Uci se moze ali parkiras na cesti,brdo redara regulira parking.
Printable View
macaklinka,evo nama odgovora za Trogen:
Poštovana,
neki artikli maknuti su s web stranice iz razloga što trenutno nisu raspoloživi za naručivanje sa centralnog skladišta pa da ljudi ne čekaju uzalud jer očito postoji poteškoća s isporukom. Što se tiče ormara i kreveta koji Vas zanimaju, teško mi je sada pronaći ih bez šifre i točnog opisa, ali ako nas nazovete i pomognete nam s opisom artikla pogledat ćemo u svojim programima i vidjeti imamo li kakvu korisnu informaciju o eventualnom dolasku na stanje.
Kada neki proizvod vidite u robnoj kući, to ne znači da ga imamo na stanju, jedini način za saznati da li ga ima je pitati prodavača.
Da, nažalost je moguće da predate popis i da dio proizvoda ne bude na stanju. Rezervacija nije moguća jer smatramo da zapravo ne bi bilo fer, moglo bi se dogoditi da netko tko također dolazi iz daleka ne napravi prethodnu rezervaciju i onda ne može doći do proizvoda kojeg zapravo imamo, a čuvamo ga za nekoga tko se možda uopće neće pojaviti. To je jedan od razloga zbog kojeg ne prihvaćamo rezervacije, nadam se da razumijete.
Savjetovala bih Vam da nas prije dolaska svakako nazovete jer pozivom možete saznati najsvježiju informaciju o okvirnom trenutnom i očekivanom stanju.
:cupakosu::cupakosu::cupakosu:
Ukratko,ja vise necu nista gledat po webu da se ne razocaram,dolazimo gore sredinom 10og mj radnim danom,sto nadjemo -nasli smo,ako nam se svidi kupujemo...
Sta ce meni znacit info da ja dan prije imam 2 ili 3 neka kreveta na stanju kad se mogu prodat dok ja dodjem do njih....:unsure:
Ocito je to princip - cash&carry, sto nadjes u butizi odma nosi ca....naravno da oni ne mogu s tolikom navalijom jos stic updejtirat stanje na skladistu/webu...
Da zivim blize i da imam vremena doslovno stalkat na dnevnoj bazi (ko Apri LOL) i ugrabit priliku pa i nekako,ovako ako mi se posreci,posrecilo mi se...
Ja zato jos nisam otvorila njihovu stranicu ni njihov katalog. Sto vidim u ducanu, a da mi se svidi izgledom i cijenom-kupujem. Kad sam opremala stan, sve sam kupila u roku dan, dva. Da gledam deset dana ne bi se mogla odluciti, nakraju bi mi se svidilo nesto skuplje i onda mi ono sto je prije bilo fino i povoljno vise nije napeto.
Jesam ja jedina koja je uzela prvu vjencanicu koju je probala bez da probava ijednu drugu :) ? Ito samo u jedan ducan sam usla. A isla u Zg po nju :lol:
i ja sam to napravila..prvu koju sam vidjela bila je moja..i tako sve odlučujem..što mi se svidi na prvu to je to..ostalo ni ne gledam.
Danas je ikea bila puna, ali ljudi su ok raspoređeni :mrgreen: nigdje previše..osim u restoranu, al taj dio se isplati čekat u redu :mljac:
Zasad skulirana, pa to znači da Trogen možda i nije totalno likvidiran, jupi!
Al tebi možda treba odmah, pa ti to i nije neka utjeha?
Ja volim na internetu sve fino razgledati i razmisliti gdje i kako složiti u stan, pa onda po to. Al do sad sam obično uzimala Puno toga odjednom i u Grazu, pa mi je bilo bitno znati točno po što idem, da stignem sve obaviti.
Baš mi je to sad najbolja stvar, što ću se moći vrzmati po izložbenom prostoru i ubirati zgodne ideje!
U Ikea Family programu su najavljene neke radionice o uređenju, zna li neko nešto o tome, npr. kakve su u stranim ikeama?
Vidim da ima Micke stolova po 400 kn na Njuškalu, novih, zapakiranih.
To je neki novi biznis?
Nema u Ikei, ali ima na Njuškalu?!?!
haha majstori su našli novi biznis
prodavao se i katalog po 100 kuna
http://www.njuskalo.hr/casopisi-maga...oglas-12633035
evo ali ipak nije 100 nego 20 kuna
Neni su poslali ovo 1.hvala na poslanim podacima. Proslijedit ćemo upit kolegama, molimo za malo strpljenja , a drugi dan ovo: molimo te da za više informacija nazoveš broj telefona 08003636.
Nisam dobila nikakav odgovor na vrlo konkretno pitanje, a na telefon se naravno nitko ne javlja.
ja sam pitala zašto se program sa kuhinjama stalno ruši
toliko se često smrzava, da sam otišla tamo crtati
pa se i tamo rušio
promijenila sam pet radnih jedinica (na nagovor jako ljubazne zaposlenice) dok nisam došla do konačnog rješenja
Ja mislim da su to sve "dječje bolesti".
Uhodava se i dućan i djelatnici, a čini se i da su nas totalno krivo procijenili.
Na otvorenju su očekivali krš i lom, a ono pustoš.
Sada pak nema nekih artikala, zapravo puno toga koliko vidim, a oni nikako da se prilagode potrebama kupaca u RH.
I zbilja je čudno da pred početak školske godine nemaju radnih stolova.
mi smo riješili pax ormare u sat vremena, sva sreća da smo došli sa pripremljenim šiframa i brojevima gdje što stoji
mm je tovario na kolica, ja mu diktorala brojeve svakog elementa i bili gotovi za pola sata, još toliko smo čekali na blagajni i utovaru (btw, sve je stalo u auto) - i to je to
montaža nam stiže za dva dana
baš sam zadovoljna :-) jer su svi elementi bili raspoloživi i jer smo sve uspjeli obavit u jednom odlasku tamo (iako su se zalihe mijenjale na netu iz dana u dan, točnije iz sata u sat)
ima tko savjet za djecju posteljinu?
kupila sam ua more 100% pamucnu sa fora motivima, ali zvuk kad se mices ispod nje je kao da se papirom pokrivas i uzasno me zivcira
nisam bas obracala paznju na to kad sam kupovala
Ja imam henriksdal stolce i nisam bas odusevljena. Ona spuzva na sjedalici nije bas nesto. Ugl. ulegnu se nakon nekog vremena, pa sjedenje tako da ti je jedna noga pod guzom ili npr, sjedenje na rubu stolice nije moguce, jer te drveni okvir zulja. Dakle ako svi sjedite skolski, ravnih ledja, onda moze. Ja sjedim svakako, samo ne kako bi trebalo i mislim da sam pogrijesila tom kupovinom. Ustvari, nije da se sjedalica brzo ulegne ili omeksa, jer cak i kad sam sjela na novi u ikei, skuzila sam da je premekan tj. da se drveni okvir sjedalice osjeca pod guzom. Previse para, premalo muzike.
Htjela sam odgovoriti Kosjenki, ne znam kak sam fulala citiranje.
Uh puh, imam ja stolice s kojima sam prezadovoljna ali moram ih ili bojati ili prekriti.
ima neko njihove djecje poplune? trazim nesto da nije pretoplo
Mi imamo Ikea poplun i posteljinu. Meni je super.
Oni jastuci sunce i oblačić (druge valjda ni nemaju)? Pretvorila sam zapostavljan dječji krevetić u kaučić za čitanje, no treba se na nešto nasloniti. Za sada sam zarolala poplun pa izgleda efektno, no ne znam jel to i udobno. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20264429/
Je li malo minula gužva? I meni se već ide...
nije bila specijalna guzva pred dva dana, iako parking pun, radi puno blagajni pa se ne osjeti
Ja sam bila jučer ujutro i parking je bio poluprazan, pa pretpostavljam da je gužva popodne. Ovo su većinom bile mame s kolicima :-). I u restoranu prazno sve..
Ali nažalost niti jednog artikla po koji sam došla nije bilo. Tako da sam nakupovala nepotrebnih sitnica. Ne znam jel mi se čini ili je Ikea u Grazu stvarno veća i ima više toga, ili sam ja samo navikla na nju.
Jedna stvar koja me zaprepastila je u kakvom su stanju wc-i a Ikea friško otvorena. :roll:
I ne nisam jela mesne okruglice, meni je draži losos :mrgreen:.
naša je veća od one u Grazu
u Grazu je 26100 m2
zagrebačka 40000 m2
Ne savjetujem odlazak radnim danom popodne, još uvijek.
Dok ja ne pronađem sve što mi treba, molim da mi ne stvarate gužvu i još se malo strpite :mrgreen:
Evo se znaju i šaliti na vlastiti račun (vezano za katalog za 2015.):
https://www.youtube.com/watch?v=MOXQo7nURs0
:-)
Bila, našla sve kaj sam trebala.
Nisam impresionirana ali možda sam prezasićena doživljajem šoping centara.
I da, povratak u Zagreb je posebno iskustvo.:mrgreen:
Kad je ondak, najbolje za otići?
Prek tjedna delam.
Muž veli da idemo u subotu ujutro, ali mene strah subote.
pa nema zato što nisu dobro procijenili kako će ići prodaja
cijela hrvatska, bosna, srbija, slovenija, dio mađarske...
nisu oni računali na takvu navalu
E pa baš to mi je nevjerojatno. Da su samo malo po forumima prosurfali.... :mrgreen:
ili da bar nisu toliko pričali o istraživanju tržišta :roll:
I ja mislim da su debelo podcijenili tržište - znam da su pisali kako na ovo područje šalju puno namještakja za vrt i terasu jer kao mi puno boravimo vani - mošsimislit
pa činjenica je da u našoj, svaki stan ima balkon
čega vani nema
i tako su slatki ti balkončići
a očito su nas procijenili i kao depresivan narod pa nam šalju presvlake za kauče, samo u pustinjskim bojama
ma ko nije depresivan ovo ljeto, vidi vremena, koji vrtovi, koje terase, ja ne znam da sam svoj vrt koristila ovo ljeto, samo sam ga kosila i koslia, i molila za predah od kise da mogu pokositi :mrgreen:
ja sam bila prvi tjedan i drugi vikend, na kratko usla i izasla. nisam kupovala namjestaj pa ne mogu doprinjeti temi.