Galeb
mana
Printable View
Galeb
mana
Gdje kupiti GEL za potpalu? Moze i po zg.
gdje kupiti hulahopke pamucne, kvalitetne za djecu, a da nisu jako skupe?
Bilo je sad u Lidlu po 15 kn. U C&A sam vidjela pakiranje od 2 kom za curice 45 kn. Ove Lidlove su imale oko 70% pamuka (odgovor za hulahopke).
ima i u mercatoru
majice za tjelesni u Vrtuljku na Maksimirskoj 1 kom 30 kn
kupila sam, hvala na info!
imaju još i akciju 3 topića za 79 ili troje gaće/tri potkošulje za 54 kn. može se i kombinirati između.
nisam nikad bila u tezenisu (oduvijek ga čitam tenezis :mrgreen:), a čini mi se da je dobar veš.
koliko je izdržljiv, vidjet ćemo. uglavnom, prosvijetlila si me!
a sad tražim body (kratki rukav) za curu, crni i bijeli, isto 11 godina.
gdje se to može naći?
(u tezenisu nema, pitala)
gdje kupiti klasičnu štirku?
znači ne ono što se šprica kod peglanja
nego onu starinsku, tekuću ili u prahu
Kemoboja ili tome slični dućan.
gdje ima velikih potkušulja za dečke 13-14 broj
jel ima tenzenis u garden mallu
Hvala
Da pitam ovdje- jel standovi ma placevima gdje se prodaju djindje i torbe rade nedjeljom?
Mozda glupo pitanje, ali ne idem na druge placeve osim svog pa ne znam.
Konkretno mislim na tresnjevacki plac, mogu li tamo naci stand s torbama sutra?
Gdje se moze kupiti kutijica za odvajanje tableta, tjedna ali i da unutar svakog dana ima odjeljke za jutro,podne,vecer?
u lokalnoj apoteci nema, ima li u rijeci po apotekama,mozda u mulleru?
anasti u sličnim smo traženjima. Jedino što trebam samo tjednu. MM je takvu našao u lokalnoj apoteci no prvelika mu je. Treba manju.
Gdje kupiti bučino brašno i kokosovo brašno?
pozdrav, dali netko zna neki web shop, stranicu na fb, repromaterijal ili slično gdje mogu kupiti materija da izradim vezicu za dudice?odnosno drvene kuglice, slova i zakacke? Hvala.
Nabavila sam bučino, 15 kn/kg.
Kokosovo mi je još misterija...
Gdje kupiti nešto zgodno za male detektive,poput ovoga:
http://www.funlearning.co.uk/detecti...ingerprint-kit
Ne mora biti isključivo vezano uz otiske prstiju. Voljela bih da je naša trgovina da ne naručujem s neta.
TeFil, hvala ti, nisam vidjela :)
Zna li netko gdje bi se mogla kupiti majica s likom i djelom Justina Biebera? Za veću klinku, treba nam br. 16.
Kokosovo brašno, ono baš pravo sitno najviše se isplati kupovati na OVDJE.
Bitno je samo da ti ukupni iznos s poštarinom (najjeftinija je 4$) ne prijeđe 160kn, jer je to granica za carinjenje u poštanskom prometu.
Tamo ima još i jeftinog kokosovog maslaca (900g za cca. 15$), bademovog brašna, i raznih drugih điđa.
ja sam opet radila kokosov maslac - i tako mi je dobro ispao da to nije normalno - ne znam u čemu je fora- valjda je kokos bio skroz friški - ne bih se niti zezala sa "proizvodnjom" ali naletjela sam u Lidlu na kokos. Pa teglica mi nestaje brzinom munje, koliko je fin. Do sada sam taj maslac samo koristila za kolače i imao mi je neki čudan miris - ovaj sada ne mogu prestati jesti žlicom. za 12 kn, što je cijena 2 kokosa, dobila sam onu teglicu od 400 g (ona koja košta oko 60 kn) prefinog maslaca. Joj, samo da imam više vremena...
Tezenis. I ja sam mislila da je tenezis :)
Cure, gdje se može kupiti kabanica za odrasle?
Onako, baš "prava" kabanica, od onakvog čvrstog materijala kakve su one za djecu.
Hvala :) !
tenezis ili tezenis, mislim da sam se ovdje zeznula
gaće su troje za 54 kune, a potkošulje 79. ispričavam se!
uzimala sam tamo i gaće i potkošulje i majice za tjelesni i mogle su se kombinirati različite grupe proizvoda u toj akciji pa mi se izmiješalo.
gdje kupujete gumene čizme za odrasle (37 vel) i koliko koštaju otprilike?
nikad u životu ni sebi ni djeci nisam kupila gumene čizme, ali kako je otišlo dođavola to s kišom, tako i ja gumenjače za curu trebam.
bodi ili finiju tanku pamučnu majicu s malo elastina dvanaesticu još uvijek tražim!
bila u H&M-u - nema
u tezenisu koji nije tenezis - nema
C&A - nema
u benettonu - nema
ako netko negdje vidi nešto od toga u crnoj i/ili bijeloj boji - molit ću informaciju!