sbonetic jako mi je žao :-( :-(...Možda bi trebalo neke pretrage napraviti jer ti se uvijek tako događa...ne znam...odmori i pokušaj nešto napraviti po tom pitanju.
Imaš li smrzliće? Šaljem ti puno ~~~~~za dalje.
:heart:
Printable View
sbonetic jako mi je žao :-( :-(...Možda bi trebalo neke pretrage napraviti jer ti se uvijek tako događa...ne znam...odmori i pokušaj nešto napraviti po tom pitanju.
Imaš li smrzliće? Šaljem ti puno ~~~~~za dalje.
:heart:
sbonetic:love2::love2: joj baš mi je žao....
corina, 2 lijepe blastice- zvuči i više nego dobro, držim fige.
sbonetic:love2:
sbonetic žao mi je:love2:
CorinaII:-D držim fige za lijepu betu
Sbonetic žao mi je.
CorinaII i Sali držim vam fige za veliku betu!
Mali Mimi sretno sutra!:love2:
tiki_a nemam smrzlića!
Mali Mimi srecno !!!!
Sbonetic jesi li javila u Mb? Sta kazu...sta dalje? Ajde nedaj se.....mogu zamisliti kako ti je tesko....proci kroz sve ovo je herojstvo.....glavu gore...doci ce i tvoj dan.....
sbonetic, iskreno sam tužna zbog vašeg neuspjeha! šaljem ti:love2: i ~~~~~~~~~za dalje!
Draga sbonetic, tako mi je žao :cry:
baš sam se nadala da će vam ovaj put uspjeti...
šaljem ti veliki zagrljaj :love2: drži mi se...
Sbonetic draga moja, baš mi je žao zbog tvog neuspjeha i molim te budi jaka za dalje, odmori i onda u nove korake....... Sve ovo je jako teško ali ništa drugo ne preostaje posle svega nego opet pokušati ponovo. Šaljem ti mnogo podrške za dalje.
Corina II, Sali, Mala Mimi mnogo podrše i vama.......
Ja sam danas krenula da bockanjem gonalima i to 2 ampule na dan. Da li bi trebala te dvije ampule koristiti sa jednim rastvaračem ili dva? Med.sestre me pitaju a ja kažem da ću im reći sutra kad pitam jato cura koje sve znaju. Za MB krećem 06.06. ujutro. Kako ste vi cure rješile bockanje u Mb kad same sebi niste davale? Ja sam u brizi gdje da odem da mi daju? Da li da pitam Jasnu ili kad stignem u nedelju da se javim u dežurstvo u bolnicu ili u ambulantu N.Vas ili šta već ali znam samo da nema šanse da dajem sama?
Sandric, nemas brige, ja sam sve injekcije primila u ambulanti kod njih. U bolnici dole u prizemlju. Sestra Marija i sestra Jasna su mi davale. Rade do 4h.
Srecno
Da zaboravih rade i nedjeljom. Jedne nedjelje sestra Jasna druge sestra Marija......
sbonetic :cry: :love2:
možda ipak učiniti dodatne pretrage?! nisam pametna, baš mi je žao...
Ugovaram sada konzultacije u Mb da dogovorim koje sve pretrage dodatne pretrage napravit iako sam ne znam na šta bi me mogli poslat
Cure, molim vas za pomoć;
suprug i ja bi se željeli prijaviti u Maribor.
na prethodnim stranicama sam pronašla mail adresu na koju se treba prijaviti, molim vas za uputu koje nalaze ste slali kod prve prijave, one koje imate od ranije ili ste prije prijave vadili svježe nalaze i to sve ove sa popisa na prvoj stranici.
Pato, ja sam kopirala sve nalaze koje sam imala od prije, neki su bili stari godinu dana, neki par mjeseci i to sam skupa s zamolbom poslala poštom. Kada su mi poslali odgovor napisali su mi i koje još pretrage moram napraviti, ništa od ovih starih pretraga ne trebam ponavljati samo trebam obaviti još nove.
Trebala bi krajem 8 mjeseca krenuti sa kontracepcijom (postupak u Mariboru) a u isto vrijeme planiram na godišnji odmor i put malo podalje od Hrvatske. Da li je potrebno napraviti neke pretrage na dan počinjanja sa kontracepcijom ili mogu staviti tablete u torbu i put pod noge?
Nirvana, puno hvala na brzom odgovoru.
Svima želim puno sreće!
Hvala Rozalija.
Dodirko kada si u postupku? Zar si vec dobila protokol, ako s kontracepcijom kreces u osmom?
Dodirko :heart:
Joj cure znam da sam dosadna sa tim svojim naručivanjem za konzultacije ali izludit će me ta njihova nedostupnost
Danas sam bila na telefonu od 14-15.30 i zvala broj za samoplačnike +386 31 577 101 i stalno mi govori številjka ni dosegljiva
Dakle kao da je mobitel isključen ili nedostupan
Mailom isto nisam uspjela
Pa kako da dođem do njih?? Ima neki drugi broj na koji mogu zvati??
Gabi25, kad si poslala mejl?
Ja sam cekala odgovor na mejl 3 sedmice. Za narucivanje je taj broj....ja ne znam za drugi....Mozda da postom posaljes nalaze i onda samo posaljes mejl da si poslala i cekas....
ma poslala sam ja nalaze, imam i termin za postupak u 12/10 ali hoću konzultacije
a mail sam poslala u 2.mjesecu i još 2 maila u 3. mjesecu- odgovor nikakav nisam dobila
Da, Maribor je zadnja stanica vlaka. Možda uskočim ako bude sreće.... a do tada osvajam neke druge vrhove i dubine.
Postupak bi trebao biti početkom 11 mjeseca, nisam još dobila protikol ali planiram duži godišniji malo dalje izvan Hrvatske pa moram vidjeti da li je to moguće obzirom na eventualne akcije vezane uz Maribor.
Neznam da li je tragično ili komično ali ja bi 2 :heart::heart:
Mašta je dozvoljena jel tako? ;-)
Dodirko, nikakve pretrage ti ne trebaju, ja izričito pitala profu nakon onih cirkusa s Yasmineom (oni natpisi umrla djevojka itd.), rekao mi je da za tako kratko pijenje ne trebaju pretrage. Sretno!
Cure, nakon njihove obavijesti da su primili moje papire sad sam dobila termin za 3. mj. 2011.
U kuverti su poslali zadnji cjenik i neki formular koji treba ispuniti i pise da to treba poslati skupa sa trazenim nalazima u roku 3. mjeseca, ali nisu mi naveli nikakve nalaze koje trebam poslati???
Kad sam slala molbu poslala sam im sve nalaze (3 spermiograma, briseve od oboje, HIV i Hepatitis od oboje, UZV prohodnost jajovoda, papu, hormone, sve pov. bolesti od 1. i jedinog postupka itd.) pa pretpostavljam da ne trebam slati nikakve nalaze vec im je to spranca na tom obrascu?
Zeljana, hvala puno. Ja injekcije primam u 17h svaki dan, tako sam počela i bilo mi je lakše zbog posla, radim do 16:30h, primim injekciju i onda odmaram kući. Nadam se da postoji neko dežurstvo u ambulanti posle njih dvije, nije mi bitno ko će mi dati bitno je da oni rade. A ja i samodavanje su pusti snovi, ustvari nisam se ni trudila ali mislim da nisam spretna i da od toga nema ništa. U nedelju kad stignem prva stvar će biti pravac u bolnicu u tu ambulantu! Brojim dane sitno i u stomaku se sve vrti od uzbuđenja.:-D
Bugaboo, nalazi HIV-a i Hepatitisa ne smiju biti stariji od godine dana od dana kad ćete ući u postupak, čekni jesu li vam ti datumi OK, pa, ako vas ponovno traže, a datumi nisu OK, morali biste ponoviti, to im je zakonski uvjet za postupak i oko toga su baš striktni, koliko sam skužila.
Gabi25 zovi ih na tel. dobit ćeš ih prije tako nego mejlom (bar sam ja tako uspjela)
Draga Pato,
ja imam zakazane konsultacije u MB kod dr. Vlaisavljevica 21.06.Zvala sam oko 20.04 i eto dobila termin za dva mjeseca.Od nalaza nisam radila nista novo.Imam samo stare(krv,hormoni,urin).Znam da ce mi on sam dati sta sve trebam za VTO.Moj problem je PCOS i sekundarna amenoreja(uz Dabroston menga kao svajcarski sat a bez njega nista).Kod mm je sve ok.Samo mi nije drago sto se ceka godinu dana na sam proces.......Ako ti mogu kako pomoci samo mi javi.......
P.S. javljam ti se sa svjezim informacijama krajem mjeseca
Cure,upravo sam zvala Mb da se naručim za konzultacije i sestra mi je rekla neka probam u 7 mjesecu ili da im pošaljem poštom zamolbu.E sad je pitanje,koja je to adresa i kaj da im napišem? Da li se pod tim podrazumijeva da im samo pošaljem sve nalaze ?Kaj onda? Sve mi to zvuči komplicirano,pomagajte
Na prvoj stranici ove teme imaš detaljan opis, adresu, napiši što želiš i kratki opis svega što si do sad radila, te fotokopiraj sve nalaze i pošalji preporučenom poštom, to napraviš i onda čekaš 10 dana pa će ti poslati kako su te uvrstili na listu čekanja (koja je oko godinu dana), napiši i da želiš konzultacije i za par mjeseci će ti poslati što sve trebaš napraviti od pretraga i datum za konzultacije, i to je sve
Mali Mimi hvala ti na brzom odgovoru ali da budem iskrena,sad si me zatekla.Napisala si mi da im napomenem da želim konzultacije-pa kaj to nije logično ako im šaljem nalaze da se u biti prvo i moram vidjeti s dr da vidimo moju situaciju?Oprosti ali ovo sa Mb mi djeluje tako zbunjujuće ...
Pročitala sam ono sa prve stranice ali najmanje ima u biti o ovom samom početku u kakvom sam ja.Znači,ukratko im opišem svojim riječima našu situaciju,pošaljem sve moguće nalaze i naglasim za konzultacije i to je to?Jesam prošla gradivo:zbunj:
Ina33, hvala za info. Hiv i hepatitis su nam iz 2. mj., a planirani postupak u Mariboru u 3. mj. 2011. pa cemo onda trebati to jos ponoviti. Sad cekamo jos 1 postupak tu kod nas, a ako ne uspije onda pravac Maribor.
Poslat cu mail sestri Jasni jer nismo dobili nikakav termin za konzultacije, vec je pisalo da se javimo ako zelimo konzultacije.
mali mimi u kojoj si fazi...
nisam u toku, jesi uspjela uloviti dobar ciklus?
Jesam, FSh mi je ovaj put bio 8 i nešto, E2 30, ali nažalost rezultati baš i nisu bili neki imala sam jaku terapiju 5 pa 4 ampule menopura na dan i decapeptile i na kraju samo 2 j.s. i 1 embrij eto toliko muke i načekavanja za tako malo. Ne kužim zašto rekacija nije bila bar malo bolja a još smo "hvatali" taj FSH upravo zbog toga
Cure,imam samo još jedno pitanje.Kaj ste vi ostavljale kad ste im slale poštom nalaze za kontakt? Svoj mail ili ???