Jutro cure! Stork cekam nekakve vjesti...tj ne nekakve samo dobre!!!!!
Jutro cure! Stork cekam nekakve vjesti...tj ne nekakve samo dobre!!!!!
Ma jedna je sigurno, drugi mjehurić je prazan, samo je pitanje hoće li toj jednoj sad bit vidljivo :heart:
Znam...drzim figee draga!! Molim se svaku vecer za nasa srceka da kucaju sto jace!
jel imas kakav predosjecaj ? I jel osjetis kad onak dolje ko da te pikne nesto lagano?
Ma stalno me nekaj pika, ne smijem imari pun mjehur ni crijeva jer me onda sve žulja, 2 noći se već roštiljam po krevetu, jutros me vaga ušokirala već sam natukla 2 kg... i svako malo se na nekaj rascmoljim... ah, te čari ;)
Joj tak je i meni!
svaki puta kad dođem škicnuti ovdje - barem jedan do dva nova + :-D
cure super vam je krenulo!
žužy, ovaj put mora biti ok!
zadarmamica moramo oboriti rekord, ajd pishkaj ;)
zadarmamica pisaj!!
stork kaj jos nisi dosla na red???
Žužy jeeiii... bravoo,joj tako dobro..znala sam ja da će krenuti jesenski plusići ,neka i dalje bude sve onako kako treba biti..Nivesa nemoj se brinuti srce ce biti jako i snažno slj put,a ako i ne ima još vremena
Kada sam ja bila 5+5 vidjelo se samo ŽV i GV..ništa više i jučer na 7+5 i mrvica i srčeko malo...Čini mi se da i ja spadam u one sa 2 kg viška..hihihihi...a nikada se nisam bolje i zdravije hranila..hormoni rade nema druge....:-)
Ma imat cu ja i tonu viska ak treba! Ovaj put sam ostala t sa 5 kila manje nego prvi put..
Strpljivo čekam Stork i Zadarmamica :-)
Hihihihi..u biti imam ja i više nego što trebam a od početka kad sam saznala za + pa do sada dobila sam tih 2 kg..ma važno mi je da se dobro osjećam..ali opet kad sam i krenula sa viškom možda je ipak bolje da pripazim..papam raznoliko i mislim da bebici neće ništa faliti..
Ovi su tak spori... :cekam:
Veeiki smo 9,7mm i kucka nam sučeko :-D
Stork cmokic! :)
Stork hvala Bogu! Kolko si sad t?
Nasla sam. Tocno 7 si! Onda ima nade za moje srceko....
Stork superrrrrrrrrrrrrrrrr! Bravo za srčeko!
lista za 10.10.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
odbrojavalice: 8-)
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~16 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~2 dc
Lista malo kasni danas, malo sam zaspala pa sam jurila a na poslu ne stignem.
Cure jel se otvara novo odbrojavanje?
Ciklusi su mi 29..jedna ovulacija,pa 34..dvije ovulacije.i tako naizmjenicno.ovaj ciklus treba biti 34.
Danas 30dc.tako da je rano.
Nesicam se tocno kada je bila o.ali sam imala dvije.14.dan i 18.dan ciklusa.tako nekako.
Pozdrav cure! Eto, danas rozasti iscijedak. Jel to tzv spotting?
Frendici najboljoj kasni vec 5 dana i ima mucnine, nije se testirala ali ja mislim da je trudna. Kad bih jos samo ja bila, pa da mozemo skupa roditi...hahah!
Bravo Stork,čestitam na malenom predivnom srčeku,jiiiiiiiii...neka kuca veselo,,a Nivesa moja draga još koji dan i veselit ćemo se i tvome malome srčeku predivnome..i meni je bilo ajmee..ali doći će taj dan vidjet ćeš..jedva čekam..jojj baš sam uzbuđena tako nam je svima dobro pomalo krenulo..čiste se liste..neka bit će..svima ..svima ..najbolju..najzdraviju vibru šaljem ..i veliki topli zagrljaj..!
MAMI2 sutra me po pravilima moraš brisati, al' ja bum čekala nivesu za zajedničko odbrojavanje pa bute se još malko strpile :)