pa prelazim na workout 3 i 4. Jedva čekam jer mi je ovo malo dosadilo. Istina, jesam ga i otegla :lool:
spajka :love2:
vidim da ste mi vrijedne
ja sam se samo dosla pozaliti da imam muskulfiber od onih dosadnjikavih vjezbica kojima sam dodala cucnjeve i lungese (btw, koja je rvacka rijec za to?)
:-* svima
iskorak ili zakorak :)
ja sam sinoć ušla je u stan oko pola 10
nisam imala snage za trcat jer kiša, a bazen je u to nedoba zatvoren. a i bila sam umorna, izašla sam u 6ujutro. zato jutros DL i upper u teretani
j-la težine ovise o vježbi. DL s 50-55. čučanj s 45-50. leđa i ramena s bučicama od 8 i 10. i tako...
Magriz woow :naklon:
Ne znam šta mi je više za naklona ovih 55 ili ovih 8-10 za ruke i ramena.
Bicepse i tricepse mogu radit sa 4, možda bi mogla i sa 5. Dok ramena i ostatak sa 3, ali pošto nemam 3, kombinujem 2+1 :lool:
do drugog ljeta zelim sebe dignuti na DL. e sad, ili moram jako smrsavit ili puno vjezbat :D
Jucer nisam isla trcat po kisi nego smo gledali neki lijepi namjestaj za jos ljepse potrebe ;-) al racunala sam na nadoknadu danas.
Imam zgodnu "rupu" u povratku s posla pa cu tad odradit tih 50min :trci:
Pun ruksak stvari nosim.
iskorak :facepalm:
thnx
omg, ruke s 8-10 kg
bravo
ja sam u najboljim danima s 5, i to ne sve
Ja sam morala više puta čitati post od magriz da bi shvatila o čemu se radi. meni je upalo u oči "dignuti sebe na DL". wooow, koliko god da smršaviš :-)
Lili sigurno ćeš lijepo trčati danas. I baš sam znatiželjna za koju prigodu je namještaj. Sva si tajanstvena.
Sad su mi postovi na prethodnoj strani, pa sam u međuvremenu pozaboravljala koga sve trebam pohvaliti.
Koljeno je i dalje dobro, ali moram priznati da me ruke i trbušnjaci zatežu od silnih sklekova i izdržaja od Jillian jučer.
Danas samo bike i stepenice
lako tebi kjb dignuti 50ak kila. ja trebam puno vise
cuvaj koljena
Kjb
Je bilo je odlicno.Poslije posla preoblacenje i trk.Fino svjeze.
55min :trci: 10,7km na 5:09 i onako znojna fino jos snagu doma odradila.
A nije bas da meni ide tajanstvenost draga, ja da ne kazem na usta rekla bi na prkno :lool:
Ukratko u uzoj obitelji kupuje se apartman na moru pa se svi jako veselimo.More obozavam/-o i to mi je bio zivotni san da imamo gdje otici u svoje kad pozelimo. Eto sad znate i to :mrgreen:
Odlicno lili. Bus trcala uz more. Ili plivala.
Cure koje radite plank - ne znam u cem je problem. Meni je svaki dan sve teze stajati u njemu a da ne velim da nit ne produljujem vrijeme. Stojim na minutu i pol. I ni makac. I jos mi je svaki dan sve teže
Nano,
Minutu i pol nije uopce malo. Mozda je do posture. A da probas one varijacije planka bez spustanja na pod? Pana taj nacin produzis.
Ma ne trebam nista produžiti. Ali mi je čudno kaj mi je svaki dan sve teže. Očekivala sam da će ići lakše. Možda je to zato kaj sam umorna.
Vidjeti ću kak će mi ići za vikend
Mob me ne slusa.
Lili kakvo spustanje u planku?
Nano meni 90 sec je jako puno. Na tecaju girje nam je sasa pokazao plank koji je zbilja tezak. U njemu si na podlakticama ali svi misici su napeti. Bas svi. U tom planku mi je min i pol vjecnost.
A umor se nakuplja. Koliko dana ti je odmor u tjednu?
Ja uglavnom skakucem pon-pet. Vikend mi je rezerviran za druge stvari.
Spajka mislim na varijacije planka al bez spustanja na pod u medjuvremenu. Ako me se kuzi :-)
Ocito sam ja prerano dosla do tih 90 sekundi i sad to ne mogu održavati. Ma skoro nis drugo ne radim. Ak ulovim popodne bez kiše otići ću rolat