oo pa super to ti je blizu..rade i krvnu grupu u pakracu isto nema narucivanja samo dodes s uputnicom i javis se na salter..na internetu na njihovoj stranici imas radno vrijeme i to ti je to,a stvarno brzo gotovo.. ;)
Printable View
oo pa super to ti je blizu..rade i krvnu grupu u pakracu isto nema narucivanja samo dodes s uputnicom i javis se na salter..na internetu na njihovoj stranici imas radno vrijeme i to ti je to,a stvarno brzo gotovo.. ;)
Ponedjeljak, utorak, srijeda, petak ....... 09 – 13
Četvrtak ..........................................15 – 19
Nalazi se podižu na transfuziji, nema naručivanja, nema liste čekanja.
Sve informacije možete dobiti na telefon: 034 316 830
evo ti informacije.. ;)
O super, hvala Tina i ostale :-) jedna briga manje :-)
zato smo tu..jedna briga manje a i blizu ti.. ;)
Grupa je zaista za 10 + sve inf na jednom mjestu. A sada mi nesto palo na pamet :-) posto i mm i ja imamo knjizice od darivanja krvi u kojoj pisem krvna grupa i onaj faktor bi li to mozda bilo dovoljno ili ipak ne?
vrlo moguće da hoće, samo bi im trebala kopirati knjižice, tj. onaj dio gdje piše krvana grupa i ime!!
To bi bilo super, bar za prvu, tako da cu ih ja to pitati kada cu ici vaditi hormone :) a ako ce bas trebati, onda lako izvadimo krv.
Ne mislim ja da su doktori i sestre odgovorni za to, ali do njih dolazimo, s njima smo u kontaktu i njih pitamo, oni pristaju raditi u takvim uvjetima. Slazem se ja da je to problem na puno visoj instanci i treba doci do te instance, ali ja sam svejedno uputila pitanje doktoru zasto nema anestezije, kao sto meni stranke u uredu upute pitanje zasto je to kod nas tako i smatram da su isto oni ti koji se trebaju pobriniti da im pacijenti dobiju adekvatnu zdravstvenu skrb, osobito jedan voditelj odjela. Ili smatras da oni nemaju nikakve veze s tim?!
Do kada rade na vv?
dobila sam M i trebala bi u sub na 3dc gore.
ima li smisla sada zvati?
planiran je aih, kada mm treba ici samnom? osim na dan postupka, dali jos koji put treba doci radi dogovora sa doktorom?
Mislim da vise ne rade.. Probaj zvati, ako ti se ne jave, zovi ujutro i reci da si dobila poslije njihovog radnog vremena.. Tako sam ja i nije bilo problema.. MM jos nije upoznao doktora a u subotu je planiran aih ili punkcija i tek onda treba doci..
zvala sam ali se ne javljaju.
sutra cu ih zvati.
hvala na info ;)
Žene jučer mi je bio zadnji dan duphastona pa me zanima koliko dana poslije ste vi dobile mengu??? Hvala Bogu da ga inače ne pijem jer sam sva prištava:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Normalno bi trebala doci 3-4. -i dan od zadnje tablete, ali zna se to produziti i na 2 tjedna...
zvala sam vv i kaze mi sestra da dođem sutra oko 8 da me upisu prije nego dr ode u salu.
znaci na uzv cu ici kada se zavrsi sve u sali, iza 12?
a ako dođjem u 7 bi li uspjela obaviti uzv prije sale?
kako uopce izgleda taj uzv na 3dc?
Dal bi to stigla obaviti prije sale ovisi o tome koliko je cura na folikulometriji, meni se jednom posrecill pa sam uspjela, ali za to to zbilja nema garancije koliko god rano da dodjes.
Poslije sale ti moze bit 10, a moze bit i 13, opet ovisi o guzvi.
Uzv na 3dc ko i svaki uzv, samo malo obojan :-)
kakvo je danas stanje na vv??? jel ima puno punkcija i transfera???
ja sam otisla među prvima doma jer mi je puknuo folikul pa nista neznam
pozzzz.....
ja sam bila u 10 gore..guzva je i to bas bas guzva najvise od kako idem gore..ali sve kao i uvijek ide brzo uz ekstra ljubazne setre i doktore najbolji su.. :-D
cure kako ste pile klomice?
doktorica mi rrkla jednu ujutro i jednu navecer a sestra pa popijem obje odmah
ja sam popila jednu nakon pregleda.
planiran je aih
Ja sam pitala doktora kako da ih pijem, rekao je da nije bitno, kako je meni lakse. Pila sam jednu ujutro, jednu navecer..
Danas sam bila na punkciji, dobili smo cetiri jajne stanice, nista vise ne znam, u ponedjeljak smo opet na brdu..
uh siskicaa zao mi je da si tako dugo cekala..ja sam do sad gore bila jedno 10 puta i svaki put od kad bih predala uputnicu nisam cekala duze od pola sata,jedino sto sam ja do sad imala samo preglede i vadenje krvi sad neznam kao je kad se ide na punkcije i transfere...al nisu doktori krivi guzva je ima nas puno nazalost,ali nemoze se rec bez obzira na guzvu doktori i sestre su stvarno ljubazni.. :-)
Pretpostavljam da je gore još uvijek isti raspored zaprimanja pacijenata... Prvo prije sale idu cure koje su u postupku pa su na f-metriji, onda ide sala, nakon nje svaki par ponovno kod dr i onda dalje oni koji nisu stigli prije sale obaviti svoje ili oni koji su došli kasnije... Sve u svemu, zadnje idu cure koje su stigle na prvi dogovor i pregled... Barem je tako bilo kad smo bili mi. I moram priznati da mi je bilo lakše čekati taj red kad sam znala logiku primanja pacijenata :) i da, svi su uvijek bili jako ljubazni! :)
ima li vas na Vuku koji primate i protokol s decapeptylom?
Zašto i Alebić i doktorica gore idu uvijek na cetrotide? Koji je razlog tome da svim ženama gore daju antagonist protokole?? To nije ok jer nisu svi za antagoniste pa me zanima koji je razlog? Lakša nabavka? jeftinije?
Kadauna pitanja su ti stvarno teška!! a odgovor bi ti trebali i jedino mogli dat njih dvoje!!!
u ovih par dana sam skužila da cure imaju poprilično različite terapije.. ide se u duge protokole i dost cura koristi Puregon ( valjda sam dobro napisala) ..
Meni je to novost!! prije par godina su svi postupci bili Klomifem, Menopur, Gonal i kontracepcijske..
Siskica gdje su ti dugi protokoli?
hvala na odgovoru,
pijem ih isto kao ti, a ako cu jos koji put ih piti pit cu obje navecer jer mi je lakse. sad cu nastaviti ovako da ne mijenjam.
znaci vi ste bili na klomifenima i trebao jr biti aih ali zbog vise folikula je radjena punkcija?
kada se prelazi na ivf kako pisu? prirodni ivf ili stimulirani?
koliko punkcija boli?
jucer dok sam cekala uzv vidjela sam jednu zenu u spavacici..znaci li to da se na aih,punkcije i transfer presvlacimo u spavacicu?
oprosti ako imam puno pitanja..ali sve ovo mi je novo
u cetvrtak na 8dc sam opet gore, koliko cesto se poslije ide?
da znam zbog posla.
inace su mi O 13-17 dc a ciklus 28-32 (mjerim bt)
Majo 14 ja sam isto iz Osijeka pa me zanima jeste uspjeli uskladiti prve konzultacije sa svim pretragama koje se moraju kdo njih u labu napraviti. Koliko smiju biti stare pretrage na markere na hiv, hepatitise i sifilis? Hvalaaaaa
Kako pisu stvarno ne znam, i mene to zanima.. Onda smo jucer bile gore u isto vrijeme! Presvlacimo se u spavacicu za aih, ivf i punkciju.. Punkcija je boljela, al brzo je proslo, kasnije me nista nije boljelo.. Nisam dobila nista za smirenje, samo protiv bolova.
vjerojatno! bile smo 3 zene za uzv nakon punkcika i transfera
dobro da znam, znaci moram si kupiti spavacicu
dali je nekoga boljela glava od klomica?
inace me nr bolu..ali danas...glava mi kao balon
Mala28 za punkciju, transfer i aih ti treba spavacica, male carapice, papucice i ulosci.
pa ono, da ne dodje u straplama :-) bit ce joj zima za stopala :-)
hvala na info :mrgreen:
logično mi je to za čarape, a i za muža :lol:
pretpostavljam da gaće nemamo ispod spavaćica?
znači sve cure koje prozovu se presvuku i zajedno čekaju svoj red, ili ide jedna po jedna ili?
(ja volim znati sve kaj me čeka 8-) )
dali se poslije punkcije, transfera, aiha leži ili odmah sljedeća?
mislim da je max kapacitet sobice 7 osoba - ako vas je vise idete u nekoliko rundi. u sobici se presvucete u spavacice, mozes imati i ogrtac ako ti pase, ja ponekad imam vesticu akomi bude hladno zbog zivaca, a gacice skidam u zadnjem trenutku, pogotovo na transferu kad se utrici cijede sve u 16 :lol:
na raspolaganju su 4 stola, znaci kak moras se dic sa stola kad u salu udje 4-ta (nakon cca 20min), ako si ti bila prva i tako redom. ako si medju zadnjih 4, lezi koliko te volja :-) ako si zadnja, a nema mjesta na stolovima, budes ostala lezati u sali.
Ne da je bolila nego me ubijala. Nikad me nije toliko bolila glava kao tih 5 dana dok sam ih pila. Kad sam ih pila dvije navečer prije spavanja, prva tri puta pred aih, nije bolila, a kad sam zadnji put pila tablete, a pila sam ih oko 4 sata popodne bila sam totalno koma. Uzmi lekadol da malo popusti bol, al nemoj neofen ili neki ibuprofen.