x
Evo još malo trudničke prašine """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""22 za sve!!!!!! :heart:
Printable View
Jim i Sara neka vam čekanje prođe što brže i sa pozitivnim ishodom:sing:
Coolerice držim fige danas i jedva čekam rezultat;-)
Angel1 bravo za treću prekrasnu betu:-D
evo nas sa novom slikicom :):)
svima šaljemi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za vse što vam treba
pusa od mene i mojih fakina ( velikih pričalica ) :-* :-*
Ivarica napisa
Ajde ako ima netko tko je u blizini....Citiraj:
pliz sve/svi koji ste u zg, dodjite sad, odmah, u 1330 pred velesajam, paviljon 7a gdje imamo rasprodaju da napravimo jednu fotku vs ovoj njegovoj, necete trebati nista raditi, samo statirati ko ovi lijecnici/e
nisam online, sve info na 091 586 3717
13 dnt = 266! MM-u za rođendan!
sutra ću se brinuti danas ću biti happy i 8-)
coolerica čestitam!
coolerica ČESTITAM :-D :-D :-D.Veseli se i sutra!
Coolerica čestitam. To je najljepši poklon koji je mogao poželjeti!
Coolerica četitam !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Čestitam :)!!!!
super ti je beta, a i nick coolerice, čestitam!
drage moje, mene uhvatila lagana deprica, a prošlo je skoro mjesec dana od negativne bete...do sada sam se držala baš cool!8-)
coolerica čestitam
sbonetic, sara38, jim i sve ostale čekalice sretno!
Coolerica pa to je superrr !!! :klap: :klap:
Čestitke tebi i TM !!
Coolerice, :-D:-D pratim te cijelo vrijeme jer smo do sada imali slicnu sudbinu, a nadam se da ciu i ja skakati slijedeci mjesec..sretno, beta za pet
hvala vam drage cure doista ste najbolja podrška na svijetu (a pošto je ovaj postupak obavljen u tajnosti i jedina).. mužić se, između ljubljenja nalaza i plesanja s psom, zahvaljuje na rođendanskim čestitkama
aleksandraj ~~~~~~~~~~~~ da skupa skačemo u lipnju
svima :*
coolerica čestitam :-D:-D:-Dprekrasn beta
coolerica čestitam, bravo za ekipu iz Lj/P.
Ana, blizančeki su preslatki.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~ od nas ~~~~~~~~~~~~~~
Coolerica, evo svratih malo da ti poželim sreću! Sretan rođendan i tvom MM! Beta ti je super, i stvarno nemaš azloga za brigu! Puno sreče svim ostalima koji tragaju, čekaju, tuguju, žude...ma svima!
Da prijavim i ovdje 12dnt test negativan - nastavljam sa utrićima do utorka ili do prvog znaka m.
Za sada stajem na loptu - ne mogu reći da definitivno odustajem, ali ovo nas je financijski iscrpilo.
U svakom sluačju lakše sve podnosim, jer imam svoga A.
Coolerica i TM - čestitam od :heart:
Vesnare, baš mi je žao :love2:
Vesnare, ipak ne donosi prerano zakljucke....jos 4 dana
Vesnare ...možda si stvarno uranila :yes: ipak ti nastavi terapiju i onda vadi betu.. i meni je u početku bila tako niska pa se nije vidjelo na testovima, ani jednoj curi isto je test bio negativan, a onda beta skoro 200 nakon par dana..
Strpi se još malo :mrgreen:
ispravka : "ani jednoj curi" = a i jednoj curi... :)
coolerica, cestitke!!!!
vesnare, nemoj se bas uzdat samo u testove - meni je bio negativan, beta drugi dan 185 (a test osjetljiv na 25) i tek dan nakon bete se pojavila blaga, blaga crtica.
posto ja jos uvijek sizim, da i vas ovdje pitam:
beta 10dnt (3.dan) 185, zatim 16dnt 1697,3, a 18dnt 3148 - nije se zduplala izmedju 16. i 18. dana (sto je bar meni jos cudnije jer je izgledno da ih je vise - vracena su 3 embrija). 20dnt beta 6517 - znaci ponovo se zduplala. kopala sam po netu jer mi vrag ne da mira i vidim da vecinom slucajevi s nepotpunim duplanjem zavrse spontanim ili ako su viseplodne trudnoce spontanim bar jednog ploda. slusam iskustva... dobila sam info od nekih cura (hvala vam!), ali da cujem i ostale....
frkice nemaj frke..nakon 1200 beta se počinje sporije duplati tj. normalnim se smatra duplanje od 72-96 sata (al da budeš sigurna pogledaj malo na rodinom portalu tekst o vrijednostima bete). :*
Coolerica, čestitam na prekrasnoj beti!:-D
Vesnare, držim fige da je test bio prerano i da te bta iznenadi...
:kiss:
Dobro vam jutro svima,
nudim jutarnji kavicu, čaj, kakao, pa kome to paše:coffee:
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu, curama koje ste tužne šaljem :love2: virtualni hug, trudnicama :heart:......................
Ostalim curama (i dečkima - znam da nas čitate :mrgreen:) ugodan početak tjedna.
Curke evo prijavljujem 5dpt. Noćas i jutros jaka bol u jajnicima i grčevi u maternici. Šta god to značilo nije uopće ugodno. Odakle sad ta bol ?
Stomak mi je napet i tvrd i sve mi je bolno baš kako mi je bilo prije punkcije (bila je blaga hs, 23 js na jednom jajniku,vraćena 2 embrija 5dpp. Na dan transfera dr.B je rekao da je sve 5, jajnici se vratili u normalu)
Svima koji čekaju betu držim fige !
Kadauna hvala na čaju, baš mi je potreban zbog ove viroze.
Evo da javim da sam jučer imala transfer 2 blastice, treća je došla do stadija morule i prestala sa razvojem. Beta 07.06.
Sara38 - držim fige, meni danas 5dpt, isto vraćene 2 bc.
Jim i Sara38 držim fige za uspjeh !!!
Jim i mene je isto tako bolilo nakon transf. (kao da me neko iglom probada od jajnika prema dole),dr. reče da je sve to ok i normalno obzirom na stimulac. punkciju... tak da valja izdržat, ja sam par puta popila normabel...malo opusti mišiće.. :)