je li netko negdje vidio bijele majice za tjelesni? trebam za curu 11 godina.
Printable View
je li netko negdje vidio bijele majice za tjelesni? trebam za curu 11 godina.
Galeb
mana
Gdje kupiti GEL za potpalu? Moze i po zg.
gdje kupiti hulahopke pamucne, kvalitetne za djecu, a da nisu jako skupe?
Bilo je sad u Lidlu po 15 kn. U C&A sam vidjela pakiranje od 2 kom za curice 45 kn. Ove Lidlove su imale oko 70% pamuka (odgovor za hulahopke).
ima i u mercatoru
majice za tjelesni u Vrtuljku na Maksimirskoj 1 kom 30 kn
kupila sam, hvala na info!
imaju još i akciju 3 topića za 79 ili troje gaće/tri potkošulje za 54 kn. može se i kombinirati između.
nisam nikad bila u tezenisu (oduvijek ga čitam tenezis :mrgreen:), a čini mi se da je dobar veš.
koliko je izdržljiv, vidjet ćemo. uglavnom, prosvijetlila si me!
a sad tražim body (kratki rukav) za curu, crni i bijeli, isto 11 godina.
gdje se to može naći?
(u tezenisu nema, pitala)
gdje kupiti klasičnu štirku?
znači ne ono što se šprica kod peglanja
nego onu starinsku, tekuću ili u prahu
Kemoboja ili tome slični dućan.
gdje ima velikih potkušulja za dečke 13-14 broj
jel ima tenzenis u garden mallu
Hvala
Da pitam ovdje- jel standovi ma placevima gdje se prodaju djindje i torbe rade nedjeljom?
Mozda glupo pitanje, ali ne idem na druge placeve osim svog pa ne znam.
Konkretno mislim na tresnjevacki plac, mogu li tamo naci stand s torbama sutra?
Gdje se moze kupiti kutijica za odvajanje tableta, tjedna ali i da unutar svakog dana ima odjeljke za jutro,podne,vecer?
u lokalnoj apoteci nema, ima li u rijeci po apotekama,mozda u mulleru?
anasti u sličnim smo traženjima. Jedino što trebam samo tjednu. MM je takvu našao u lokalnoj apoteci no prvelika mu je. Treba manju.
Gdje kupiti bučino brašno i kokosovo brašno?
pozdrav, dali netko zna neki web shop, stranicu na fb, repromaterijal ili slično gdje mogu kupiti materija da izradim vezicu za dudice?odnosno drvene kuglice, slova i zakacke? Hvala.
Nabavila sam bučino, 15 kn/kg.
Kokosovo mi je još misterija...
Gdje kupiti nešto zgodno za male detektive,poput ovoga:
http://www.funlearning.co.uk/detecti...ingerprint-kit
Ne mora biti isključivo vezano uz otiske prstiju. Voljela bih da je naša trgovina da ne naručujem s neta.
TeFil, hvala ti, nisam vidjela :)
Zna li netko gdje bi se mogla kupiti majica s likom i djelom Justina Biebera? Za veću klinku, treba nam br. 16.
Kokosovo brašno, ono baš pravo sitno najviše se isplati kupovati na OVDJE.
Bitno je samo da ti ukupni iznos s poštarinom (najjeftinija je 4$) ne prijeđe 160kn, jer je to granica za carinjenje u poštanskom prometu.
Tamo ima još i jeftinog kokosovog maslaca (900g za cca. 15$), bademovog brašna, i raznih drugih điđa.
ja sam opet radila kokosov maslac - i tako mi je dobro ispao da to nije normalno - ne znam u čemu je fora- valjda je kokos bio skroz friški - ne bih se niti zezala sa "proizvodnjom" ali naletjela sam u Lidlu na kokos. Pa teglica mi nestaje brzinom munje, koliko je fin. Do sada sam taj maslac samo koristila za kolače i imao mi je neki čudan miris - ovaj sada ne mogu prestati jesti žlicom. za 12 kn, što je cijena 2 kokosa, dobila sam onu teglicu od 400 g (ona koja košta oko 60 kn) prefinog maslaca. Joj, samo da imam više vremena...
Tezenis. I ja sam mislila da je tenezis :)
Cure, gdje se može kupiti kabanica za odrasle?
Onako, baš "prava" kabanica, od onakvog čvrstog materijala kakve su one za djecu.
Hvala :) !
tenezis ili tezenis, mislim da sam se ovdje zeznula
gaće su troje za 54 kune, a potkošulje 79. ispričavam se!
uzimala sam tamo i gaće i potkošulje i majice za tjelesni i mogle su se kombinirati različite grupe proizvoda u toj akciji pa mi se izmiješalo.
gdje kupujete gumene čizme za odrasle (37 vel) i koliko koštaju otprilike?
nikad u životu ni sebi ni djeci nisam kupila gumene čizme, ali kako je otišlo dođavola to s kišom, tako i ja gumenjače za curu trebam.