:zaljubljen:
Printable View
:zaljubljen:
:heart:
ma uzivala sam gledajuci vas,svi zracite cistu srecu :love:
Mihael danas (tj. sad vec jucer) ima tocno 3 mjeseca, a uz to mu je i imendan! Tata nam je bio na sluzbenom putu i taman se na vrijeme vratio, a mami je u meduvremenu krepao laptop... Sad koristim MM-ov, ali nazalost preko dana sam bez kompa, pa i bez interneta. :( Nadam se, ne zadugo.
Naseg frajera smo danas vagali i mjerili: tezak je tocno 6 kg, a dug 63 cm! :D Iskljucivo dojimo i jako sam ponosna da tako napreduje. Velika je pricalica, stalno guguce i smije se naglas, a nama uljepsava svaki dan!
I dalje po noci odlicno spava, u prosjeku 6-7 sati u komadu, pa se probudi za papanje i onda jos odspava oko 2 sata. Gdje god dodemo, svi se slazu da je jako dobar, sve promatra i jako je interaktivan. A danas smo mu podigli i putovnicu, pa sad mozemo na kraj svijeta... :mrgreen:
:heart: !
:saint: :*
nemojte vi na kraj svijeta, pokoji izlet u Italiju bit će sasvim OK ostanite tu s nama baš ste nam slatki :zaljubljen:
bravo :D :D
Nas maleni frajer se brzo mijenja i raste, pa sam uploadala nove slicice... :heart: Cini se da ce biti veselo i zivahno dijete, jako puno se smije (cesto i naglas), a i velika je pricalica! :mrgreen:
nevjerovatno je kako ti maleni brzo rastu :heart: divan je :heart: :heart:
prekrasan dečko :love:
enya dečkić je pravi mali slatkiš :zaljubljen:
Nove slikice su predivneeeeee :zaljubljen:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
Draga, vaš sin tako lijepo napreduje :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretnu obitelj :love:
:D :lol: :heart:
slatkiš mali :zaljubljen:
Hvala, drage moje! :love: :heart:
Mihael je jucer prvi put uspio staviti nozni palac u usta! :lol: Pokusao je i prije par dana (tocnije, u subotu je otkrio vlastite nogice), marljivo vjezbao kad smo ga prematali i napokon mu je uspjelo.
:zaljubljen: :love: predivno! sigurno se rastapate od sreće... :heart:
ma mali je super... taman za moju princezu :)
i moja gura palac u usta i cijelu šakicu... ma te bebice su divne :zaljubljen:
mackulina :love: Jedva cekam da vidim tvoju princezicu!Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
M. gura sakice u usta vec neko vrijeme, a sad je poceo dozivljavati i nogice, jucer je nozni palac stavio u usta.
ksena28 :* Zelim vam da sto prije dozivite ovakvu srecu! :heart:
Gledam slike i ne vjerujem! Mihael više uopće ne izgleda kao mala beba. Sad je već pravi veliki dečko. Stvarno, nevjerojatno kojom se brzinom mijenja! :love:
Danas je tocno godinu dana od moje 1. pozitivne bete kad sam ostala trudna s Mihaelom! Nisam ni slutila da sam T, upravo se vratila sa sluzbenog puta i nakon toga planinarila, pripremala se za IVF... A on uskoro navrsava 4 mjeseca! :heart:
:heart: :*
Kako je taj mali zgodan ;)
Mame koje imaju curice sigurnos su ga već zabilježile za zeta
Mogu ti reći da jesu :)Citiraj:
Biene prvotno napisa
Na danasnji dan prije godinu dana bili smo na 1. UZV i vidjeli kako treperi srceko nase bebe. Dobili smo i prvu slicicu male tockice! :heart: A sad Mihael spava u svom kreveticu... Sva se raznijezim kad se sjetim kako smo se tada osjecali!
:heart: ! I meni je kao mini godišnjica dan transfera - 3.7., koji se zgodno poklopio s danom rođenja - 7.3. :).
enya22..... mogu samo... :zaljubljen:
:zaljubljen: :zaljubljen:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
enya22, Mihael je pre-kra-san! Meni je stvarno poseban otkad je krenuo na kavice :zaljubljen:
Hvala! :* I tebi zelim sto prije jednog takvog :saint:!Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Inace, mi smo jucer bili cijeli dan (od 9 do 18h, s kratkom pauzom u kojoj smo skoknuli doma na rucak) na Rodinom danu za roditelje. Bilo je super zanimljivo, a Mihael je bio savrseno dobar! :heart: Posebno je uzivao na radionici baby fitness! :mrgreen:
super, ja odustala jer sam mislila da ću biti u rađaoni :mrgreen: :mrgreen: za to će nam Mihael pokazati vježbiceCitiraj:
enya22 prvotno napisa
Stavila sam malo novih slicica u nas album, pa tko zeli moze pogledati. Pass je isti.
Mihael ce za 2 dana navrsiti 5 mjeseci, kako to vrijeme leti! Svaki dan nam pokaze nesto novo, sad se cesto naglas smije i prica kao navijen!
:* svima od nas, trenutno uzivamo na moru!
enya22 i Mihael pa baš ste :zaljubljen: :zaljubljen:
Preslatki ste oboje :* :*
I da, morala sam i ja naručiti onog zeca u mrkvi i dobila ga već :mrgreen: