hahahaha
ja promijenim plocice a njima je super radna ploca :lol:
hvala cure
Printable View
hahahaha
ja promijenim plocice a njima je super radna ploca :lol:
hvala cure
pa tek je sad došla do izražaja
prije se stapala sa zidom/pločicama
Sviđa mi se promjena ;)
Pogotovo jer imam sličnu kombinaciju radne ploče i fronti na svojoj kuhinji. Samo smo mi stavili umjesto pločica kaljeno staklo, ali boje se podudaraju.
Mislim da imaš na stranicama ikea-e.
Meni je pomogao ovaj link je daje okvirne dimenzije ladica, polica i sl. http://www.ormario.com/o-nama/defini...og-ormara.html
dakle, jedan izvođač radova rekao mi je da će m besplatno izraditi troškovnik, e sad pitanje za znalce...jel to uobičajeno da se izrađuje besplatno, da budem na oprezu? Naime, nije rekao da je uvjet da prihvatim baš njegovu ponudu, pa sam malo zbunjena!
Hvala svim mišljenjima i odgovorima!
i meni je bilo besplatno.
nakon što smo dogovorili radove, uplatila sam 50% predujma. ostatak kad je sve bilo gotovo.
možda se prije 10 godina troškovnik naplaćivao jer je građevinska industrija imala puno posla. sad su sretni kad dobe posao koji će naplatiti u kešu odmah nakon dovršetka radova.
ne, nije uobičajeno
izrada troškovnika bi trebala biti precizan i temeljit posao
normalno je da ga čovjek naplati, pa ga odbije od ukupne cijene, ako posao dobije
ovako ga on napravi, investitori obrišu cifre i bianco dokaznicu mjera koriste za traženje drugih ponuda
to nije u redu
osim ako se radi o nečemu za što postoji špranca
kak očistiti? sastrugati ga pa pregletati? ili?
koliko taj sport traje dana?
ono, mora se ta impregnacija sušit cijeli dan,pa drugi cijeli dan ljepilo i stiropor, pa treći dan mrežica i žbuka....... ili to ide u istom danu sve?
i kak se cca kreću cijene
recimo zid 4x3 m?
ja stvarno pojma nemam jel bi to bilo 500 ili 5000kn (karikiram)
da, to je otprilike cijena kvalitetnog troškovnika
nije puno viša ni za 400 kvadrata
:mrgreen: fala
taman da si "rezerviram" neki vikend s klincima kod mojih a muž nek bedinja majstore :mrgreen:
imam
nisu baš neke i snimane su još u vrijeme radova
napiši mi mail, pa ti pošaljem
Zna li tko gdje ima jeftinih naljepnica za zid (i lijepih naravno) :)
Na e-bayu.
waltatto.hr
Ja sam to prije par godina radila u Googlovom Sketchupu, brzo se nauči.
Ako nekoga zanima, na stranicama Pamese može se skinuti program za dizajniranje kupatila s njihovim programom pločica. Na kontaktima sam pitala username i password, ne znam smije li se to sad tu napisati, ali svatko može pitati za sebe.
I preporučila bih Sweet home 3d za igranje s prostorom.
Vidi li se da smo u adaptaciji ? :mrgreen:
sutra nam dolazi nova plazma pa me zanima postoji li neko pravilo na koju se visinu stavlja na zid. mm vice gore, ja dolje...
treba li biti u razini ociju kad se sjedi na trosjedu ili vise-nize?
igra li kakvu ulogu koja je daljina između plazme i trosjeda?
googlaj pa vidi
ja sam pronašao ovo http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...isons-mailbag/
bitno je da znaš od kuda ćeš gledati
meni je bilo logično da mi je sredina ekrana negdje u visini očiju. par centimetara gore ili dolje nije neka razlika, ionako nismo svi isto visoki niti zauzimamo uvijek isti položaj ispred tv-a.
naravno da što si bliže ekranu da visina ekrana osjetnije utječe na ugodu gledanja
hvala, daddycool :-)
jos mi treba preporuka za tapetara. imam ovakvu sjedalicu http://katalozi.net/interspar-katalo...ar-katalog-123 i metalni dio na naslonu mi je probio ekokozu i izasao gore. pretpostavljam da se to dogodilo jer između nije bila nikakva spuzvica pa su se malo po malo konci stanjivali i naposlijetku pukli.
znaci trebam nekoga tko siva, a ne tko bi samo zaklamao.
A može li se sve tapecirati? Npr. kožni kauč, sličan ovom? Sve je nekako u komadu, ne može se ništa odvajati. To se onda nosi komplet kod majstora? I koliko koštaju takve stvari?
košta dosta
može se sve, kako ne
ali ja ću za sve čekati da dođe ikea
Ovo na walltattoo je genijalno! Vi koji imate naljepnice- jel ih djeca mogu skinuti, ili je bolje staviti na visinu?
Mi imamo tri naljepnice od walltatoo i jednu od GooMoo cura,
djeca ih ne diraju... Mislim da ako bi si dali truda, mogli bi ih odljepiti.....
ali velim, mojiima nije dosad palo na pamet odljepljivati ih....
pa da
ne valja ti sa mnom imati posla!
evo, moja frendica je nedavno presvlačila trosjed i fotelju
puno manji volumen nego ovo tvoje, ali su i spužve mijenjali
12000 kuna, zajedno sa meblštofom
zagreb
(nisu kupili novo iz nekih emotivnih razloga, nebitno)
Hvala, apricot. Sad tek vidim da je crno zapravo baš krasna boja za kauč.
raspitaj se prije nego odustaneš
:lol:
Balarosa slusaj ti Apri, ona ti je guru za promjene tamnih u svijetle boje.
smisljam novu kuhinju pa me zanima da li ima ko samo dvije police umjesto dva gornja elementa? to mi se jako svidja, al ne znam koliko se praši-tu bi isla mikrovalna, svakodnevne stvari u staklenkama, zacini-dakle sve sto je zatvoreno
nemoj
nikad kraja čišćenju
već smo o tome razgovarali
svima nam se to sviđa
ali skoro svaki dan moraš prebrisati vlažnom krpom, ako hoćeš da je čisto
ne moraš
ali vrlo brzo postanje ljepljivo i muljavo
Na istom tragu.... Ja sam si našla tipsku kuhinju koja mi se sviđa, ali još ju nisam uplatila jer moram prije razgovarati s majstorima (priključci, instalacije, učvršćenje).
Rado bih mišljenje o napi sa staklenim sjenilom - mislim da je ovakva slična: http://www.njuskalo.hr/kuhinjske-nap...-oglas-4477061
Bojim se da bude to isto izvor trajnog glancanja, ali mi se jako dopada, pa bih rado čula iskustva ako netko to ima i koristi...
Da li se to staklo jako maže?
evo vec je apri napisala, po meni to mogu napraviti samo oni koji imaju kuhinju, ali je ne koriste.
jednom sam citala knjigu u kojoj jedan profesionalni kuhar se sastaje sa svojim prijateljima i izjavi kako voli kuhati u kuhinji jedne od prijateljica, jer sve kuhinje koje su narpavljene radi izgleda uvijek imaju sve, sve moguce aparate i sl. koje ni on doma nema.
poznajem osobu koja ne kuha i zbilja ima sve i svasta, ali rijetko rijetko to sve koristi. kuhinja je tip top izgledom, cista ma savrsena.
u takvoj kuhinji te police imaju smisla, u svakodnevnoj kuhinji koja se koristi je vise stete nego iceg drugog.
a ja bi bež kuhinju, visoki sjaj, ali s dodacima wenge da mi poveže dnevni i kuhinju jer je dnevni wenge uz mrvicu bež. muče me zidne pločice i radna ploča, što od tog staviti svijetlo a što tamno? inače ovaj wenge je stalno pun prašine, ali ne bi radi tog odustala jer mi se boja sviđa.
peterlin, sviđa mi se ova napa staklena ali također me strah masnoće, prašina još ajde.
apri, kad ces doci po usb? pa da te odmah i pitam savjet za L. sobu :mrgreen:
ovisi šta se obično kuha i šta se točno drži na tim policama
ako se drži nešto što se svakodnevno koristi, onda se ne stigne zmazat stojeći na polici
a čišćenje police ovisi o tome koliko se u kuhinji prži, postoji li napa, koja je udaljenost polica od šporeta...
tako da ako je netko baš lud za tim policama postoji način da ne budu pain in the ass, ali da ih svako toliko treba prebrisat, treba, kajsad
rajana, kod mene je ploca tamnosmedja, a plocice bijele. prije su bile smedje pa mi je to bila koma, pogledaj moje postove na ovoj temi na stranici dvije prije. doduse odmah da te upozorim ja sam imala i plocice i radnu povrsinu smjede boje.
Balarosa, ako imas jaku napu i ako je polica dovoljno udaljena, vjerujem da ces imati manje problema.