a ovo me tako raznježilo
Printable View
potpisujem i ja raznježenu ksenu i šaljem hrpu vibrica za sve nas, posebno za čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~
Za današnje čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne trocifrene bete!!!!!
ZA sve ostale čekalice, nama isto hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za čekalice transfera (loks, bebach jedan poseban opzdrav) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pikalicama :* da ne boli bockanje!
Šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koje ovih dana vade betu i naravno svima ostalima kojima treba:love2:
ksena, hvala na nesici, a potpis na napisano:-)
a ja dodajem special ~~~~~~~~~~za čekalice tigricul i Bab
tarajan, čestitkeeee za:heart:
Toliko je onih kojim se danas događa ili punkcija, ili transfer ili vade betu, pa da nekog ne preskočim svima šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:he art:
moja beta možda danas ali tek iza 13 sati , gužva u labosu .
kety28~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja danas moram potpisati našu ksenu jer je vrlo nježno i sveobuhvatno zaokružila situaciju, zahvaljujem na finoj kavici i dodajem brdo vibrica za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~:heart:
pusam sve
najdražim curkama puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba
moja mala mrvica danas ima točno mjesec dana :heart: vrijeme leti....
Eto me natrag, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude
Danas su gore bile 2 pozitivne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
jedno 5 punkcija, nekoliko AIH i 3 transfera, sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kety28 za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala !!! linalena meni je transfer bio 3 dan , jedan 5 i jedan 6. stanični embrij .
ma da meni je to 5 dan, a samo 4-stanično
beta 17.12 i idem sada na Nakon transfera
Curke,zelim vam svima Sretnog Svetog Nikolu,malo sa zakasnjenjem, i neka svakoj donese sto si najvise zeli!!!!
:-):-P:-)
Danas 14. dpt dvije 5-dnevne blastice + na kućnom testu. Nalaz bete će biti gotov tek sutra!!??
Ali nadam se da je to to :-) I jednostavno ne mogu vjerovati :-)
Svim tužnicama:love2:
čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~
morskavila , suuuuuuuper !!!! ČESTITAM
morskavila :-D:-D
kety28~~~~~~~~~~za veeliku betu!
morskavila :-D :-D :-D JUPI!!!!!!!
Morskavila,super:-D:-D:-D
Čestitke!!!!:-D:klap:
Bravo za Morskuvilu!!!!!!:-D
morskavila čestitam od srca:-D:-D
kety28 za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim današnjim čekalicama bete da vam sv. Nikola donese lijepe brojkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zedra za sutrašnju punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
loks, chiara za naš zajednički transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D:-D Morska vila čestitam :-D:-D
bravo morskavilo! :-D:-D:-D:-D
nadam se da će nas sveti nikola lipo razveseliti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajmo cure
Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
Sretno svima!
Mimi81:love2:
Morska vila iskrene čestitke :heart:!
Samo da javim - večeras štoperica, u srijedu punkcija.
morskavila.Quote:
Danas 14. dpt dvije 5-dnevne blastice + na kućnom testu
to je to!!!! cestitammm
Morska vilo čestitam, kakav super poklon za Nikolicu:-D:-D:-D
Mimi, jako mi je žao što i tebi danas ne možemo čestitati:love2:
Kety28, čekam nestrpljivo:cekam: i vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobila 1 Brevactid za sutra, 1dnt a danas je bio transfer nakon 5 dana od punkcije, kada ste dobivale te pikice jer se meni čini da je moja ranije?
ja bi dobila 1 brevactid odmah nakon transfera, a 2. peti dan nakon transfera. on ti ide u guzu.
drage moje beta 16.dnt 992
Super beta. Čestitam.
Very,very nice beta!!!:-D:-D:-D
Čestitam!!!
kety28Quote:
drage moje beta 16.dnt 992
superrrr!!!! cestitke!
Kety čestitam! Hvala ti Bože!