Da, puno toga ima između.
Ja sad imam puno robe, ono baš hrpu... Nisam baš puno kupovala (ne držim do toga, kupila sam jesenas debelu zimsku jaknu na Hreliću i baš mi je dobra, nakon što se raspala jakna koju sam kupila prije udaje tj. prije cca 25 godina). S druge strane, dogodilo da sam dobila donacije od bliskih osoba. Prijatelj mi je iskrcao valjda kompletnu garderobu i cipele svoje mame nakon njezine smrti, a sve fine krasne stvari za kazalište i posebne prigode. Bila je istog stasa kao i ja - sve to ide. Evo, dala sam dalje jedne jedine hlače koje su mi bile tijesne, nikad nošene (vjerojatno su i njoj bile tijesne). Svakodnevne stvari nisam dobila, jer je valjda ocijenio da nisu za poklanjanje. Dobila sam samo ono 100% uščuvano, a to nije za svaki dan. I od ranije imam takve garderobe od mm-ove ujne. Ista stvar - ne radi se o svakodnevnoj odjeći koja se pohaba i zbog toga redovno mijenja, nego o svečanoj odjeći. Na kraju sam veći dio podijelila, a ostavila samo ono što mi se baš jako sviđalo.
Aliii u svakodnevnom životu i dalje svaki dan nosim iste ne previše otmjene hlače (imam 2x crne i 2x plave), majice, veste i udobne gležnjače. Tu i tamo obučem sako ako baš moram, suknje i haljine rijetko. Ne volim odjeću u kojoj moram paziti kako sjedim, a potrefilo se da baš toga imam najviše, a uobičajena odjeća mi se pohaba i to redovno nadomještam. Baš jučer sam se sjetila ovog posta kad su mi pukle hlače od trenirke u turu. Kaže mm - daj baci to, a ja ne dam jer su fine mucaste i baš su mi dobre. Za njih nemam zamjenu. Zakrpala rupu na brzinu i vozi dalje... Za doma je sasvim ok.