ivana.sky pa možda si samo prerano radila testić? beta ti je, koliko vidi, tek za par dana
Printable View
ivana.sky pa možda si samo prerano radila testić? beta ti je, koliko vidi, tek za par dana
ma to mi svi kazu, al ja sam izgubila nadu... 14 dana bi trebalo bit i vise nego dovoljno da se bilosta pokaze... i oprostite na zajedljivosti... zbilja sam uzasna... neko lose raspolozenje me uhvatilo pa sam ko grinch
kudri kako ti? jel mjeris temp ovaj mj? jel bila O?
ivana.sky ponovi sutra testic, iako sam ja uvijek misljenja - ako su simptomi uistinu od trudnoce, ta trudnoca ce se vidjeti na testu...
ali to ne znaci da mozda nisi trudna, u samim pocetcima, buduci ne znamo kad je TOCNO bila o :-)
ja ti i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica hvala ;-)
a mislis da onda nastavim sa utrogestanom do petka? ja misla prestat danas... :-/
nemoj prekidat terapiju do bete!
nemoj me ljutit :oklagija:
:ups::kiss:
Cestitam svima na betama.
Ja sam vadila jucer betu bila je 2470 ali ja i dalje krvarim i imam prave pravcate menstrualne bolove s obilnim krvarenjem vec 4 dana skoro. Prije toga smedi iscjedak. Znaci od pocetka trudnoce krvarenje. Bila sam na uz potvrdena je trudnoca 5tt. Kaze doktor da sve super izgleda i da je sve na svom mjestu. Ne vidi odkud tolika kolicina krvi. Tako sam u strahu....ne znam sta da mislim ni sta da radim. Zar je stvarno moguce tako jako krvarenje i da se beba odrzi....pomagajteeee
Možda ti je pukla kakva žilica,pa se nije stvorio hematom več krv direktno curka van..neznam :?:
Ja sam jako prokrvarila sa 6tt i nije se vidio razlog (dr je samo posumnjao na odlazak jednog ploda),a za tri dana,na uzv se vidio velik hematom.
Lezi,miruj i budi u kontaktu sa svojim doktorom,to je sve što možeš.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe!
manola nadam se da nije nista ozbiljno
ivana.sky, imaj nade! ajde! :) ja ovaj mjeseci nisam mjerila temp, ne da mi se...nekako isto odustajem i baš se ljutim na sebe. mjerila ili ne, opet nišmanola, nadam se da će biti sve dobro...
mozda bas to i treba, jedan mjesec pauze od svega pa kinder surprise ;-)
manola, drži se, i ja sam krvaruckala dan, pa 2 ništa, pa opet dan, pa sad samo malo smeđkasto na papiru poslije mokrenja i ležim, mirujem, uzimam terapiju kao i prije i nadam se da će sve bit dobro :fige:
žene moje, nisam vjerovala da možeš imat takve fobije kao od odlaska na wc :roll: :nope:
ivana.sky-čekaj betu, testovi lažu! ~~~~~~~~~~~~
manola ~~~~~~~~~~~
:neznam: ne znam bas... danas cijeli dan mucnina i bolovi dolje kao da mi je 1.d.c. imam osjecaj ko da tijelo zeli M, ali od utrica ne ide...
ivana.sky :fige: za lijepu brojku
manola nadam se da nije ništa strašno :fige:
lijep avatar mona22 :-)
Ivana, ako te toliko muci to, zasto ne ides vaditi betu?
Ona ce ti biti siguran pokazatelj trudnoce.
Tada mozes prestati koristiti utrice da napokon dobijes m.
žužy kad opet ideš na pregled?
Jučer sam bila,baš sam sad napisala na drugoj temi...otišla sam privat na uzv.
Vidjele su se dvije GV ali male i bez ŽV. Neznam kaj misliti više...sutra sam kod svoje gin.
:love2:
14dnt 1989
16dnt 4575
6.11. idemo vidjeti srceko :-):-):-):-):-)
Super sladjo :klap:!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srćeko!
Zuzy, vibram iz sve snage :-).
Ja sam danas najzad resila, tj.bila primorana da stanem na loptu. Ubi me ovaj sprej, napravio je cudoviste od mene. Jednostavno ne mogu vise da podnesem buku i stres na poslu, poslednjih 20 dana sam testirala sve granice svoje izdrzljivosti i sad sam dosla do zida. Danas sam otisla (poslata kuci) s posla posle ko zna koje epizode sa plakanjem. Idem danas kod svog doktora da vidim hocu li dobiti delimicno ili potpuno bolovanje.
sladja01 :-D
Kako da racunam ovulaciju
Sladja cestitam:-D:-D:-D
zuzy, nisam ranije se htjela javljati... sve znaš.. ovo nažalost nikako ne izgleda dobro :-(
sladja, čestitam od :heart:
Žužy draga, nemam riječi :-(
Dobila sam m 24, u bolnici su mi rekli da pocnem sa testovima 12-og dana..imamo 1 smrzlice pa hocemo da pokusamo..e sad je strah poceo da cini svoje
zuzy bas mi je zao :love2:
zato sto mi je gin rekla da cekam 31. kad je mpo dr. rekao da idem vadit jer je ocito s nekim razlogom tako "kasno" dao vadit betu... kaze da inace daje 12-14 dana nakon postupka, a meni je eto dao 18. dan... zasto, ne znam al eto poslusat cu ga kad mi je vec i ona tako savjetovala... :neznam: ja sam htjela ranije vadit da me skinu s bolovanja, i da si ne produzujem ciklus, naravo oboje ako nema potrebe, a s obzirom na - na testu, sumnjam da ce je bit.
a danas cujem slucajeve da se M dobije i na utricima, jel to moguce?? :zbunj:
i danas ostanem bez njih!!! zvala sam ju i prepisala mi samo 1 kutiju umjesto 2, i ajd dobro nazvat cu je i sad je nema vec 2 dana - na sto nikako nisam racunala!!
tek sutra u 13h cu moc do nje... tako da sam danas stavila samo 2x2 i ostao mi je jos 1 u pakovanju, ne znam sad da njega stavim ujutro onda pa cekam 13h i onda normalno 2?
Ivana.sky, jedini put kad nisam dobila preko utrica je kad je bila biokemijska.
Napravi tak kak si napisala, druge opcije koliko kuzim nemas.
Ako slucajno imas duphastona, mozes dodati jedan ujutro.
zuzy :love2:
zuzy cekam nestrpljivo tvoje novosti!
Zuzy :fige::fige::fige: do neba i nazad da danas na ultrazvuku ipak čuješ otkucaje srca
Fala cure moje :ghug:
Naručena sam tek u 18h,pa kad dojdem na red.
ivana.sky ,nije pravilo da menga strikno ne dođe pod utrićima,nekome dođe a nekome par dana nakon ukidanja.