Cure baš mi je žao. ovaj tjedan same loše vijesti :love2:.
Printable View
Cure baš mi je žao. ovaj tjedan same loše vijesti :love2:.
I ja sam čekalica!
Moja beta u ponedjeljak..nadam se da neće biti crni!
žao mi je lošeg nastavka beti...cure :love2:
svim čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~
i svima koje odgađaju do sljedećeg puta :heart:
moja beta je u četvrtak, iako je krenuo jučer neki smeđi iscjedak...nadam se i čekam!!! :heart:
puno pozdrava i curama s veeelikim betama!! ~~~~~~~~ za dalje!!vi nam dajete snagu!!! :-D
pozdravi svima!!!
bubili baš mi je žao :-(
Koliko je prošli tjedan bio pozitivan toliko je ovaj negativan! Vremenska prognoza je sunčano i toplo pa se nadam da će i ovdje doći do kraja ružnoga niza:-)
uh kako tužne vijesti..:cry:
cure drage samo hrabro glavu gore, izgubile ste bitku ali ne i rat!:love2:
Ajme cure, stalno loše vijesti :-( :-(
Ne dajte se, glavu gore ...
bubili, žao mi je.
i ostalim curama veliki :love2: zbog neg. beta
Uff tužne vijesti....žao mi je i šaljem jedan veliki :love2: svim tužnicama.
pozdrav svim čekalicama :)
u potrazi za uhom koje će razumjeti moje nedaće, javljam se po prvi puta ovdje
naime, čekam svoju prvu betu u petak. i ne moram ni reći koliko sam izvan sebe, izvan glave, izvan tijela...
neumorna, dobro nam došla i već u petak da se preseliš na trudnički pdf! Sretno!
Tužnicama šaljem veeeliki :love2:
hvala :)
i ja bih to vrlo rado
simptoma, naravno, kao u priči, teško je to čekanje rezultata
i strah od neuspjeha
i...
ma, sve znate
neumorna dobro nam došla!
znam kako ti je :)
ja u ponedjeljak vadim svoju betu...
osluškujem ne simptome..
kako je stanje kod tebe, imaš kakav simptom?
opiši nam malo vašu dijagnozu, dob i sl..
pozdrav neumorna, dobro nam došla i, kao što ti je i Snekica napisala, nadam se da ćeš se u petak prebaciti na trudnički ;)
ako malo pogledaš našu listu trudnica, vidjet ćeš da smo imali invaziju pozitivnih beti s VV, pa se nadam da ćeš nastaviti niz.
držim fige!
Big hug svim tužnicama :love2:
Čestitke novim trudnicama i svima puno sreće!!!
Budućim trudnicama držim palčeve, a ja se prijavljujem za sljedeći update liste (prvi postupak imamo u 06/2011 u MB, upravo smo primili mail od sestre Jasne i baš se veselimo).
oooooo, pa naravno da imam simptoma, hahahha
tijelo čuje svaki šum, svaki zvuk, čuje travu kako raste :D
npr., napuhnuta sam, piša mi se stalno, boli me glava, nevjerojatno sam umorna, koža mi suha toliko da se peruta, desni su mi osjetljive, cike osjetljive, bolne, gladna, žedna... sve
a trudila sam se ne pridavati pažnju svemu
ovo mi je prvi postupak, tako da, koliko god razum govori 'nećeš isprve', ipak se ušuljala nada i ...
imam 33 godine, M 38
nemamo nikakvu dijagnozu, kod nas je, kao, sve u redu, ali već godinama ne uspjevamo prirodnim putem napraviti bebača
i tako smo završili na VV, kod dr. A (koji je meni mrkli mrak!)
sutra vadim krv
nalazi u ponedjeljak
da crkneš od muke...
neumorna... napravi testić za vikend..možda si skratiš muke!?!
Ja se bodrim da napravim testić, ali mi je rano još... u pon je beta,valjda ću izdržati
Ja i MM smo isto idiopati ??!!??
Sve ok, ali ne ide i ne ide....
Ovo mi nije jasno! Je li znaju u laboratoriju koliko smo mi lude dok ne dobijemo nalaz?! Zato moram pohvaliti pulski lab, koji mi je do sad uvijek izdao nalaze isti dan. Vadila bih krv malo prije 9, i već malo iza 11 nalazi bi mi bili u rukama! Zamolila bi ih i uvijek bi mi uletile, čak bi mi s velikim obzirom izdavale nalaz jer je do sad uvijek bila beta negativna! Velika im hvala na tome! Nadam se da ću im pomutiti kompjuter kad mi za mjesec dana beta bude konačno pozitivna :PCitiraj:
sutra vadim krv
nalazi u ponedjeljak
Pa odlično! Ionako moraju isti dan obraditi uzorak, a onih 5 sec. koliko treba da ti izdaju nalaz nije baš neki problem. Ipak je nekad prednost (mada rijetko) što ne živimo u velegradu :mrgreen:
e pa onda ste sretnice, ako dobivate rezultate isti dan
oni očito ne shvaćaju da je to ko godinu dana, kad se čekaju ti nalazi
a neću raditi test
nemam snage za to
pošto sam malo van zbivanja šaljem svima vibrice pa kome treba nek se posluži ;-)
Da, neumorna, ja neznam da li je tako kod nas normalno, ali meni i ovih par cura što znam izdavali su nakon 2h.
svim cekalicama kojecega sreeeetnoooo i da u konacnici bude veeelika betaaa!!!!!!
hallo cure,evo i ja sam cekalica bete 27.03.Svima zelim veeeelike bete.....svim tuznicama da brzo skupe snage i u nove pobjede!Sonja29 nabaci nam malo trudnicke prasinice...pozz!
Svima sretno za sve sta vam treba. . LINA skini me s 3 mj. nista od mene do daljnjeg. . .
vita???
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI?
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
Meki, PFC, FET (nakon 1×AID, 1×IVF)
OŽUJAK 2012.
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
16.3 nina32
16.3 izida
16.3 ruža82
16.3 neumorna
19.3 peugeot206
19.3 Mare 85
20.3 kleopatra
20.3 antesa
20.3 Hoću bebu
22.3 lovekd
23.3 Phiphy
24.3 Bubimitka81
24.3 M@tt
26.3 Rominka
26.3 Bubzi
27.3 Mala Emma
29.3 butterfly101
30.3 *DJ*,
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Samosvoja, drizl
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
olivera
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ivka, Medicandy, BigBlue, kilkeny, boss, Cana73
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
rimela, venddy, Argente, beilana, Mury,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3.mjesec: dea84, bili, kitty , mimi81, Bluebella, Strašna, darmar, , geceta, Loly, MalaMa, Palcicazg, xena.mbk, MaliMimi, , kiki30, , Maybe baby, luna1, lucija83, piki, cvjet, luci07, Richy,
4.mjesec: kika222, tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977, CorinaII, mala bu, Melem33, Pirica, jo1974
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33
6.mjesec: Brunaa,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Abys, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, applepie, aska, aslan, Aurora blu, Baky, Barbarella, barkica, Bea, bebolino, Becky, , believes, belma3, BillieJean , bohinj, bonim, brigitta, bubili , Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, giselle, gljiva, hedoniza, hope, Hope31, hrki, inada, Inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jopam, kameleon, kiša, kokos, krgina, kriistiina, laky, lastin rep, lberc, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena , ljiljan79, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, Maja_st, Mala Maja, malenaab, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mario, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, matahari, maza975, medena8, , Mery0908, mery…, metkovk@, Mini3, mima235, mishica_zg, Missixty, Mrvica7, nana0501, Nana Mo , nera29, NerdyD, Niki, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, pilek, pinny, plavuša 007, prima, ptica1, renna , Reny 76, Rose, RuMo , RuzicaSB, sabas , Sanja001, Sanja1, sg12, sildad, skandy ,slatkica, Smarta, sonječka, Spa, spodoba, strategija, sunasce, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vedre, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, vulkan , Zeena, zlatta, Zvijezdica1, Želim bebu
Da pogledamo malo listicu prije sutrašnjeg niza pozitivnih beta i ostalih lijepih vijesti
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
nina32, izida, ruža82, neumorna sretno sutra!!! ~~~~~~~~~~~~
linalena :)
ajme koliko truda za sistematičan prikaz :))))
Linanena svaka čast na ažurnom vođenju liste...
Beta izvađena i čekam rezultate. Bit će gotova oko 13, 30, no kako imam neke obaveze javit ću vam se tek oko 15 sati.Uf, nadam se da će se ovo trotjedno iščekivanje ipak isplatiti.
Hvala svima na podršci!!!
Sretno svima danas s nalazima beta!
sretno svima s nalazima :)))))))))))))
ja izvadila krv
čeka se PONEDJELJAK :grize nokte:
btw., moja napuhanost se ispuhala - kako dole, tako i gore.
nina i neumorna ..grizem nokte s vama :)
od srca vam želim lijepu betu!
Ja sam danas pokupila uputnicu i u ponedjeljak ju vadim, duuuug vikend je pred menom i vama!
A što se tiče ispuhanosti,tako je i meni... ma šta to god značilo..
Eh cure, i ja izvadila krv... čekanje do 16 sati. moji simptomi - čista nula, ah.
a eto
ili se organizam odlučio poigrat s nama do kraja
ili bi nam zapravo trebalo sve bit jasno :/