To po 27 je normalna cijena. :(
Printable View
Hvala ti puno. Ne trosim puno nazalost :mrgreen:
ovak...Jadran ti je 30% na sve osim ono što je već sniženo.
Farmacija na Dietpharm, Vichy, Avene, Klorane, Eucerin, Lierac, Phyto, Dr. Brandt, Apivita, L'Erbolario, Bioclin, Neoviderm i Hansaplast.
Bon vrijedi od 9-15.04.
A Navigare i Varteks su koliko i na kaj?
A bon za loccitane jel vrijedi samo za jedan proizvod?
Evo da odgovorim i sama sebi i ako još nekoga zanima, zlatarnica u Gundulićevoj 13 ima popust sve 25%. Cijene su dosta povoljnije nego drugdje. I obavila kupnju.
Farmaciu prepostam ak treba kom
Jadran je istp 30 postp dp 15.4.?
znam za obaveze i iskreno mi je zao :-(
Za knjigoljupce http://www.algoritam.hr/slike/vijesti/5za2.pdf
Može mi netko objasniti te kupone u Gloriji i Storiju? Koliko često to bude u časopisu, samo povremeno ili redovito.
MM je naime gledao neke cipele pa mu je prodavačica rekla da može dobiti popust sa kuponom (ali je on zaboravio u kojem časopisu)
Sad pokušavam naći, ali ne uspijevam, a sve mi se čini i da je prošla baba sa kolačima.
opet ja
ima li ovih dana gdi Ivkovićev sok na akciji?????
bio je u kauflandu prosli tjedan, ne znam jel jos uvijek, 30 i nesto sitno kn.
hvala
očito je bilo do početka prošlog tjedna, jer na katalogu koji je još danas aktualan ne vidim, ima koja druga ponuda?
ima li tko DM kupon za dr. oetker -25%, a da mu ne treba? :fige:
Imam ja!
Imam i ja ako ti treba vise :)
imam ja oetkera
Jel netko u Zagrebu ima kupon za 100 kuna na Converse u Intersportu?
Bila bi vrlo zahvalna.:)
U Massu je kupiš dvoje cipela, treće dobiješ besplatno. Jučer kupila tenisice klincima, ja dobila sandale besplatno. (dakako, moje sandale su najjeftinije :-/ )
mass ima rasprodaju u Karlovcu 50-70%
Ima i u Zg, ali to su toliko probrane cipele da se slabo što i vidi...
Za vikend -25% na sve u C&A
(subota i nedjelja)
Dobila sam mail Mullera da su izdali nove knjizice s popustima na proizvode za djecu. Sjecam se da je za proslu knjizicu ovdje bilo dosta interesa,pa da znate..