cure,evo kave i bete na sunce, prvoaprilske :-)
Printable View
cure,evo kave i bete na sunce, prvoaprilske :-)
Bab sretno sa mrvicom i da naraste ovako...:heart:
Selice moja...hvala Ti puno na lijepim zeljama. Evo ja u sobi 112 cekam svoj red :-) Ljubim Vas sve :-*
:coffee: hvala za kavicu Andream, dobro jutro i tebi i ostalim curama....
Kiki30 čestitam...............
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
Za Bab puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se obje mrve prime za mamicu!!! :heart:
Kiki30 čeeestitam :-D
Svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab sretno!!!
hvala cure,evo sad opet odbrojavanje do 1 ultrzvuka 19.04 :-) nadam se da će sve bit kako treba:zaljubljen:
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
bab gle ja sam pisala o Decapeptylu kod kuće kad sam imala svoje povijesti bolesti u rukama, dan pikanja Dec-om ovisi o tome koji su dan vraćeni embriji, ako je 5 dpo onda se isti dan prima, ako je embrij vraćen 3dpo onda za dva dana, a ako je embrij vraćen 2dpo onda za tri dana, sve u svemu zbroj treba biti 5
inače i ja sam uvijek primala kombinciju tada doduše Choragona i Decapeptyla
sretno tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene i žutog pileta Vedrana
moja M krenula jutros bez obzira na utriće, beta očekivnih 1,2.
Sutra sam već na prvoj bockalici za novi stimulirani
vendyy draga:love2:
Svaka čast na hrabrosti i snazi, želim ti od srca da ovaj stimulirani bude posljednji i naravno uspješni, sretno:-)
Bab~~~~~~~~~~~~~SRETNO!!!!
Samo da i službeno potvrdim da je moja beta 0.
Ovaj ciklus pauziramo i onda sljedeći ciklus krećemo.
Hvala cure svima...zbilja ste najbolje cure na svijetu. Danas sam bas pricala cimerici u petrovoj kak su ovdje svi tolko dragi i pozitivni...bas je lijepo biti dio svega ovoga :-*. A ja sam dobila malu srecicu na cuvanje...rekli su mi da je jaakoo perspektivna...e bas me zanima :-) . Sretna, hvala ti na odgovoru. Svima saljem puunoo ~~~~~~~~~~ za proljetne bete i najljepse trudnice.
baš te čitam Bab, ovdje svi dragi i pozitivni i onda dođe Ksena i eto belaja :)
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe i tvoju perspektivnu mrvu :*
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas uskoro iznenadiš velikom betom, možda kao kiki30 :-)
Bab, ~~~~~~~~~~~ do neba,kako kažemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zasto tako ostro, Ksena??? Nisam nikad primjetila od tebe nista niti ruzno niti zlocesto. A ako netko ne moze prihvatiti istinu i realnost to je vec njegov problem. I hvala na vibricama. Kad mi dvije drage curke pozele srecu mora ispast dobro;-)
eva :love:
Bab sretno od :heart:
Od danas sam i ja pikalica :mrgreen:
Eva133, stvarno mi je žao!:love2:
Bab, čestitam za mrvu i sretno!!!
Evo da i ovdje prijavim et jednog blastica.Beta 13.04.:cekam: Poslije transfera dok sam cekala da me vrate u sobu MM je toliko podigao donju stranu kreveta da sam mislila da cu dobiti izljev krvi u mozak:lol: i tako sam ostala naredna 2 sata.Juce su krenuli sa odmrzavanjem smrzlica i od 7 koliko sam imala u ''rezervi'' ostala su samo jos dva 8-stanicna,nadam se da mi dugo nece trebati:-D
bab, i od mene ~~~~~~~~~! cure, svima puuuuuno srece!
Alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti smrzlići ne trebaju bar jedno 2-3 godine!
Sumskovoce, draga!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I ti si nam krenula!!! Bravo! Nek ti je ovaj dobitni od :heart:!!!
Ja brojim 6dnt! :-D još pola do bete!
Ja brojim jos tri dana do bete :-D
eva, stvarno mi je žao :love2: brzo će ovaj mjesec proći i onda držim jako fige da uspije :)
bab ~~~~~~ za tvoju mrvicu, da se čvrsto primi svoje mame i da za 14 dana slavimo veliku betu!
šumskica, draga, počelo je počelo ... bravo i sretno!
Eva :love2:
Bab, sretno draga, nek tvoja mrvica dugo ostane s tobom ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
kiki30 cestitam:-D
Snekica ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za veliku betu!!!
venddy i sumskovoce, nek vam ovo pikanje donese dobitne kombinacije!
Dobro jutro, brojalice drage! Poslužite se finom mirišljavom :coffee:!
Još jedan dan je prošao i stigao 7dnt. O simptomima više ne želim razmišljati, šta bude, biti će!
hvala na:coffee:,baš je fina.. :-)
ma pusti simptome,ja nisam imala ništa osim tu i tamo bolova u trbuhu..ni sad nemam..bit će to sve super :-) šaljem ti puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro cure, kava je super... ne bih ni ja o simptomima... jer ih i nemam a i kad sam ih imala nisam bila trudna tako da pravila nema.
brojim 7dnt kao i Snekica.
Jutros sam se probudila u 7 da popijem svoju ''dozu'' estrofema i odjednom mi je kroz glavu prosla misao da se moj embrion prestao razvijati i srce mi je stalo:-o Vjerovatno od jucerasnje price biologa da su se 3 koje su ranije odledili prestali sa razvojom.Joj Boze dragi sta nam sve ne prolazi kroz glavu u ovom iscekivanju,pa tek mi je 1dnt,kao li cu se ponasati za 7 dana:-|
Cure znam da ovaj topic samo za odbrojavanje ali ja nemogu da otvorim novu temu pa evo da ovdje kazem da bih htjela da poklonim 5 decapeptyla i 1 i 1/2 pen Gonal-F,ali posto sam ja u Belgiji a Gonal je u frizideru i tamo mu je najbolje:-P ne bih da to saljem postom nego bih to poklonila nekom ko ide u Belgiju na Ivf.Ako ima neko ko je zainteresiran neka mi se javi na alma_itd@hotmail.com oprostite moderatorice sto uzurpiram temu ali neznam kako da drugacije ovo objavim:oops:
Joj cure moje, koliko sam sretna toliko sam u drugu ruku i ljuta. Naime desilo se sljedeće.
Dođem ujutro na transf. i prvo otiđem do labar. da pitam kakvo je stanje. Kaže meni biolog. "dijeca su vam super, odlično se razvijaju" sva tri embrija.
Ja: super, znaći vratit ćete mi dva zbog rizika od trojki itd. A ona meni da je to nemoguće jer po ZAKONU koliko embrija se oplodi toliko moraju vratiti.
I još počne nešto mljeti da je to moguće samo u Slov. (mislila je na zamrzavanje).
Stvarno me ovakve stravi uzrujaju, prije postupka sam trebala biti upoznata s POLITIKOM BOLNICE, a ne ovako na kraju. U tom trenu sam bila i ljuta i sretna, ali na žalost bez mogućnosti vlastitog odabira.
Vjerujem da bi isto postupila i da sam znala za ovo, jer sa našom dijagnozom azosperm. ne bi se kockala. Ali da sam ljuta, jesam i zato želim da svi ovo pročitaju kako bi bili upoznati na vrijeme.
Naravno nakon transf. niti jedna cura nije ni minutu dodatno odležala, samo:možete ići, sljedeći....
4 preostale jajne stanice- nisu bile kvalitetne, a MM sperma također (do koje smo jedva došli). Naravno da ništa nije zamrznuto jer nije valjalo (koga tu oni muljaju, mene sigurne ne).
Toliko, idem na odmor u horizontalu (ipak moram dobro čuvati tri mrve):zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Svima želim sve najbolje i što prije ostvarenje najveće želje. PUSA
arizona,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrve da se čvrsto primu za mamu :-) :-)