Vita je zakon! :D
Sad je prava devojcica!
A i soba joj je super!
Sviva mi je nacin kako su nacrtani likovi (jasno i sa dosta kontrasta prema pozadini).
Printable View
Vita je zakon! :D
Sad je prava devojcica!
A i soba joj je super!
Sviva mi je nacin kako su nacrtani likovi (jasno i sa dosta kontrasta prema pozadini).
hvala cure!
mirta, ne znam zakaj nemreš do fotki..klikni na link koji sam gore stavila.
kli, zid je pofarban (gore nebo s oblacima, a dolje zelena brdašca) ali su Winnie i Tigar naljepnice!
hahaha, pa dobro, onda pohvala na dobrom kombiniranju! u svakom slucaju efektno!
vita je preslatka... stvarno više nije beba nego prava velika curica.... :love:
u subotu idemo na jedno vjenčanje..imate li kakve prijedloge gdje joj mogu kupiti neku lijepu haljinicu?
čekamo Rominu!!Citiraj:
loonalee prvotno napisa
uspjela sam vidjeti slike - Vita je stvarno preslatka
u oškoš-u su imali neke zgodne traper haljinice zadnji put kad sam bila...
misliš da romina gleda haljinice?! ;)
Na ovo se moram :lol:Citiraj:
Larita prvotno napisa
Gledam i te kak.....jednu sam i kupula....ali za Vitu :P pa obuci joj tu bijelu hehehehe
romina 8)
kaj mislite hoće mi htjet u crtiću nešto zamijeniti bez računa...?? :?
Sumnjam :/
cure, jedu li vaši klinci tjesteninu (s jajima) i kako
mi još nismo probali jaja
da,ja noi dam kada nama kuham sa mesom,a sama jaja još nisam davalaCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Romina, bojim se da joj ne bude hladno samo u toj haljinici! Viš ove glupe kiše kako su se zaredale! :/
Mi smo papali samo žumanjak do sada i tjesteninu bez jaja....Mislim da nakon 13 mjeseci je cijelo jaje ok.
eh, da vidiš-tamo zna biti slatkih!Citiraj:
Larita prvotno napisa
Mi smo probali tjesteninu sa jajima i obožava je, a jaje je jeo prvi puta neki dan i to samo žumanjak umiješan u varivo.
Loona, Vita je jaaaako lijepa, vidi se da ima tvojih gena!
BTW, gdje ste kupili onaj didaktički stolac, mi ga naganjamo već mjesecima jer ima kod bake i uživa u igranju s njim, a sad ga nigdje ne mogu nać? I pitanje, tko dila stvari od Fisherman friends
Stolić kupili u Crtiću!
Fishermans friend?? kaj će ti to?? to su oni mentol bomboni..
možda si mislila na Fischer Price igračke? Imaš u Ipercoopu.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
možda si mislila na Fischer Price igračke? Imaš u Ipercoopu.
jesam i još mi je nekak sumnjiv naziv, ali nije mi mozak radio u tom trenutku
:oops:
Kovke :lol:
i nama se svidja Vitin stolic, mozda se i mi ovih dana zaletimo do Crtica. Vita je prekrasna curica. Pravi mala kombinacija Loone i Mileta :love:
Nama je danas bio dugacak dan. Valjda cure (pogotovo Meri) kuze da sam nervozna pa su i one danas protestirale.
Ja Andrei dajem tjesteninu s jajima, i 2-3 puta je jela kajganu s mlijekom.
Danas sam pekla neke okruglice od krumpira, i tamanila ih je samo tako.
Pomalo mi nestaje ideja za njenu veceru posto odbija adaptirano i bilo kakva lina.
Rucak je obavezno nesto tekuce kuhano po mogucnosti s puno povrca i meseka (meseko ne svaki dan), pa me zanima kaj vi klincima dajete za veceru?
kovke:D
vecera kod nas je ili adaptirano ili jogurt sa pahuljicama ili neko malo pecivo koje krade od tate...!
ja u pon pocinjem sljakati!!!!!ne znam ni sama jesam li vesela ili tuzna zbog toga!!! :roll:
danas nam je bila nova babysitterica 1 dan i ja sam odusevljena,a nadam se da ce tako i ostati!!!
stvarno je curka super i pao mi je velik kamen sa srca!!
u sub se vidimo kod ivonne!!!ko dodje???
u petak daddy&ja idemo u maribor do H&M-a!!jel tesko doci do tamo??
moze netko ukratko objasnit,please?? :*
mi smo isto izgleda u tranziciji sa ishranom. stvar je u tome da novi vise ne zeli "kasice", ni one koje sam mu davala za dorucak, a ni mixanu hranu za rucak. za dorucak je jeo voce + 7korn, a za rucak povrce + meso ponekad + zitarice ili krompir. Vecera je jedina ostala ok, jer za veceru jede hleb i maslac, paradajz ili jogurt, sir... tako nesto, sto se daje u "zalogajcicima".
I sad on lepo za vreme naseg obroka sedne na mene i jede sto i mi! Nista drugo ne dolazi u obzir. Sreca pa ni ne jedemo nista sto bismo mu morali braniti, jer bi bio pakao koliko je izricit. I da, pojede bas solidno. Npr, ja mu pravim te "zalogajcice" i dodajem mu i hleb, i pojede zalogajcica za sredine iz 1, 1.5 ili cak 2 parceta hleba. A jos mi je hleb minimalan sastojak zalogajcica. Sad se ja plasim da mu je to puno hleba (znac moze da se desi da pojede i po 4-5 parcica hleba dnevno, bez korica).
U medjuvremenu tamani paradajz i grozdje, uglavnom, ali hoce i drugo voce.
(ova rima je samo za kovke!)
Evo i mene.
Vita je prekrasna, meni je više na tatu!
Što se stolića tiče - više ih nema. Ja ga naručila za Lenin ročkas i svekiji su uzeli zadnji (po riječima prodavačice) i to u Importane Galeriji. Navodno su uzeli cijeli kontejner toga i sve su prodali a više neće naručivati. Barem je tako bilo prije mjesec dana....
Moje dijete jede sve što stigne. Jučer smo bili kod tete čuvalice i baš su klopali ručak - kelj varivo. I nudi teta ručak za Lenu da proba a ja velim ma neće ona to sigurno. I nakon pet minuta nagovaranja popustim ja (a Lena doručkovala ni nepuni sat prije). Kad je moje dijete navalilo na čušpajz! K'o da nije sto godina jela. I stalno je pokazivala na zdjelicu i vikala mmmmm. Valjda je i njoj dosadilo stalno na lešo...
A kod moje mame je danas lizala sataraš.
sta vasa teta cuvalica cuva kod sebe doma lenu??
ili sam ja nesto krivo shvatila?? :roll:
H&M Maribor - pičiš kroz Maribor kao da ideš u Graz. Za Graz bi skrenuli desno a ti produžiš samo ravno. Moraš proći ispod jednog nadvožnjaka i odmah ti je semafor na kojem ideš desno. Ideš samo ravno, pratiš reklame za City Park Centar koji je odmah prije mosta. Moj savjet je da se sparkate u tom centru, parking je besplatan, tamo je i Zara. Lijepo se prošećete preko mosta i na prvom pothodniku pređete na drugu stranu i samo iz pothodnika pičite ravno i dođete do centra gdje je i H&M (sa lijeve strane, nemreš fulat).
:love: :mrgreen:Citiraj:
U medjuvremenu tamani paradajz i grozdje, uglavnom, ali hoce i drugo voce.
(ova rima je samo za kovke!)
da, gledala sam u Crtiću u Draškovićevoj kod Sheratona, i žena me tako blijedo gledala, uopće nije znala o čemu pričam, zato sam pretpostavljala da ih nema niti u jednom Crtiću
3 posta u isto vrijeme - jel ovo rekord
Da, žena ima još dvoje djece od 2 godine i tamo ju furamo. Inače ženu i njezinu familiju znam preko 10 godina. Žena ima svojih 4-oro djece (21, 16 i blizanci od 8 godina), domaće piceke, svoj vrt. Ostavljam ju bez straha, kao da je čuvaju moji doma.
E baš sam to krasno napisala. Čuva još dvoje djece :oops:
To mi je od šoka. Danas me tip skoro pokupio sa autom. Ostavila sam Lenu kod svojih i autom išla do frizerke na totalni remont. I spuštam se niz brijeg u zavoju kad je frajer dojurio i kak je padala kiša zanio mu se zadnji kraj. Prošao mi je kraj auta valjda 10 cm. U retrovizoru sam vidjela da se zavrtio i završio u grabi. Prvo sam bila u šoku, onda sam se sjetila Lene i rasplakala se a kad sam stigla do frizerke jedva sam izašla iz auta, noge su mi se odsjekle....
MN,dobro da je sve dobro zavrsilo!
thanx za putokaz!
a ovo sa cuvalicom zvuci super!!
Điz MNataša! dobro da je na kraju sve ok...ja se užasavam prometnih nesreća i ludih vožača i brze vožnje i ..i..ma svega!
suPER ZA TETE ČUVALICE! :D uf soffy velika slova :oops:
Mi još tražimo, ali nadamo se da ćemo naći neku ok..
Večeras smo u KC-u sreli Laritu i malu Laru! Vidim ja mm priča s nekom curom koja ima curicu i gledam, gledam i mislim si kak me podsjeća na Laritu (s fotki) a kad ono-fakat ona!
Moram priznati da sam zavidna na njenom svježem izgledu! Ja danas pogotovo izgledam kao stari Mocio Vileda (ne znam ak znate o čemu govorim) :mrgreen:
soffy = sorry :oops:
sjedim u totalnom mraku i jedino svjetlo stiže s monitora heheh
vampirim jer Aita cvili svakih desetak minuta grrrrrrrrr zubi
A ja danas nakon dosta vremena izgledam dobro. Nova frizura, pramenovi, pofarbane trepavice...
Već sam rekla da moram poraditi na svojoj ženstvenosti kad počnem raditi (inače sam sportivo i bez šminke). Nakon godinu dana pidjama (na samom početku), trenirki i traperica čeznem za malo ušminkavanja...
meni je sad sve previse....kakav mejkap
:love: Aniti.
Jel vama pomaže Dentinox? Meni se čini da je nama isto s njim i bez njega....
To mene sad drži, već se vidim kako u petak ljubim svoje traperice i tenisice!
ma i ja! ali šta god napravila, na kraju dana izgledam ko stara metla! Iscrpljeno, umorno, skoro pa bolesno! Užas :cry: