iliti kućnih ogrtača :govorimo_hrvatski:
:mrgreen:
Printable View
pesto rosso, umak za tjesteninu u maloj staklenci:mljac:
ECORINO sladoled na štapiću, pakiranje od 16komada.
To je kod nas doma najslatkać, nešto tipa snjeguljice od leda, al bolje.
Kroasani s punjenjem od marelice, mislim da ih je 6 u pakiranju, oko 12 kuna. MM lud za njima
Narančin sok 100% -ni od danas 3,99 kn za litru. Nama je super. Kruh korica - nije dobar, ima neki strašno gorak okus.
Oni koji imaju iskustva s detergentom sa veš - Lel, da li valja? Thx!
Tajchi, sad su veliki ko king na akciji: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_14934.htm
Ja ih (te velike) inače kupujem u kutiji (6 kom) za cca 25-30 kn - ne znam točno.
Evo ja kupila plavi i ok je.Ja inače svaki prašak stavljam u max.količinama ( posudice do vrha, zbog tvrde vode ) i po meni učinak isti kao i kod skupljih praškova. Uzela sam i njihov omekšivač doussy i isto sam zadovoljna , doduše nisam potrefila dobar miris, ali osjeti se, a i rublje je mekano.
Jel netko kupio neku od ovih igračaka? Htjela sam to otići pogledati ovaj tjedan ali nikako nisam stigla, pa me zanima, što sam propustila?Citiraj:
vidjela sam u novom katalogu da će ovaj tjedan biti dosta igračaka u ponudi
slikovnica, didaktičkih igara (nešto kao memo), kocki za slaganje, svašta za crtanje i sl.
ni ja nisam došla na vrijeme
sve je već bilo rasprodano
kupila sam jedino disney slikovnicu s nekim pokusom s duginim bojama za 15 kn i baš mi je super, iako je za malo veće klince (nije za bebe), pa ju još ne čitamo
Mi smo kupili one puzzle koje na pojedinim mjestima protrljaš pa se pojavi životinja. Fora, ALI - treba jako trljati, teško da bi dijete to moglo dovoljno dugo i jako trljati da se famozna životinja pojavi i drugo, nekvalitetno su slijepljene pa se već pri prvom slaganju i vraćanju u kutiju nekoliko komada razlijepilo. Nemojte kupovati, ne isplati se!
mislim da nisu smrznuti Tashunica
ja to ne kupujem, al jednom je tako nešto sorcie dala Vanji, jako joj se dopalo
kupila sam one drvene kocke za dijecu.super su.takve sam i tražila.one police za spremanje igračaka -zakon-kupila 2 komada.muž oduševljen,isprobala sam njihove deterđente za kupaonu(kupljeni u njemačkoj u lidlu) baš su dobri.
Zna li netko ima li tih drvenih kocaka još ili je prošla baka s kolačima? :)
davim se u sezamovim pločicama - čisti sezam, malo kikirikija a sve ostalo šećer uuuuuuuuuuuuuuuuuu..............ovisnica! :angel:
Mi u Lidl uglavnom idemo po namaze,jogurte,slatkiše,grickalice. Omiljena mi je Choko Nussa (nešto prefino i meni također bolje od nutele,nije tak slatka ko nutela), Yogosan jogurti su mi mrak baš sam jučer opskrbila friđ njima,čokolade su im jako fine i jeftine kao i čips i slične grickalice. meso tamo ne kupujem,uvijek volim kupit hrvatsko (nekak mi je sigurnije). dobre su nam i vlažne maramice za koje vidim da se proizvode u Hr... ne znam kakve su za male bebe al za mog dvogodišnjaka i njegovu rit su super. Probali smo i pastu za zube njihove marke,meni je ok,niš posebno,dok mom mužu niš ne valja. Sviđa mi se što imaju svakakve proizvode za kućanstvo,ali sam primjetila da vjerojatno treba doć čim takva roba stigne jer se u protivnom valjda sve zalihe prodaju.
jučer je bilo dječjih papučica od 25 - 50 kuna,majci za dečkiće s kapuljačom i dugim rukavima po 35 kn... a idući tjedan imaju na akciji (četvrtak,26.8) dječju školsku ploču koja se montira na zid za 150 kn,meni izgleda super i baš si mislim da to odem kupit svom malcu
mene zanima sljedeče ako netko kupuje: - kakve su im pelene za djecu?
- kakve su im kave/kapućina?
- prašak za veš?
i da još nekaj... kondomi su im zakon :D 12 komada za 19 kuna...:)))))
od danas je neka rasprodaja, mi smo kupili termo čarapice s absom za 8kn, jako lijepe i tople, a čine mi se i kvalitetne
Da li tko kupuje meso u Lidlu?
kupovala sam meso i ono što sam kupila bilo mi je dobro, znaju imati dobre akcije
Kupujem onu junetinu na kockice za gulaš, svinj.kare i jednom sam skeptično kupila mljevenu junetinu (Barmes)i bila mi je puno bolja nego ona Konzumova PIK (inače meljem kod mesara).
[QUOTE=iva1602;1683806]
mene zanima sljedeče ako netko kupuje: - kakve su im pelene za djecu?
- QUOTE]
Pelene su prva liga,mi smo zadnju godinu koristili samo njih,nakon svih Libero, Pampers,Baby love,one neke iz Muller-a..ma svašta smo probali,čak i one od recikliranog materijala,
ali Lidlove su nam bile nabolje.
Zašto nitko nije dojavio da je Lidlov dvoslojni reciklirani WC papir vrlo prihvatljive debljine (puno deblji nego napr. Konzumov troslojni) ? To sam tek neki dan otkrila.
Probala sve WC papire i nažalost zaista nema do Zewe
Ima!
U KTC-u kupujem Perfex troslojni toalet papir. Oko 19 kn/24 role, a pretprošli mjesec je bio i na akciji 14kn/24role...
Meni je super:
ubrusi, ona velika rola, to mi stvarno duuugo traje;
sladoledi, najviše trošimo one u kutiji, ali i ona pakiranja gdje su slamboši na štapiću; plus obavezno kad je na akciji onaj tipa king sladoled (prošli put je bio 3,33kn, tim napunim zamrzivač)
kebab i gyros, smrznuto - super mi je.
Sredstva za čišćenje me se nisu dojmila, kupila sam nedavno neku pjenu za pranje sanitarija, uguših se skoro, a oprala nije ništa.
Evo ja isprobla meso u Lidlu - kupila za probu vratinu koja je u stvari krmenadl. Mljeveno meso je vrlo loše izgledalo.
Mene Lidl vise nece vidjeti.
Kupila sam (izmedju ostalog) dva sladoleda na stapicu, uzevsi ih iz frizidera kod blagajne. Ispalo je da je jedan od njih zapravo dio veceg paketa, i da se ne moze prodavati odvojeno. Netko ga je uzeo iz paketa koji stoje samo u vecim friziderima, na drugom kraju ducana, i stavio u taj manji. Ja sam ga htjela kupiti, ne znajuci da je to dio veceg paketa. A otkud bih znala?!?!
Uglavnom, red je bio ogroman, prodavacica me je prekorila da ko je vidio kupovati sladolede iz paketa, ja sam joj pokazala odakle sam ga uzela, i da to stvarno nije moj problem. Nije se ispricala, nije mi ponudila da netko od osoblja kojeg je bilo okolo (usput, zastitarka je sjedila pored i vodila privatni razgovor s nekim svojim prijateljem, osobom koja nije zaposlena tamo) donese drugi sladoled, sama nisam zeljela raditi scenu i zadrzavati red, ali rekla sam joj da to nije u redu. Bila je i dalje bezobrazna, nesto je nabrajala ("vi kupci ste ovakvi i onakvi etc"), ja sam platila svoj racun od 230 kuna i izasla iz ducana. Zatim sam se, docekavsi muza i auto na parkingu, vratila da kupim jos jedan sladoled - ocito mi je trebao, jelte - stala ponovno u red na istoj blagajni i platila ga. Blagajnica je bila naglaseno "ljubazna", glasno izgovarajuci "dobar dan, hvala, dovidjenja", ali ja stvarno nisam imala zeluca ista progovoriti. Samo sam platila i otisla, ali nakon ovoga nikada vise necu krociti nogom ni u jedan Lidlov ducan.
To je očito izuzetak, njihovi prodavači su izuzetno ljubazni i susretljivi, čudi me da ti nije ponudila da ona ode po sladoled.
isprobala sam nekidan mozzarelu - jako je fina i mislim da ne košta više od 7 kn paketić. vrlo prihvatljivo
(samo da se pohvalim da sam njom napunila cvjetove tikve i bili su baš njam. oni naravno nisu iz Lidla nego s placa)
Meni su te mliječne stvari najbolja stvar u Lidlu: i mozzarela, i ricotta, i feta sir, i njihov zrnati sir..
I mene cudi, ne zato sto mislim da su njihovi prodavaci ljubazni (ne znam kakvi su generalno), nego zato sto je to bila duzna napraviti.
Usput, kada sam se vratila po drugi sladoled, nakon 20 minuta, u istom frizideru je jos uvijek bilo dva ili tri sladoleda bez koda, dakle oni izvadjeni iz paketa, koji se ne mogu kupiti. A lijepo sam joj bila rekla da su tamo, i da to treba izvaditi.
Eto, sve smo začuđene, ali ja sam morala dva puta stajati u redu, to se stvarno dogodilo pred mnoštvom svjedoka, vjerovale vi meni ili ne. Također, sladoledi na koje sam je upozorila ostali su stajati u frižideru kraj blagajne. Možda sam trebala cijeli događaj snimiti mobitelom i onda staviti na web da biste mi povjerovale?
mamaLare, što to znači da nisi pazila na šifru?
Uzela sam artikl koji nije imao šifru jer ga je netko prije mene otvorio i nije stavio u original ambalažu.
Ma nije da ti mi ne vjerujemo, barem ja, nego me čudi činjenica da se tako ponijela, jer zaista sam bila jako puno puta u lidlu, zvala njihov telefon za rezervacije nekih proizvoda koji su bili na akciji, pa ih više nije bilo,...
i zaista uvijek, baš uvijek su bili preljubazni.
Izmedu ostalog to je jedini dućan u kojem mi vračaju ostatak do posljednje lipe.
O kojem lidlu se radi?
Da, upravo to se meni desilo. Međutim, to nije posao kupaca, da provjeravaju takve stvari, naročito ako nisu upućeni. Ja niti ne znam gdje se nalazi šifra, kako ona treba izgledati i jednostavno se ne kužim u posao trgovca. Nikad ne bih namjerno uzela proizvod bez koda i onda tlačila trgovca da mi donese novi, jednostavno mi nije palo napamet da proizvod koji je izložen u prodajnom prostoru u stvari nije na prodaju na način na koji j izložen. Nego je tu tuđom pogreškom. Zbog koje ja trpim posljedice.
Napala me je, nije se ispričala, nije mi ponudila novi sladoled. Meni dosta.
Radi se o Lidlu na Vukovarskoj. Imam i račune. Međutim, ne želim slati e-mail Lidlu, jer više neću kod njih kupovati pa mi je svejedno. Plus, iskreno, ne bih htjela da dotična blagajnica snosi ikakve posljedice. Možda joj ja nisam bila simpatična u tom trenutku, moguće da je ona inače super.