Fiona...naš dragi dr.B je odlučio u moje ime...ja se nisam ni snašla već je on sve napisao i najurio me na brzinu..:mrgreen:
ništa me nije ni pitao...i hvala mu na tome..
e da,i stavio me na listu za lijekove za veljaču...
Printable View
Simona jeeeeeeeeee, čestitam
Sada samo da Sivka potvrdi i jupiiii
Kiara tvoj je ovaj prirodnjak
A ja jesam dobila onak kak spada i idem gore sutra ujutro da čujem kaj dalje, joj zašto mi to nisu danas rekli (e da, pitali dal sam iz Zagreba)
linalena ja sam taj sav dogovor i razgovor obavila kad sam došla po lijekove...od 2 dc pikala si gonale i 8 dc folikulometrija...tak da ne znam zašto ti moraš gore ...
kiara baš je dobro dr b to napravio :))) bravo za njega!!! sivka držimo svi fige za beturinu
cure, oprostite na upadu , nisam pacijentica na SD, nisam pratila vaš topic tako redovito i pozorno :oops: da bi se mogla brzo snaći, a pitam za jednu svoju frendicu...
ima li kod vas na sd-u, mogućnost anestezije pri punkciji?
Pozdrav svima na rodi i ovom forumu a posebno borcima za prava neplodnih parova u RH. MM i ja smo jedni od tih i krećemo s postupkom 23.11. na sv. Duhu kod dr Baumana. Nada ostaje zadnja i stoga se nadamo uspjehu i želimo pozitivne bete svima koji si to žele. Velika pusa svima i nadam se osim bebačima i novim prijateljstvima.
Sonječka dobro došla i još prije otišla(naravno na trudnički pdf)...da te odmah izrešetam...:mrgreen:
koliko imate godina,koji postupak dijagnoze...malo nam se predstavi....
nadam se da će ti biti ugodno družiti se s nama...:heart:
Kad smo već kod anestezije, mene zanima postoji li praksa da od sestre dobijemo onaj koktelčić u venu od kojeg si malo ošamućen, ali si i dalje pri zdravoj pameti:)??
Fiona nemam pojma...znam da ti dr savjetuju popiti Apaurin i Voltaren...al ako tražiš mislim da će ti dati...
ja moram napomenuti da mene punkcija nije uopće boljela,ma ni mrvicu....a da su punktirali desni do kojeg se nije moglo....hmmmm ne znam kako bi završilo..
Tnx, Kiara...pitat ću ih pa ću sama napraviti nekakav koktelčić tableta i to popiti prije punkcije:)
Heej curke, evo da prijavim jučer bio transfer 3 zametka, 2 odlična :-D i jedan lošiji, beta 29.11. tko će to dočekati
svima šaljem puuuno~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba :kiss:
Iva Mia, Kiara...hvala cure:heart:
[QUOTE=kiara79;1745053]koji ti je dc,kakav protokol imaš...
Danas 8dc, na decapeptylima i gonalima sam, sve se razvija kako treba, nadam se da će i nastavak biti uspješan:)
Evoooo lagano se skuplja ekipa bockalica (nakon 20.11.) .... sany 7, Sonječka => dobro nam došla
Baš mi je dobro kad ovako pišem...curke ako smeta recite
IvaMia, Sany7, Sonjećka :klap::klap: za skorašnje postupke
Diki jupiujeee za 3 mrvice :-D:-D
Fiona još malo pikica duraj :zaljubljen:
A ja od jutros na 3 gonala 3 dana pa 3 dana po 2, svaki dan i dalje 1 dec. pa 8dc na UZV
Još se neznam služiti ovim forumom pa možda sve bude izledalo z brda, z dola:roll:. MM je 83. ja sam 82. idem na klasični I.V.F. jer moja dg. je PCO s inverzijom FSH/LH i malo povišen PRL. Prošle godine sam u ovo vrijeme bila u bolnici zbog extrice (vanmaternične) koja je bila u d. jajovodu i lječena metotrexatom što znači da mi je taj jaovod ostao ali je pomoću HSG rtg zaključeno da je potpuno začepljen dok je drugi prohodan ali je tanak, zavijen i dugačak. Uz to imam i haschimoto. MM ima dg. astenozoospermije koja ga u 3% djeli od normozoospermije. Eto zbog svega toga mi je preporučeno ići na IVF.
šteka forum?
evo proradio ;)) evo da objavim da sam pokupila danas svoje inekcije i sad moram dočekati menzu negdje 2,3.12 pa krećemo u akciju :)) gdje je sivka ?? sonječka dobro nam došla :))
Puno hvala na toploj dobrodošlici:angel: Molim vas cure da li je koja od vas koristila čitavi jedan ciklus kontracepcijske pilule ili kontr. naljepke (Evra flastere) prije postupka IVF-a??? Meni je moj ginić u dz. preporučio da nakon vađenja hormona (3dc.) krenem s tim jer moji ciklusi traju od 2-3 mj.:-x
Kao očistit će se jajnici od cista i menga će doći na vrijeme pa ću i prije sa postupkom. Naravno pristala sam jer nakon 11 godina veze i 2,5g. čekanja da roda preleti preko moga krova nekako sam postala ne strpljiva :oops:
Dali sam krivo postupila što sam poslušala takav savjet i dali to može štetit u nekom pogledu?
Imam pitanjce, možda najbolje da mi ti odgovoriš;
trebala bi dobiti tu negdje M kao i ti ali sam zaboravila pitati kakva je situacija sa godišnjima na SD, znam da je možda malo rano to pitati, ali bojim se da mi malo ne zakasni pa hop hop i već je Božić pred vratima :)
Tek sam krenula na SD
Na listi sam za lijekove 02/10 i slijedeći ciklus klomifen + 8 i 9 dc menopur (bum si ga kupila)
Bar da nekaj pokušamo, imala sam sve nalaze, pa mogu odmah u postupak sad u 12 mj.
Nadam se najljepšem Božiću, s mrvicom u buši :)
neka neka treba pokušati i ovako dok se čekaju ljekovi.. i ja želim takav božić i tebi i sebi i svima :-) možda se sretnemo gore ;-)
Bok svima....
Da vas sve pozdravim-nisam se dugo javila ali često vas prastim...
Mi smo u 33 tt i jedva čekamo našu Luciju....
Svima puno sreće i velika pusa...
Ja ujutro napisala tak lijepu ispriku (pa mi crko forum i ošlo papa)za spačku što sam jučer napravila u čekaoni, pa me znam dal ću znat ponoviti: ISPRIČAVAM se jel sam radila reda i time preskočila jednu ženicu, oprosti iz dna duše. Dolšlo je do zabune tko je zadnji jer je jedna ženica otišla na wc pa sam ja novopridošloj krivo rekla, jošp jednom iskreno se ispričavam. Ali ja radim u školi pa mi je profesionalno stalno raditi reda :-))
Eto danas drugi dan gonala, mm se izvježbao u miksanju i pikanju. Za sada me samo i dalje glava boli, na momente miu se oke napune suzama ili mi bude vruće grozno, kaj me tek čeka???? Jedva čekam utorak da vidim kaj je naraslo!!!
Inače muž me ubija u pojam s time kaj ne želi voditi ljubav, rekao je da će se jelte sam srediti da mu prije punkcije bude svježa sperma (najbolji nalaz 3 dana asptinencija ). Hmm možda me i zato boli glava
prijavljujem svoju betu 118,2 14dnt3d :-D:-D:-D
Sivka cestitam:-D:-D:-D
S nestrpljenjem sam cekala tvoje vijesti i bas si me razveselila:love2:
toooooooooooo sivka BRAVO!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
bravo sivka :-d
:-) čestitam ti !!!! napooookon :-)