Gabi, čudo te čeka u Mariboru :-)! Vidimo se danas!
Printable View
Gabi, čudo te čeka u Mariboru :-)! Vidimo se danas!
Evo cure da vam se i ja javim..
Na žalost,moji folikuli nisu napredovali-dapače stoje zacementirani:cry:
Nisu nimalo narasli...:cry:
Rekao mi je doc da sutra izvadim estradiol-ja sam to danas napravila jer sutra ne mogu radi posla,dobila sam za danas i za sutra još po 2 menopura i u petak ujutro opet gore.Kaže doc da se možda iznenadimo pa krenu,al budimo realni,to se najvjerojatnije neće desiti pa najvjerojatnije neću ni doživjeti punkciju,a kamoli transfer.Čak mi je rekao da mi je i endometrij tanak-7mm.
A baš sam se nadala danas,čak sam se jučer "sabrala"i rekla si da još ništa nije izgubljeno,ali ipak očito je..
I ne moram vam pisat koliko sam razočarana..:cry::cry:
mia74, nemoj odmah negativno razmisljati, nista jos nije izgubljeno dok god ima nade treba vjerovati... meni su isto dosta sporo rasli, a zadnji dan na uzv-u su doslovno buknuli (po 3 mm su svi narasli u jednom danu, a prije toga po 0,5 mm) tako da se ne zivciras prije vremena. :love2:
Zeena,nije to negativno..to je realno..osim toga,koliko mogu narasti do petka da bih mogla imat punkciju a sada su 9 i 10 mm?????
Mia, dođi popit kavu s nama danas, sve je lakše u društvu.
AuroraBlu,drage volje,ali danas sam zamjenila smjenu radi uzv,pa naprosto ne mogu,radim,a bi....:-(:-(
Porazgovaraj s doktorom u petak. Tebi se očito stimulacija (pogotovo ova milinovićeva lagana) ne isplati. Postoje i druge opcije (femara, gonali)
A da...razgovarat ću,nema mi druge.
I Ljubljana mi je sve veća opcija-iz sata u sat se povećava..
mia74 da te utjesim meni je folikul u 4 dana narasao 10mm tako da nemoj gubiti nadu!!!!!!!!! Majka priroda je svemocna!!!
Moja draga suborka koja je na Vinogradskoj uspila ostat trudna danas mi javila da je tamo na kiretaži...Nisam sigurna koji joj je nick na ovom forumu al znam da je pisala tu. Strašno. Toliko sam se veselila zbog nje-i toliko je i meni nade ulila a sad ovo...
Marina27,ne mogu reći da sam izgubila nadu,ali u dva dana nije se pomaknuo ni mrvicu,pa sad ne znam koliko ima šanse da u sljedeća dva dana naraste-pazi danas je bio jedan 9,drugi 10mm-takvi su bili i u ponedjeljak!!!:-o
Napravila sam i estradiol-koliko sam skužila nije prenisko,ali brate mili nije ni do neba!!Al to neka prosudi doc u petak..
Da,u petak mi je zadnji uzv,pa ako ni tad se ništa ne pomakne rekao mi je doc da onda ništa...:-(
mia74, baš mi je žao i nadam se da će ipak narasti do petka. Potpuno te kužim, jer je i meni jedan besplatan postupak tako propao :-(.
Marnie,čak mi i nije žao što sam ispucala jedan "besplatan"postupak koliko mi se čini neizvjesnost kako dalje-jel mala doza menopura,jel bih bolje reagirala na gonale-samo mi nije jasno,zar se menopuri ne daju uglavnom "starijim"curama,a gonali mlađim!!Znam da nema pravila..ja ipak spadam u malo starije;-)...
Marnie i Mia74, budući da sam nova u ovome, ne uzimajte me zdravo za gotovo, ali našla sam na jednom am. forumu sličnom ovom da menopur obično urodi većim brojem trudnoća (statistički gledano) nego GonalF, pitanje je kako koja od nas reagira... Ima i neka studija ovdje:
http://forums.fertilitycommunity.com...-bravelle.html
Sretno!
Arkica organizatorica naše kave, di si ti danas?:-)
Bile smo na kavi Gabi25, Marnie, Ninochka, Zeena i ja, i baš nam je bilo lijepo. Za mjesec dana ćemo opet, pa ako nam se još netko želi pridružiti za sljedeći put ćemo se bolje organizirati (znakovi prepoznavanja za one koje ne poznamo).
Arkica, jel grliš školjku? :-)
Menopur se i daje "starijim kokama" (hehe), ali ne ovako blage stimulacije. Ali naši dr.-i i nemaju baš previše izbora zbog zakona i uglavnom daju te slabije stimulacije u prvom postupku dok ne vide kako reagiraš. Vjerujem da ćeš u idućem postupku dobiti jaču stimulaciju mia74.
Da, Arkice, falila si nam da nam malo nategneš noseve da se i mi "zarazimo" :-)
Ajme curke moje tako mi je žao.
Ja sam jučer krenula k vama; dragi me vozio, ali se namirisao nekim dezodoransom i bilo je svega; :-)))) Auto završio u praonici!!!
Tijelo mi potvrđuje svakodnevno trudnoću;:-)))) Jutros imam osjećaj da sam jela ribu cijelu noć, a ne se družila s školjkom. Ali neka.... STVARNO VAM ŽELIM SVIMA ISTO!!!
Pozzz svima Arkice dobro mi došla:):)...rekla sam ja Vama da ce te polako jedna po jedna u moj klub a ja vas cekam nestrpljivo...
Ja sam jucer cijeli dan bila u krevetu..moja helibacter proradila...ali kako nesmijem svoju terapiju piti zavrsila noc prije na hitnoj...odmah sam dr rekla st mi je i da mi daju infuziju..ali ne na sva testiranja...salmonela...svinjska gripa...Jako sam se iznervirala oko svega tako da sutra idem vidjeti dali je sa našom točkicom sve uredu....
Tako mi je zao za kavu jako jako:(:(
Drage naše trudnice, ja vam odmah opraštam što niste došle na kavu8-), samo neka vas ovi simptomi i dalje "sprječavaju" ;-)
Drage moje, ja se upravo čula s dr.T - ništa od postupka ovaj mjesec, ne stignem u postupak do odlaska biologa, ista situacija mi se ponavlja u 5.mj, opet ga nema kad meni treba :evil: . Stvarno su mogli naći i zamjenu, nije ovo dan-dva nego ukupno 3tj da ge ne će biti - znam da čovjek radi sam i da se trudi...ali mogli su zaposliti još nekog :roll:.
U 6.mj idem na postupak s femarom ( dr. T dao zeleno svjetlo ). :klap:
Molim?! :-o
Nije mi ništa to spominjao, samo je rekao da se javim 1. dan ciklusa - to je meni 23.5., znači da mi je aspiracija po tome oko 5.-6.6., možda nije još onda na godišnjem. A možda i dr. K preuzme sve pacijente?
Ako mi propadne i taj mjesec onda nigdje niti ne idem do 9.mj i Maribora. :yes:
Upravo sam saznala da je jedna naša suborka iz Vinogradske koja je bila sa mnom u postupku u 1. mjesecu izgubila bebu:-( Prestalo je kucati srčeko... Ona nije na forumu ali joj i ovim putem poručujem da mi je jako žao:love2: Strašno...
Maca, sigurno neće ići tad na godišnji, nego će valjda pospajati 22.i 25.6. :-)
Barem se tako i ja nadam...
evo i mene...rekao mi dr.da se javim iza 10.05. (rekle sestre da do tad nema biologa), da dogovorim pregled, pa ćemo (ako Bog da, i ako bude lijekova) sedogovoriti za postupak. Nije spominjao da ga nema...ah
cure, ne bih otvarala novu temu ali opet trebam savijet:
naime, od punkcije do danas (10 dana= dobila sam 4 kile... dr je rekao da je bila blaga hiperstimulacija jajnika, ali ja nemam nikakvih drugih problema 7. dan od transfera (danas) osim što mi je trbuh užasno napuhnut i tvrd (inaće imam pravi sportski, ravan ko daska..), grudi bolne i pune (inaće također ravne ko daska, jučer ih je mm mazio cijelu večer, jadan, 8 godina ima jadnu dvojkicu a sad odjednom punu trojku..!)
ma najviše me brinu te kile... istina da jedem ko sumanuta, ali nikada nisam bila sklona dobivanju na težini, stojim na istom već 15 godina!!!
i kaj sad..? tak sam tužna danas, nakon jučerašnje euforije i izglancanog stana, danas bi svijet potopila suzama... ma ja nikad ne plačem ali danas bi se baš zavukla u mišju rupu pa tako do utorka...
baš sam bezveze.. :-(
eto. opet morate čitati izljeve depresije... oprostite...
od hiperstimulacije a i od same stimulacije si mogla dobiti kile i to je tekućina koja se zadržava u tijelu. konzumiraj tekućinu što više.
A ostalo.... draga hormoni djeluju.....
Sretno!!!!!!
evo i mene, citam stalno i evo napokon da vam se pridruzim, ja sam ta o kojoj pisu da sam ostala trudna i srceko je prestalo kucati u 10 tjednu..za ubit se jednostavno...
Da, i ja sam o njoj pisala...Strašno. Mene je to slomilo, ne mogu ni zamislit kako je njoj.
pa sigurno će Kuna bit tamo, al ja preferiram da mi Tomić radi punkciju-trtaroš sam...ipak, sve je bolje od propuštenog ciklusa:-))) sretno, možda se i vidimo:-)))
Anana hormoni ti otvaraju apetit, napuhana si zbog hiperstimulacije. Još ako ti probava šteka-kako je meni bilo, nije čudo da dobijaš kile. Ja sam se nakon HS udebljala tako da sam parila u 4. misecu trudnoće. Trebalo mi je skoro godinu dana da se vratim na staro, sad sam mršavija nego prije al trbuh mi nikad više nije bio ravan ko prije. Ono, nemam trbuh al nije ravna daska ko nekad. Teško je i frustrirajuće kad si napumpan hormonima, izgledaš ko trudnica i onda saznaš da nisi trudna. Nadam se da će kod tebe urodit plodom. Kužim kko se osjećaš al neće te bit briga za to ako si trudna. A ako nisi-ma doć ćeš u formu, samo triba malo više truda i vježbe.
da, da, ma dobro sam. hvala vam...
ispucala sam se sada na Milinoviću, napisala mu svašta i super se osjećam.
sad idem frizerki da me ošiša i ofarba, onda ću si napraviti lignje na pariški i nema šanse da će me sje..ti tu neki hormoni... a mrve su tu dok trakica na koju ću piškiti u utorak ne dokaže suprotno..!
ode ja. čujemo se navečer!
da, to prokleto debljanje frustrira...
i ja razmišljm stalno kako da to izbjegnem...ali ocito je nemoguće još i to kontrolirati...
cure, sretno vam bilo...
tužnicama pusa....
:love2: ema..... :-(