:)
Printable View
ma tko ne bi zaplakao :heart::heart:
ja sam jako prehlađena, kišem, kašljem , nos ko krumpir pa smo zaključila da bolje još ne dok se ne oporavim
tako da je tata imao prvi priliku
zrak je stajao te trenutke
:heart:
napiši nam koliko je "otišao" u dužinu...
više nije "mlinček za kavu" :-)
Sretna sam kad dođem u ovaj vaš kutak...:heart:
(mama, uskoro će i tvoj nosić ozdraviti pa će stati zrak i zbog tebe :heart:)
ne znam koliko je dugačak, ali više ne stane na dlan, negdje kao podlaktica - mjere ih tek na otpustu, probati ću ih nažicati
joj, bas sam sretna zbog vas!
Divno, savrseno, prelijepo....
Linalena OZDRAVI, palcic ceka ....
<3
:zaljubljen:
Ajme,ajme predivno :heart:
:zaljubljen::heart:....prekrasno, ronim suze radosnice!!!!!
:zaljubljen: ....predivno....
Predivno! Sreća pa sam sama na poslu u ovo doba, pa me ne vide kako cmoljim. :)
~~~~~ za duuuuuge zagrljaje i puno maženja.
Da mama što prije ozdravi...
Bravo, bravo.... Još malo nam moraš pisati novosti, a onda ćemo te pustiti na miru kad lavića doneseš doma:-)
i ja se rasmoljila :zaljubljen:
:heart::heart::heart:
Lina ozdravi brzo!!!
Puse malom lavicu!!
Kako je to lijepo čuti..... I moja ujna je rodila blizance u 25. tjednu trudnoće i jedan je imao blizu 900g a drugi oko 700. sada su preko kilu i pol,samostalno dišu i premjestili su ih u otvoreni tip inkubatora,ona ih stalno drži i mazi,doduše oni žive u beču.
Angeliq kada je ona rodila? Nekako kao i ja, zar ne?
mi smo jučer bili na 1430 opet smo se počeli penjati, do težine za otpust još oko 800g a nekako najčešće bebe dobijaju u prosjeku 20g dnevno dakle još oko 40 dana. Nadam se malo brže jer sada dobiva neki pojačivač kalorija. A opet me frka jer pod kraj moramo svladati hranjenje , ja bi tako htjela dojiti a dosada sam ih dosta otpratila doma i svi koji su bili rođeni manji od 1500 su imali problema sa dojenjem, preteško im je to.
Jučer sam malo bila depresivna kada sam shvatila da smo mjesec dana od termina a skoro da je sigurno da tada nejdemo doma, no ići ćemo do 1.4 pa smo već doma udomaćeni za Uskrs
Mozete ici doma i sa 2200, bitno je da jede bilo kako. moze jesti izdojeno ili ad na bocicu.citamo vas i dalje! drzite se...
:zaljubljen::heart::zaljubljen:
47 dana .... 1470g i nisam više na intenzivnoj!!! Preselili me u drugu sobu, sada umjesto na Katedralu gledam na Petrovu. Baš sam se veselio da će mi doći baka i djed a onda šipak, tu nema posjeta bakica.
Bravo za lavica!!
:klap: :klap:
stigne ti još baka ići na živce, ne brini!
Jeeee :klap: !!! Bravo laviću :zaljubljen:!!!!
Bravoo!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ide to tebi maleni,samo tako i dalje :-D
Divne vijesti!
Bravo lavicu!
Bravo maleni laviću <3
Jej!
ide to ide!!!!
bravo Palcicu, Linalena cestitam na ostavljanju intenzivne.....
bravo, mšiću
jel soba br 1? hranit će mama uskoro, prvo malo izdojeno na bočicu, a onda ćeš i cikiti pomalo i to će super ići
bravo laviću...
samo tako nastavite:-)
bravo laviću!:-D
sada je u sobi 2, tamo pored sobe za izdajanje a jedinica je intenzivna preko puta
danas me još dosta strah za maloga, znam da je to bez veze ali nekako sam se navikla na stalnu pažnju na intenzivnoj i na 3 sestre
A sada malo tužnih vijesti, jučer je jedna bebica otišla među anđele a prekjučer druga. Pomolimo se svi za te male dušice i njihove roditelje
To je postintenzivna?
koliko je beba na jednu sestru?
Na rebru ih bude i do 6 na jednu na postintenzivnoj.
kad je moja kcer boravila tamo ja sam uz nju bila cijelo dozvoljeno vrijeme ( od 12-19) i obavljala sam apsolutno sve ( hranjenje, presvlacenje , vaganje pelena...) . Meni je to bilo potrebno da se osjecam korisno , a sestre su bile iznimno zahvalne jer im je puno pomagalo obzirom broj djece na brizi.
postintenzivna je super , zanaci da je dijete dobro i stabilno, znaci da je korak do kuce ( ako je nedonosce u pitanju), puno je mirnije , manje je aparata, super je prilika za uspostaviti jos bolji kontakt i upoznati bebu jos bolje.
:)
Super sirius. Al u Petrovoj su miljama daleko od toga, tj. vjerojatno bi sestre mogle puno više ali im se neda. Previše posla i nadzora. To je moje iskustvo, moja beba nije bila ničime igoržena, samo je bila pod nadzorom zbog manje kilaže a 4 dana mi ga nisu dali u ruke. Možda sam se trebala više borit?
Linalena još malo :-) Čuvajte se