Najaca kornjaca, kupila sam je bratu, frajer spava s njom i pokriva ju po noci da se ne prehladi, toliko ju voli :D
I moj mali je hipnotiziran s njom :)
Printable View
Najaca kornjaca, kupila sam je bratu, frajer spava s njom i pokriva ju po noci da se ne prehladi, toliko ju voli :D
I moj mali je hipnotiziran s njom :)
mi isto imamo kornjacu i nije nam nesto posebno. strop nam nije ni toliko visok, kao npr. mojim roditeljima, a zvjezdice su jako mutne. ne izgleda lijepo kao na slikama : (
Sutra u Lidlu, izmedju ostalog, pekac za kruh - 399 kn
Sto je super cijena za dobar pekac pa ako je netko razmisljao o kupnji, eto sutra prilike
Moj otiso prije nekoliko mjeseci i nisam mogla cekati ovaj, smrc
u lindexu na sniženu robu dodatnih 50%. Ukupno cca 70% Nema baš nešto...ali za cure ima divnih ljetnih haljinica i neke vestice. Za dečke kratkih traper hlačica i pokoja košuljica. Ja kupila svojem jedne kratke hlače, vestu i košulju
u home sweet home-u je -50%.
dobro pregledavajte stvar jer ima svega.
ja sam jucer uzela ogromnu staklenu posudu za kekse na jednoj nozi s poklopcem i bozicne silikonske kalupe (20 kuna). imaju kupaonske tepihe po 50 kuna, jako su mekani i u lijepim proljetnim bojicama.
zanima me pitarelo, kaj ima sad aktualno?
Teta na blagajni u dm-u mi rekla da za vikend na racun visi od 200kn ide 15% popusta na cijeli iznos. Pritom se ne moze koristiti popust od 15% preko bodova.
svi dm?,ili samo neki
Zna li netko kad ce u kozmu biti -30% na djecji asortiman?
Cure, ima li koja trudnica koja mi moze dati iz trudnicke knjizice kupon chicco od -30%?
?
H&M 1+1 gratis na sve sniženo
Do 15.03.
U WG je lns pa navratite.
Ima svega.
Tanci fakat gdje? ja sad dosla iz H&M u Avenue mallu pa nis.
Napisala sam- West gate.
Sad sam došla od tamo i kupila sam si haljinu, hlače, majicu i bluzu za 120 kn, a samo je haljina u startu koštala 249 kn.
Ima robe ko u priči.
Za odrasle i tinejđere. Za malu djecu nisam gledala.
u kiku u marticevoj imaju svega snizenog za bebice npr. pune kutije hulahopkica do 122 po 4 kune. carape za djecu i odrasle po 4 i 6 kuna...
bila sam jucer : )
Emporium u Odri ima danas i sutra rasprodaju robice sa greškom. Provjerite na njihovima stranicama:
http://emporium.hr/
kozmo- 30% popusta na proizvode za bebe
http://kozmo.hr/novosti/prikazi-489-vikend-akcija
Baš sam došla napisati ovo za kozmo...bila danas...pelene puffies 83kn i ja sretna :) i to bez gužve
kupujem inače kad je žuta srijeda, i uvijek upadnem u kolonu u dm-u...ovo je bilo bezbolno :)
kupila još i nekih **** kašica...jedino ne znam kakve su redovne cijene u kozmu u odnosu na muller ili dm, jer inače kupujem slabo tamo
I Shooster i Shoebedo imaju za vikend -20% na sve kupljeno na webu.
Za 20 dm bodova do 30.4. 50 posto popusta na sve slikovnice Planeta Zoe.
moželi se više knjiga kupiti na jedan bon?
DM ima za vikend -30% na dentalnu higijenu.
Imaju i Curaprox četkice.
A u West gateu opet 1+1 gratis u H&M-u, te -10% na sve u Mulleru.
jelena, na svom webu imaju vec i snizene komplete od dvije, tri i cetiri slikovnice - za to pretpostavljam da moze. Drugo ne znam.
U benettonu u West Gate ima još dječje robe na sniženju (50%), pa ako nekome treba ..
Ja sam recimo kćeri kupila vrlo tanku jaknu forme skijaške, sniženo na 190 kuna (jedino uzorci nisu baš neka ljepota); jakna je vrlo zgodna za "prijelazno" vrijeme.
Ima i ponešto gornjih i donjih dijelova trenirki, plišanih i običnih, npr. donji dio je 40 kuna, mojoj je preširok kroj.
Nije neki izbor boja i brojeva (ima maslinastozeleni i crni gornji dio)
Nabasala sam jutros u sh.centru Point na neko snizenje od 70% u ducanu djecje odjece Piazaitalia (odmah lijevo od ulaza). Hlaca (uglavnom keperice u bojama, za cure veci,za decke manji izbor) po 32kn, majice po 26 kn, zgodne visoke cipele i cizmice po 50 kn8ali samo do br 35),plus prsluci,jaknice,kape,marame,naocale itd.
Tisak media ima do 29. 3. popust od 30% na sve igračke, slikovnice i dječje knjige.
Zna li netko hoće li negdje (Metro,Interspar,Konzum) biti nekog popusta na igračke,konkretno legiće?
Imam ja nešto za prodati!
https://picasaweb.google.com/1025457...497/2015032602
Hvala na ponudi ali mi se čini da je to sve duplo.
Nama trebaju oni sitni od 7,8 godina pa prema gore i to baš jedan određeni set koji si je M. zamislio.
Enivej imaš super kolekciju i sigurno ćeš je brzo prodati.
Spring, ima nešto sniženih legića u Konzum webshopu, dosta setova je za veće dečke pa svakako pogledaj, možda imaš sreće :)
Vidjela sam da je u Intersparu 50% snizenje na Lego Chima
Ima li ovaj vikend sniženja (i gdje) za pelene?