Ines neka bebica raste i dalje usrećuje mamu i tatu:klap::klap:
tikki za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~
Kiki i modesty da ovo bude vaš bingo postupak~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Ines neka bebica raste i dalje usrećuje mamu i tatu:klap::klap:
tikki za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~
Kiki i modesty da ovo bude vaš bingo postupak~~~~~~~~~~~~~~
Dobro malo kasnije jutro :mrgreen:
nudim kavicu pa izvolite svi redom se poslužite!
čestitam zvončici i NM,
čestitke Anđeo s neba i Hop (nisam do sada - i Hop, mislim da te je strah bezveze iako ne znam ništa o temi endometrija u trenutku kad si već mini-trudna)
Linalena bravo za mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu koju vadiš kad?
Inesz, bravo za uzv, kad je sljedeći pregled?
venddy, žao mi je za biokemijsku, ali i dalje prati razvoj bete, ona mora padati!
držimo nas dvije sve palčeve raspoložive za 2 naše forumašice koje su sad u postupku, cure :heart:
Evo da se i ja konačno javim na ovoj temi po prvi put (a nadam se i zadnji). Svima puno sreće
Hvala Tina i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kordica, oprosti, nisam pratila i ~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovaj postupak bude prvi IVF ali i zadnji...... za sada :-))
Obzirom da sad znamo da nas čitaju i u Ministarstvu zdravstva (prije 2 dana je Ministar Milinović čitao post s ovog foruma direktno u TV kamere:mrgreen:),
Dobro jutro Ministre MIlinoviću, dobro jutro gospodine Golem!
Dobro jutro i našim dragim profesorima Šimunić, Kuna i Vrčić!
Molili bismo rezultate uspješnosti medicinske oplodnje u RH u 2010. g. Molim da iste objavite na stranicama Ministarstva ili opet na stranicama privatne poliklinike IVF našeg profesora Šimunića.
HVALA!!!
Cure, svima dobro jutro i evo jutarnje kavice :coffee:
Samo mali ispravak, nije citao post s ovog foruma, nego ga lazirao pred ocima nacije. Bljuv
:bye:jutro
jutro ,lasta! evo ja jučer primila štopericu i sutra u 7,30h punkcija!!
Dobro juto ili dobar dan svima! :bye:
Evo i nas na kavicu!
I moram komentirati: Ma kako bi naš ministar nešto lažirao? On samo nije čitao s razumijevanjem! :lol:
S obzirom na to da nam je zdravstvo toooliko napredno, vjerujem da je naš vrli ministar u ovih nekoliko dana uspio izliječiti disleksiju te da sada napokon nesmetano uživa čitajući ovaj pdf! Stoga, pozdrav Milki!!! :bye:
A vama, cure, sretno u svemu!!!
Evo i od mene pozdrav Milkiju, mah mah (gdje su svi ti smajlići?)
Hvala na coffie! Super je! Milki :bye::bye::bye:
I mi ga pozdravljamo :bye:
kiki sretno sutra.
Puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje plodonosne punkcije, trudonosne transfere i višecifrene bete
Jutro:bye:
kafe za tate,mlijeko za mame i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspijesan i lijepi dan
veliki pozdrav svim i mnogo sreće, evo malo~~~~~~~~za što got kome treba!
nakon kraće stanke od proljeća, i ja dočekala dan da ponovo krenemo u akciju, došla menga danas i ovaj ciklus idemo po svoje smrzliće, tako sam uzbuđena, kao da nam je prvi postupka:-), ustvari samo je prvi FET:-)
cure,evo ja se vratila s punkcije,moglo je bit i bolje ali šta je tu je,imala sam puno praznih folikula.strašno,nikad do sada mi se nije to dogodilo,bilo je eventualno jedan-dva ali sad 8 komada :-( jako sam razočarana,tužna i neznam dal uopće imam što očekivat -transfer za dva dana ako se koja oplodi
kiki30 vjerujem da si tužna, nadam se da da će biti transfer i zato za transfer~~~~~~~~~~~~~~, kako kažu dovoljna je jedan ali vrijedan, a bit će ih više! SRETNO
kiki neka sve usprkos tvojim strahovima i razočarenjima urodi mirišljavim zamotuljkom za 9 mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiki30 vjerujem da si razocarana i sa stahom cekas sta ce ti javiti za transfer,ali to je nesto na sta ni mi ni biolozi niti iko osim dragog Boga nemoze uticati.Zato uzdaj se u Njega i pusti neka priroda odradi svoje.Nekad je i onaj jedan embrion dovoljan:yes:
cure,malo je bolje,nada i vjera se vratile, :-)
hvala na podršci,nema druge nego čekati i nadati se najboljem..
Kiki30 za najbolji mogući ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :yes: :yes:
Draga kiki30,vjerujem da će stanice biti dovoljno jake za transfer.Znam kako se osjećaš,i sama sam prošla slično prije 10-ak dana, prazni folikuli,samo 1 j.stanica.Strah hoće li se oploditi...Transfer obavljen i sada čekam betu:-).Sretno ti od srca!
kiki30, jak mi je žao za rezutat punkcije, ali evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ da ovaj postupak ipak bude dobitni bez obzira na broj stanica :-)
Evo kave cure popodnevne, nadam se da uživate u još uvijek izuzetno lijepom vremenu. :coffee:
Cure drage, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.............. dugo nisam vidjela listu pa ne znam što se događa, ali kako je već 13.09. uistinu nadam da ima mnoštvo cura usred postupka i držim fige do neba. Meni znanima iz petnih žila za nove uzv, za konzultacije, za uskoro pozitivne bete.........................:-D:-D:yes::yes:
Ali ne mogu propustiti priliku da našem Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi (bar onom dijelu koji nas prati i čita) kao ni našem profesoru Šimuniću ne zaželim DOBAR DAN i mah-mah.
Profesoru Šimuniću, nadam se da ćete - nakon što ste ovako lijepo branili naš zakon i njegove rezultate na Brijunima - dobiti još jedan ugovor s HZZO-om te ćete s njim dobiti dodatnih 100 od strane HZZO-a plaćenih MPO postupaka u Vašoj privatnoj poliklinici!
I ovom prilikom još jednom molim za objavu rezultata medicinske oplodnje u 2010.g.
...svim čekalicama bete i onima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem se u čekalice et danas bila punkcija,imamo 5 js.....a sad zna se šta nam je potrebno partyyyyyyyyy......
evo i ja vam se pridužujem,danas mi vraćene dvije male mrvice,počele su se lijepo dijelit pa se nadamo da će tako i nastavit :-)
uglavnom sad ono najgore,čekanje -do bete 28.09
Vita22 za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:klap:
Kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~
Kiki30 bravo za dve mrvice.......sada uživajte...........hvala cure moje na vibr...vibr...
novim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrene bete. Cure obradujte nas